u uhu mu je 37 .....probatcu rektalno nekako me strah rektalno mjeriti
u uhu mu je 37 …..probatcu rektalno nekako me strah rektalno mjeriti
Nema te kaj biti strah! Kaj misliš kak bi mu kod doktora mjerili? Uvijek će te pedijatar pitati da li si tako mjerila, jer je napouzdanija. Ak mu je u uhu 37, mislim da ti nema. Ako misliš još provjeriti, uzmi digitalni toplomjer (nadam se da ga imaš) Na vrh mrvicu kremice za guzu, nogice u zrak, upali i stavi u guzu do kud je met. dio i kad zacvili izvadi, i to je to. Jedino ako imaš živin, stavi bebici pod pazuh ako ti je ova metoda zastrašujuća, probaj neka bude miran, pa stavi pod rukicu.
Dvije kapi u 2 ml fizioloske, danas mi je isto izletilo van, al sam to bacila i ponovno napravila. Sad joj je relativno ok, tu i tam zakaslje..
Dvije kapi u 2 ml fizioloske, danas mi je isto izletilo van, al sam to bacila i ponovno napravila. Sad joj je relativno ok, tu i tam zakaslje..
Da, da kaplje, za čas izađe još jedna,...kažem ja sam se opekla, ali eto na graškama se učizato sam te i pitala. Bit će joj bolje od ventolina, ne kuri, bit će ona kroz par dana ko nova! Ajde javi se kad obavite kontrolu i brzo ozdravite!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji