Viroza kod bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • magic0911
    12. Siječanj 2015. 15:14

Drage mame, 
    trenutno sam poprilicno uplasena. Naime, od petka mi beba (za dva dana ce navrsit 4 mjeseca) ima jaako zacepljen nosic i kaslje. U petak je povratila slajm. Jucer je dobila temp i otisli smo na hitnu. Izvadili su joj krv i urin i rekli viroza. Dobila je tobrex kapi za oci koje su joj pune gustih krmelja. Danas opet ima 39.1 rektalno, nakon cepica 38.4. Preporucili da ju inhaliramo fizioloskom i da joj ispiremo nosic. A buduci da je temperatura stalno prisutna od jucer, poprilicno sam zabrinuta, a ne bih je vukla odmah danas pedijatru da jos tam nesto ne pokupi. Ima li tko kakav savijet?

renata6
    12. Siječanj 2015. 15:28

Sačeka još do sutra, ako se stanje ne popravlja otiđi do pedijatra, mislim ako temperatura ne popušta, viroze ti jesu do kojih pet dana, tako ako do sutra ne bude bolje posjetite doktora. Da li ju inhaliraš? da li je to temperatura prisutna samo navečer ili preko cijelog dana ima oko 39? U biti ako ima virozu, nema ti kaj još pokupiti kod pedijatra, ionako joj je tijelo puno virusa, i ona je zapravo nosioc,temperaturom se tijelo bori protiv virusa, tako da ako do sutra ta tem. ne padne svakako otiđi.

renata6
    12. Siječanj 2015. 15:40

Da, u biti tijelo se bori i zato je takva temperatura, vidi ako ti je i sutra pod temperaturom, a da ne pada onda odi, svakako je preporuka ako se tri dana za redom kuri da se opet otiđe do doktora, a ako je večeras i sutra u padu onda je to to, gotovo i bi će bolje.

dillb
    12. Siječanj 2015. 15:52

i mi smo jednom prilikom otišli na zaraznu pa nam je doktor rekao da temperatura kod djece može trajati i do 7 dana. 

okupaj dijete u toploj vodi, nama je i to pomagalo kod skidanja temperature. i nemoj previše utopljavati dijete. :)

• magic0911
    12. Siječanj 2015. 16:10

Hvala vam svima, nadam se da ce joj biti bolje..

MAMA X2
    13. Siječanj 2015. 11:06

da vas pitam .....mene kao hvata neka viroza, prehlada....a dojim malenog od 2mjseca strah me dase i on ne zarazi od mene....dali ima ko kakav savjet kako izbjeci da i on  ne pokupi od mene....?

MAMA X2
    13. Siječanj 2015. 11:19

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.