Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    08. Rujan 2014. 13:42

Kokolina vidjela sam tvoju poruku na temi pregledi u ta , ali klokanica je stavila ovu stranicu posto je isti naslov . Kazes lijepo se nacekas, meni mama inace radi gore kao medicinska sestra ali na drugom odjelu. Isto mi je parking bio uf, jedva jedno mjesto slobodno. Znaci mogu i tako sto prvo obavim pa onda dalje...mislim da cu oko 10 tak bit gore. Jel ti se bebica dobro okrenula za porod?

Kokolina
    08. Rujan 2014. 15:04

Zebrica

Kokolina vidjela sam tvoju poruku na temi pregledi u ta , ali klokanica je stavila ovu stranicu posto je isti naslov . Kazes lijepo se nacekas, meni mama inace radi gore kao medicinska sestra ali na drugom odjelu. Isto mi je parking bio uf, jedva jedno mjesto slobodno. Znaci mogu i tako sto prvo obavim pa onda dalje…mislim da cu oko 10 tak bit gore. Jel ti se bebica dobro okrenula za porod?

ovaj put se bebica okrenula glavom još prije 30.tj, tako da ovaj put čekam vaginalni porod .
    ako slučajno dođeš ranije, ili ja još budem čekala oko 10 sati, vidiš moju slikicu na profilu pa me budeš prepoznala 

zebrica

DOCKY
    08. Rujan 2014. 14:18

ima li ovdje mama iz osijeka?????

DOCKY

Pilici
    08. Rujan 2014. 16:31

Super onda, i ti ideš kod dr.kosec ?
    Moze, ja sam ti crna, ako me propoznas, budem pogledala tvoju sliku, pa cu vikat kokolina s klokanice 

Kokolina
    08. Rujan 2014. 22:01

Zebrica

Super onda, i ti ideš kod dr.kosec ?
    Moze, ja sam ti crna, ako me propoznas, budem pogledala tvoju sliku, pa cu vikat kokolina s klokanice 

pa meni ti je do sad svaki četvrtak bila dr. vesna gall. a sad ćemo vidjeti....
    samo ti viči, a ja ću se smijati  

zebrica

kums
    08. Rujan 2014. 21:35

trebam roditi 23.11. a kad idem u TA s koliko tjedana????

Kokolina
    08. Rujan 2014. 22:02

kums

trebam roditi 23.11. a kad idem u TA s koliko tjedana????

bok, pa inače se na prvi pregled ide sa nekih 36 tj. 

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani