Viroza kod bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    13. Siječanj 2015. 19:58

u uhu mu je 37 .....probatcu rektalno nekako me strah rektalno mjeriti

renata6
    13. Siječanj 2015. 20:08

MAMA PRVI PUT

u uhu mu je 37 …..probatcu rektalno nekako me strah rektalno mjeriti

Nema te kaj biti strah! Kaj misliš kak bi mu kod doktora mjerili? Uvijek će te pedijatar pitati da li si tako mjerila, jer je napouzdanija. Ak mu je u uhu 37, mislim da ti nema. Ako misliš još provjeriti, uzmi digitalni toplomjer (nadam se da ga imaš) Na vrh mrvicu kremice za guzu, nogice u zrak, upali i stavi u guzu do kud je met. dio i kad zacvili izvadi, i to je to. Jedino ako imaš živin, stavi bebici pod pazuh ako ti je ova metoda zastrašujuća, probaj neka bude miran, pa stavi pod rukicu.

MAMA X2
    14. Siječanj 2015. 12:10

prezivjeli noc ....nema temperaturu....nadam se da ni nece....inace sam panicar pa...:(

renata6
    14. Siječanj 2015. 17:46

MAMA PRVI PUT

prezivjeli noc ….nema temperaturu….nadam se da ni nece….inace sam panicar pa…:(

A kaj misliš da mi nismo bili, svi smo takvi!!!!

• magic0911
    15. Siječanj 2015. 11:32

Dvije kapi u 2 ml fizioloske, danas mi je isto izletilo van, al sam to bacila i ponovno napravila. Sad joj je relativno ok, tu i tam zakaslje..

renata6
    15. Siječanj 2015. 12:06

magic0911

Dvije kapi u 2 ml fizioloske, danas mi je isto izletilo van, al sam to bacila i ponovno napravila. Sad joj je relativno ok, tu i tam zakaslje..

Da, da kaplje, za čas izađe još jedna,...kažem ja sam se opekla, ali eto na graškama se učizato sam te i pitala. Bit će joj bolje od ventolina, ne kuri, bit će ona kroz par dana ko nova! Ajde javi se kad obavite kontrolu i brzo ozdravite!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani