Urinarne infekcije u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    19. Ožujak 2015. 23:17

Sto se misli pod bris? Papa test? Meni je pokazivao gljivice i bakterije, imala 2 ture geonistina i rojazol vaginaleta, nakon toga papa dobra. 
    Isto bakterije i u urinu, ali njih sam koliko toliko rjesila, no ostalo mi je par eritrocita u mokraci. ginicka kaze da je to ok, samo da se nalivam vodom. Kaze negdje je uroinfekt ali da ga potjeram vodom...meni to malo cudno, nebi se brinula da nije trudnoca u pitanju.. sediment mi je losiji (plocasti epitel i ostalo sto tu spada).

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• antonija2
    20. Ožujak 2015. 08:22

Ne, papa test ti ne pokaze koju bakteriju imas nego samo jel prisutna upala. Ja sam radila cervikalne briseve i na njima su mi nadjene urea plazma i streptokok.

• pozitiva
    20. Ožujak 2015. 08:52

lollypop, svakako si napravi briseve, meni je apsurdno da neki ginekolozi ne preporuče to odmah na početku trudnoće, jer u papi se skoro niš ne vidi. 

antonija, ajoj, pa kak sad to sve opet? i šta su ti rekli? ti si pri kraju trudnoće jel tako?

• antonija2
    20. Ožujak 2015. 12:22

Pijem azitromicin za ureu jer taj nalaz sam dobila dan ranije, a u utorak sam narucena na kontrolu pa bu onda vidil kaj bu za streptokok, jer azitromicin mi ne pokriva streptokok...

ma kak se veli, najradje bi si zile rezala kolko me to sad brine! Ocekivala sam ureu, al jos i ovo a samo 3 tjedna do kraja... nije mi jasno ni di smo jos i taj odvratni streptokok pobrala!

ribica11
    20. Ožujak 2015. 12:29

antonija2 nemoj se samo brinuti i sekirati sve će to biti dobro i riješit ćeš se tih bakterija taman do poroda, a za taj streptokok se i radi tako pred kraj trudnoće

• antonija2
    20. Ožujak 2015. 12:39

Uf, ma znam, to mi je i struka... valjda sam i zato tolko opterecena oko toga!

• pozitiva
    20. Ožujak 2015. 12:44

Antonija, mislim da se nemas potrebe brinut dokle god si pod kontrolom. bitno da je ustanovljeno o kojim infekcijama/bakterijama se radi i liječiš ih. još samo 3 tjedna 

ali više stvarno s tim beštijama, pa čovječe šta bi trebale bit pod staklenim zvonom, u izolaciji, i opet bi nekog đavola pobrale! 

• antonija2
    20. Ožujak 2015. 22:34

Ma znam, a evo popila sam i zadnji antibiotik i nekak se (psihicki) bolje osjecam...

dianaO
    26. Studeni 2015. 15:28

Pozdrav! Drugi put sam trudna, i taman radim urinokulturu, Prekjučer mi je bio prvi dan, sutra zadnji. U jučerašnjem nalazu nemam nikakvih bakterija, danas rijetko, ali sam jučer imala slab trag krvi u urinu a danas ne. Trebam li se brinuti zbog nečega, jer ginekologo mu tek ujutro radi i tek ga tad mogu dobiti. Zanima me je li ijedna od vas isto to imala i postoji li razlog za brigu?
    na kontroli sam bila u ponedjeljak i sve je bilo super. Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.