Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    19. Prosinac 2014. 14:01

Rekla je moja ginićka da nijedne vaginalete i slicno nece pomoc dok nosimo gace u bojama, od cipke, sintetike i takvih materijala.
    Kaze; bijele gace, oprane na 90 i cak ih popeglat prije nošenja, ali sta se mene tice, saaamo vi nosite te svoje, ja cu imat vise posla.
    Tako da bye bye crvene, ruzicaste i ljubicaste cipkaste gacee s malim srcekima i cvjeticima

Vmnina
    19. Prosinac 2014. 14:04

I da rekla je da izbrijanost pomaze, tj.doziva gljivice, jer su dlake prirodna zastita.

E jbg tu je necu poslusat.

Slazem se s kleaiva, dnevni ulosci

Nalah
    19. Prosinac 2014. 14:04

Ja nosim pamučne babske gaće cijelu trudnoću i iskuhavam ih i peglam,pa imam gljivice,tak da joj baš ne stoji teorija

Vmnina
    19. Prosinac 2014. 14:05

Ja evo odkad sam prešla na babske sve je okej, Bogu hvala.
    Ko će ih znat

Nalah
    19. Prosinac 2014. 14:06

i izbrijavanje mi isto pomaže,osobito sa bilo kakvim mirisima dolje

• Zacy
    19. Prosinac 2014. 15:01

Pozdrav svima,pišem prvi put.Trudna sam 33+1 i sad na zadnjem pregledu mi je rečeno da idem opet sa 36 tj al sam dobila uputnicu za daljnje te preglede u bolnici.Htjela bi roditi u Vinogradskoj.Sad me zanima ima li koja mama ili trudnica friške informacije iz trudničke u Vinogradskoj? To se moram naručiti za taj prvi put ili kako to ide? Jel zna možda netko raspored rada doktora u TA? Ili nekog doktora/icu ima za preporuku.Mislim znam da ni oni nisu vjerojatno stalno tamo i kad jesu na rasporedu jer im stalno može nešto iskrsnuti,ali ono...ma sve vezano uz tu trudničku bi mi dobro došlo. Hvala :-)

Nalah
    19. Prosinac 2014. 16:03

Ja ti idem u Vinogradsku,ali kod privatnika koji tamo radi,ne naručujem se,tak da fakat ne znam

Dea23
    19. Prosinac 2014. 17:49

Ja nosim cijelu trudnoću gaćice u boji, čipkaste i svakakve. Nosim dnevne uloške i brijem se. I nemam gljivice. Nema tu pravila.

• tea024
    19. Prosinac 2014. 18:21

dea imaš poruku :)

Dvenas
    12. Veljača 2015. 18:22

Kakva je praksa na Merkuru? Se treba naručivati ili možemo doći na dan koji nam odgovara?

Can't stop the signal.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.