Sumamed ne pomaze kod ureaplasme al ga daju jer nemaju izbora u trudnoci. Ja ju evo jos uvijek imam nakon 2 ture antibiotika. Sad sam u 37.tjednu. Doktor kaze da ona nije bitna kod poroda, ona samo zna u rijetkim slucajevima radit probleme kod ranijeg otvaranja u 2.tromj (kod mene se to nije dogodilo). Meni isto nije pisalo kolka je vrijednost, nego samo da je izolirana.
Drzim fige da je 😊
I ti si isto kremu stavljala s aplikatorom?
Da, samo kremu. 2x. Joj te kreme je bilo posvuda. Uvijek mi je ujutro iscurila u gaćice.
Sumamed ne pomaze kod ureaplasme al ga daju jer nemaju izbora u trudnoci. Ja ju evo jos uvijek imam nakon 2 ture antibiotika. Sad sam u 37.tjednu. Doktor kaze da ona nije bitna kod poroda, ona samo zna u rijetkim slucajevima radit probleme kod ranijeg otvaranja u 2.tromj (kod mene se to nije dogodilo). Meni isto nije pisalo kolka je vrijednost, nego samo da je izolirana.
Sad sam zbunjena, meni piše vrijednost :(
Mislim koliko sam ja proučavala da ona stvarno ne igra ulogu kod poroda, ovo što belle kaže, i našla sam da je moja vrijednost 10 na 4 zapravo mala.
Ja sam bris radila u Rockfellerovoj dva puta i oba puta je pisalo samo 'izolirana' bez brojcane vrijednosti. Gdje si ga ti radila?
Sumamed ne pomaze kod ureaplazme a moram ju pit+ partner..... ne kuzim.. ha ha
I ja sam radila u rockfellerovoj
Ja sam prve nosila u zavod andrije štampara na mirogojsku.. I rezultate su mi poslali kroz par dana mailom. A sad drugi bris su mi radili u Petrovoj i nalaze će mi reći na sljedećoj kontroli u TA. Što je sljedeći tjedan i ono to mi je baš blesavo jer između svake kontrole mi je 3.tjedna pa već sam luda od čekanja...
Malena ginekolog nema izbora u trudnoci i zato daje sumamed. On je antibiotik sirokog spektra i u vecini slucajeva ne prodre dovoljno duboko za ureaplasmu (tako je meni doktorica rekla kad mi je davala terapiju u 18.tt). Ne moze ti dati doksiciklin (jedini koji ju ubija) jer djeluje negativno na razvoj bebe. Sumamed je siguran. Zato ga daju da se bar se necim pokusa je rijesit. Mozda kod tebe ode od sumameda, nikad ne znas. Ja osobno u svojoj okolini evo znam 3-4 slucaja gdje sumamed nije pomogao, sto ne znaci da tebi nece, ja samo prenosim sta mi je doktorica rekla. Sretno i javi. I nemoj brinut za ureaplasmu, ja iskreno ne znam nikog kome je ona potaknula otvaranje, jer da potice otvaranje onda bi potaknula i kod mene i kod svih cura koju tu pisu da su iznijele trudnocu normalno do kraja a imaju je otpocetka.
Sortiraj odgovore
Najstariji