Zilla super!!!! Mirovanje obavezno twinsi sami po sebi mogu biti zahtjevniji 😍 glavno da ste dobro. Zguraj u krevetu prva tri mjeseca, taman dok zima prode pa ce sve biti lakse 😊
url=https://lilypie.com]
Hvala vam cure na lijepim željama i ohrabrenju - zalijepila sam se za krevet, jos povremeno krvarim/smeđarim ali bezbolno je pa se uzdam da se to cisti hematom a da su moje točkice dobro 🙏🙏
Zilla
https://lbdf.lilypie.com/rm8Lp1.png
Zilla 😙 jedna za hrabrost!! Tockice su sigurno dobro 😍
url=https://lilypie.com]
Evo cure nisam stigla prije pisati, prije 16 dana nam je stigla nasa srecica.Malo nas je zutica zafrkavala pa smo bile u bolnici, al ostalo je sve ok.pozz
Hvala vam cure na lijepim željama i ohrabrenju - zalijepila sam se za krevet, jos povremeno krvarim/smeđarim ali bezbolno je pa se uzdam da se to cisti hematom a da su moje točkice dobro 🙏🙏
Zilla,
Tockice su dobro. Ti samo miruj zaljepljena za krevet barem dok ne prođu prva 3 mjeseca. Cuvaj mrvice. 😘
Evo cure nisam stigla prije pisati, prije 16 dana nam je stigla nasa srecica.Malo nas je zutica zafrkavala pa smo bile u bolnici, al ostalo je sve ok.pozz
Dolores123
Cestitam na srecici. Sada uzivajte. I mazite se i pazite. 😙
Dolores cestitam na bebici..ja sam evo jos u komadu😊mojoj bebici se ne zuri..sutra sam punih 40tt pa cemo vidjeti..❤
Jesu te uhvatili trudovi ili?
Dolores cestitam na bebici..ja sam evo jos u komadu😊mojoj bebici se ne zuri..sutra sam punih 40tt pa cemo vidjeti..❤
Hvala svima.Da oko 1 u noci mi puko vodenjak i na putu prema bolnici su poceli trudovi.S tim da se mojoj bebi zurilo i rodena je sa 37+4 i imala ke samo 2600 g, ali smo sada vec na 3110 g.
Hvala svima.Da oko 1 u noci mi puko vodenjak i na putu prema bolnici su poceli trudovi.S tim da se mojoj bebi zurilo i rodena je sa 37+4 i imala ke samo 2600 g, ali smo sada vec na 3110 g.
To su divne vijesti. 😘👏👌🍼
Hej curke pozdrav.....bila sam u 1 mjesecu na prvom ivfju ....test pozitivan beta pozitivna....pa malo krvarenja i smedi iscjedak i onda prvi uzv da vidi dr od kud iscjedak i nist se nije vidjelo ...niti gestacijska..to je bilo 2 tjedna od transfera.....nakon par dana opet nista i sad u ponedeljak po datumu zadnje m bi bilo 6 tjedana ss konacno pokazala mala tockica manja nego bi trebala biti al sam u strahu ....mislite da ima nade jos narasti i da bude sve ok ?
Sortiraj odgovore
Najstariji