Urinarne infekcije u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deja7
    09. Ožujak 2015. 19:23

Pozitiva žao mi je što si iskusila tu najveću bol koju žena može doživjeti.Ali moraš misliti pozitivno i nemoj se tjerati na ništa niti forsirati,nakon svega što mi se desilo mislila sam da nikad više neću biti trudna,i nisam ni razmišljala o tome.Nakon godinu i pol smo odlučili da je  vrijeme da pokušamoNapravila sam sve pretrage kad je sve bilo u redu počeli smo raditi na bebici,nakon 4 mjeseca sam zatrudnila.Sad sam 31.tjedan,umirem od straha ali guram dan po dan.Briseve sam već 4 puta radila otkad sam trudna ,imam fobiju da će se bakterija vratiti.No sve je pod kontrolom,idem kod 2 različita doktora i sve super

Andrea

mare27
    11. Ožujak 2015. 06:54

joj to ti neznam ,bilo je to u 9 mj ne sjećam se više stvarno a acidosalus bi ti stvarno preporučila,nemaš što izgubit

• antonija2
    11. Ožujak 2015. 11:38

Ja sam za urea plazmu pila azitromicin, a mm doksiciklin. Briseve sam ponavljala tek sada i cekam nalaze, makar cisto sumnjam da smo je se rijesili jer ona se neda tak lako!

• antonija2
    11. Ožujak 2015. 13:18

Da, vec sam i pri kraju! Iako sam pri prvom porodu dobila i intravenozno antibiotik, svejedno je se nisam uspjela rijesit...

• Beba16
    11. Ožujak 2015. 13:55

Drage, kako prepoznati urinarnu infekciju u trudnoći?

• antonija2
    11. Ožujak 2015. 14:10

Samo sam u trudnoci radila briseve, prije toga nisam imala vremena zbog klinca, a te briseve gin radi samo ujutro do 9 , a ak je  petak isto ih nece uzet. A i trudnoca nije bila planirana  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.