Ureaplazma i trudnoca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena1801
    04. Listopad 2017. 06:46

Drage, treba mi pomoc tko ima iskustva.... imam ureaplazmu.... u 13 tjednu sam i dobila sam sumamed i dalacin.
    Da li ja taj dalacin smijem stavlkati s aplikatorom. Jel se moze ostetit plod?

Lucy16
    04. Listopad 2017. 09:15

Ja sam istu terapiju koristila u trudnoci. Ne sjecam se tocno koliko sam bila trudna tada, mozda tako negdje kao i ti. Ne mozes aplikatorom ostetiti plod jer bi onda i seks bio zabranjen u trudnoci. Stavis koliko mozes, ne silis nista i da ne osjecas neugodu. 

• Malena1801
    04. Listopad 2017. 09:30

Ufff... sad mi je malo lakse.
    Bas me strah zbog tog aplikatora.... a i sumameda... toliko ljekova a bebica je mala

Belle84
    04. Listopad 2017. 10:49

Ja imam ureaplasmu cijelu trudnocu (otkrivena u 18.tjednu) i nisam ju rijesila sumamedom, jos uvijek je tu. Kazu da jedino doksiciklin (koji ne smijes u trudnoci piti) na nju djeluje. Meni nije uzrokovala ni skracivanje cerviksa ni otvaranje hvala Bogu. Popit cu doksiciklin kad rodim sad za par tjedana.

dubek89
    04. Listopad 2017. 11:49

I ja sam koristila i sumamed i dalacin kremu zbog ureaplasme i gardnerele, doduse u 20. tjednu cca. Ali pretpostavljam da ti ginekolog ne bi pripisao nesto sto ne smijes :)

Belle84
    04. Listopad 2017. 12:04

Dubek jel ti otisla od sumameda? Meni nije

• Malena1801
    04. Listopad 2017. 12:13

Ma mene je strah koliko duboko da gurnem taj aplikator da ne ostetim nesto.
    Kaj je moguce da ne ode od sumameda?

dubek89
    04. Listopad 2017. 12:26

Belle, dva puta sam pila sumamed za ureu, prvi put nije otisla, pa sam opet pila, nedavno radila novi bris a sad cemo vidjeti dal se povukla iduci tjd na pregledu kad mi da nalaz. Rekla mi je da ukoliko je i dalje tu, nece ju vise tretirati s antibioticima, vec cu samo na porodu dobiti profilaksu i to je to.  
    Malena, ne brini, neces. :) Samo polako guras to, osjetit ces kad ti je taman, i onda istisnes da kremica izadje. A sto se sumameda tice, cesce je da se ne povuce s njime u trudnoci nego sto se povuce (nije bas najucinkovitiji antibiotik, ali u trudnoci nemres bas birati). Bitno je da se sad zna za nju i da je pod nadzorom, lijecenjem i sve ce biti okej.

Barkleys
    04. Listopad 2017. 23:50

Kolike su vam bile ureoplazme? Meni je doktorica samo prepisala dalacin kremu i sad mi se doktor u TA zgražao zašto samo kremu i ponovio briseve... Meni je bila 10na4.

• Malena1801
    05. Listopad 2017. 07:51

Meni uopce ne pise koliko je. Samo da je izolirana.
    Koliko si ti trudna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.