Jel netko koristio Ospamox? Ja imam malo leukocita i stanica plocastog epitela u urinu i dobila sam Geonistin za u rodnicu i antibiotik Ospamox
Pozitiva žao mi je što si iskusila tu najveću bol koju žena može doživjeti.Ali moraš misliti pozitivno i nemoj se tjerati na ništa niti forsirati,nakon svega što mi se desilo mislila sam da nikad više neću biti trudna,i nisam ni razmišljala o tome.Nakon godinu i pol smo odlučili da je vrijeme da pokušamoNapravila sam sve pretrage kad je sve bilo u redu počeli smo raditi na bebici,nakon 4 mjeseca sam zatrudnila.Sad sam 31.tjedan,umirem od straha ali guram dan po dan.Briseve sam već 4 puta radila otkad sam trudna ,imam fobiju da će se bakterija vratiti.No sve je pod kontrolom,idem kod 2 različita doktora i sve super
Andrea
joj to ti neznam ,bilo je to u 9 mj ne sjećam se više stvarno a acidosalus bi ti stvarno preporučila,nemaš što izgubit

Ja sam za urea plazmu pila azitromicin, a mm doksiciklin. Briseve sam ponavljala tek sada i cekam nalaze, makar cisto sumnjam da smo je se rijesili jer ona se neda tak lako!
nema pravila..koliko sam proucila (a trenutno sam manijak), neki je se rijese jednom turom azitromicina, a neki nikako i nakon vise tura raznoraznih antibiotika.
jesi ti trudna? jer u trudnoci daju azitromicin, a doksiciklin kad nisi i navodno on uspjesnije lijeci. javim rezultate kad pocnem s terapijom, a tebi zelim svu srecu s nalazima :)

Da, vec sam i pri kraju! Iako sam pri prvom porodu dobila i intravenozno antibiotik, svejedno je se nisam uspjela rijesit...
ma to je beštija samo takva, mogla bi knjigu napisat! a znaci nisi ju uspjela izlijecila dok nisi bila trudna..
ma bitno da si ti sad pri kraju i da ju drzis pod kontrolom i da je sve ok

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji