![](/media/img/6a/76/ae1eab21ca50c42bc217.jpeg)
Pozdrav,
Zanima me jel koja od vas koristila u ranoj trudnoći betadine vaginalete . Ja sam tek 7 tj trudnoće bojim se malo koristiti ih.
Hvala
Bokic u ranoj fazi trudnoce sam ,6tt ,dobila sam upalu mjehura i dobila sam antibiotike.Doktorica opce prakse veli da su to za trudnice i da se ne moram brinuti,ali svakako me nesto bocka….ima tko slicno iskustvo?
Curke, kakve ste simptome imale kad ste imale bakterije u urinu i koje ste uopće beštije imale?
Ja čekam taman nalaz od urinokulture jer mi je urin bio pun svega, pa čekamo da saznamo što nas točno pati.
🙄
Bokic u ranoj fazi trudnoce sam ,6tt ,dobila sam upalu mjehura i dobila sam antibiotike.Doktorica opce prakse veli da su to za trudnice i da se ne moram brinuti,ali svakako me nesto bocka….ima tko slicno iskustvo?
Pozdrav, ja sam pila Cefaleksin zbog upale mjehura i bakterija u mokraći u 25 tjednu trudnoće, što je bilo prije dva tjedna - završila sam u bolnici i ondje su mi ga dali, a nastavila sam još do kraja kutije i kada sam došla kući. Brzo su riješili upalu i nisam imala nikakvih problema, s tim da sam uz njega pila jogurta barem 2 šalice dnevno po preporuci doktorice i čaj od brusnice.
Pozdrav cure 😊
U 15 tjednu sam trudnoce i imam upalu mjehura, ginekolog mi je prepisao Cefaleksin antibiotike i rekao da pijem 2 ujutro i 2 navečer..zanima me jel neka od vas isto toliko pila, strah me da nije to puno.
Unaprijed hvala na odgovoru
Atb se mora piti u propisanoj, punoj dozi, inace nema smisla i lijecenje nije efektivno.
Infekcija moze donijeti puno vise komplikacija u trudnoci nego popijeni antibiotik. Lijecnici znaju sto vam i zasto propisuju, slusajte ih kad vec idete k njima.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Pozdrav cure, da li se netko susretao sa ovakvim nalazom urina - kultivacija aetobna - u 1ml urina pronadeno 10^4 bakterija vise vrsta? Sutra idem napraviti urinokulturu ali sam malo zabrinuta. U 9 tjednu sam trudnoce.
Pozdrav cure, da li se netko susretao sa ovakvim nalazom urina - kultivacija aetobna - u 1ml urina pronadeno 10^4 bakterija vise vrsta? Sutra idem napraviti urinokulturu ali sam malo zabrinuta. U 9 tjednu sam trudnoce.
Moguce da ti posudica nije bila sterilna. Urinokultura ce pokazati tocno koje su bakterije u pitanju i koje antibiotike trebas piti.
Sortiraj odgovore
Najstariji