Urinarne infekcije u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    06. Ožujak 2015. 19:08

Jel netko koristio Ospamox? Ja imam malo leukocita i stanica plocastog epitela u urinu i dobila sam Geonistin za u rodnicu i antibiotik Ospamox

Deja7
    09. Ožujak 2015. 19:23

Pozitiva žao mi je što si iskusila tu najveću bol koju žena može doživjeti.Ali moraš misliti pozitivno i nemoj se tjerati na ništa niti forsirati,nakon svega što mi se desilo mislila sam da nikad više neću biti trudna,i nisam ni razmišljala o tome.Nakon godinu i pol smo odlučili da je  vrijeme da pokušamoNapravila sam sve pretrage kad je sve bilo u redu počeli smo raditi na bebici,nakon 4 mjeseca sam zatrudnila.Sad sam 31.tjedan,umirem od straha ali guram dan po dan.Briseve sam već 4 puta radila otkad sam trudna ,imam fobiju da će se bakterija vratiti.No sve je pod kontrolom,idem kod 2 različita doktora i sve super

Andrea

mare27
    11. Ožujak 2015. 06:54

joj to ti neznam ,bilo je to u 9 mj ne sjećam se više stvarno a acidosalus bi ti stvarno preporučila,nemaš što izgubit

• antonija2
    11. Ožujak 2015. 11:38

Ja sam za urea plazmu pila azitromicin, a mm doksiciklin. Briseve sam ponavljala tek sada i cekam nalaze, makar cisto sumnjam da smo je se rijesili jer ona se neda tak lako!

pozitiva
    11. Ožujak 2015. 13:02

nema pravila..koliko sam proucila (a trenutno sam manijak), neki je se rijese jednom turom azitromicina, a neki nikako i nakon vise tura raznoraznih antibiotika. 
    jesi ti trudna? jer u trudnoci daju azitromicin, a doksiciklin kad nisi  i navodno on uspjesnije lijeci. javim rezultate kad pocnem s terapijom, a tebi zelim svu srecu s nalazima :)

• antonija2
    11. Ožujak 2015. 13:18

Da, vec sam i pri kraju! Iako sam pri prvom porodu dobila i intravenozno antibiotik, svejedno je se nisam uspjela rijesit...

pozitiva
    11. Ožujak 2015. 13:25

ma to je beštija samo takva, mogla bi knjigu napisat! a znaci nisi ju uspjela izlijecila dok nisi bila trudna..
    ma bitno da si ti sad pri kraju i da ju drzis pod kontrolom i  da je sve ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani