Kokolina vidjela sam tvoju poruku na temi pregledi u ta , ali klokanica je stavila ovu stranicu posto je isti naslov . Kazes lijepo se nacekas, meni mama inace radi gore kao medicinska sestra ali na drugom odjelu. Isto mi je parking bio uf, jedva jedno mjesto slobodno. Znaci mogu i tako sto prvo obavim pa onda dalje...mislim da cu oko 10 tak bit gore. Jel ti se bebica dobro okrenula za porod?
Kokolina vidjela sam tvoju poruku na temi pregledi u ta , ali klokanica je stavila ovu stranicu posto je isti naslov . Kazes lijepo se nacekas, meni mama inace radi gore kao medicinska sestra ali na drugom odjelu. Isto mi je parking bio uf, jedva jedno mjesto slobodno. Znaci mogu i tako sto prvo obavim pa onda dalje…mislim da cu oko 10 tak bit gore. Jel ti se bebica dobro okrenula za porod?
ovaj put se bebica okrenula glavom još prije 30.tj, tako da ovaj put čekam vaginalni porod .
ako slučajno dođeš ranije, ili ja još budem čekala oko 10 sati, vidiš moju slikicu na profilu pa me budeš prepoznala
zebrica
Super onda, i ti ideš kod dr.kosec ?
Moze, ja sam ti crna, ako me propoznas, budem pogledala tvoju sliku, pa cu vikat kokolina s klokanice
Super onda, i ti ideš kod dr.kosec ?
Moze, ja sam ti crna, ako me propoznas, budem pogledala tvoju sliku, pa cu vikat kokolina s klokanice
pa meni ti je do sad svaki četvrtak bila dr. vesna gall. a sad ćemo vidjeti....
samo ti viči, a ja ću se smijati
zebrica
trebam roditi 23.11. a kad idem u TA s koliko tjedana????
trebam roditi 23.11. a kad idem u TA s koliko tjedana????
bok, pa inače se na prvi pregled ide sa nekih 36 tj.
big girls don't cry..........................................................................................................
..........................they eat :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji