Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    01. Prosinac 2017. 23:26

Zilla super!!!! Mirovanje obavezno twinsi sami po sebi mogu biti zahtjevniji 😍 glavno da ste dobro. Zguraj u krevetu prva tri mjeseca, taman dok zima prode pa ce sve biti lakse 😊

url=https://lilypie.com]

• Zilla
    02. Prosinac 2017. 04:58

Hvala vam cure na lijepim željama i ohrabrenju - zalijepila sam se za krevet, jos povremeno krvarim/smeđarim ali bezbolno je pa se uzdam da se to cisti hematom a da su moje točkice dobro 🙏🙏

Zilla

https://lbdf.lilypie.com/rm8Lp1.png

• Frau_Mund6
    04. Prosinac 2017. 22:54

Zilla 😙 jedna za hrabrost!! Tockice su sigurno dobro 😍

url=https://lilypie.com]

• Dolores123
    05. Prosinac 2017. 15:44

Evo cure nisam stigla prije pisati, prije 16 dana nam je stigla nasa srecica.Malo nas je zutica zafrkavala pa smo bile u bolnici, al ostalo je sve ok.pozz

malimaj
    06. Prosinac 2017. 01:37

Zilla

Hvala vam cure na lijepim željama i ohrabrenju - zalijepila sam se za krevet, jos povremeno krvarim/smeđarim ali bezbolno je pa se uzdam da se to cisti hematom a da su moje točkice dobro 🙏🙏

Zilla, 
    Tockice su dobro. Ti samo miruj zaljepljena za krevet barem dok ne prođu prva 3 mjeseca. Cuvaj mrvice. 😘

malimaj
    06. Prosinac 2017. 01:39

Dolores123

Evo cure nisam stigla prije pisati, prije 16 dana nam je stigla nasa srecica.Malo nas je zutica zafrkavala pa smo bile u bolnici, al ostalo je sve ok.pozz

Dolores123
    Cestitam na srecici. Sada uzivajte. I mazite se i pazite. 😙

Dolores123

• JasminaS
    08. Prosinac 2017. 04:39

Dolores123

Dolores cestitam na bebici..ja sam evo jos u komadu😊mojoj bebici se ne zuri..sutra sam punih 40tt pa cemo vidjeti..❤
    Jesu te uhvatili trudovi ili?

• Dolores123
    08. Prosinac 2017. 13:09

Jasmina Hip-Strapač

Dolores123

Dolores cestitam na bebici..ja sam evo jos u komadu😊mojoj bebici se ne zuri..sutra sam punih 40tt pa cemo vidjeti..❤

Hvala svima.Da oko 1 u noci mi puko vodenjak i na putu prema bolnici su poceli trudovi.S tim da se mojoj bebi zurilo i rodena je sa 37+4 i imala ke samo 2600 g, ali smo sada vec na 3110 g.

malimaj
    09. Prosinac 2017. 03:00

Dolores123

Jasmina Hip-Strapač

Dolores123

Hvala svima.Da oko 1 u noci mi puko vodenjak i na putu prema bolnici su poceli trudovi.S tim da se mojoj bebi zurilo i rodena je sa 37+4 i imala ke samo 2600 g, ali smo sada vec na 3110 g.

To su divne vijesti. 😘👏👌🍼

• Nana216
    22. Veljača 2018. 11:21

Hej curke pozdrav.....bila sam u 1 mjesecu na prvom ivfju ....test pozitivan beta pozitivna....pa malo krvarenja i smedi iscjedak  i onda prvi uzv da vidi dr od kud iscjedak i nist se nije vidjelo ...niti gestacijska..to je bilo 2 tjedna od transfera.....nakon par dana opet nista i sad u ponedeljak po datumu zadnje m bi bilo 6 tjedana ss konacno pokazala mala tockica manja nego bi trebala biti al sam u strahu ....mislite da ima nade jos narasti i da bude sve ok ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.