Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    19. Prosinac 2014. 14:01

Rekla je moja ginićka da nijedne vaginalete i slicno nece pomoc dok nosimo gace u bojama, od cipke, sintetike i takvih materijala.
    Kaze; bijele gace, oprane na 90 i cak ih popeglat prije nošenja, ali sta se mene tice, saaamo vi nosite te svoje, ja cu imat vise posla.
    Tako da bye bye crvene, ruzicaste i ljubicaste cipkaste gacee s malim srcekima i cvjeticima

Vmnina
    19. Prosinac 2014. 14:04

I da rekla je da izbrijanost pomaze, tj.doziva gljivice, jer su dlake prirodna zastita.

E jbg tu je necu poslusat.

Slazem se s kleaiva, dnevni ulosci

Nalah
    19. Prosinac 2014. 14:04

Ja nosim pamučne babske gaće cijelu trudnoću i iskuhavam ih i peglam,pa imam gljivice,tak da joj baš ne stoji teorija

Vmnina
    19. Prosinac 2014. 14:05

Ja evo odkad sam prešla na babske sve je okej, Bogu hvala.
    Ko će ih znat

Nalah
    19. Prosinac 2014. 14:06

i izbrijavanje mi isto pomaže,osobito sa bilo kakvim mirisima dolje

• Zacy
    19. Prosinac 2014. 15:01

Pozdrav svima,pišem prvi put.Trudna sam 33+1 i sad na zadnjem pregledu mi je rečeno da idem opet sa 36 tj al sam dobila uputnicu za daljnje te preglede u bolnici.Htjela bi roditi u Vinogradskoj.Sad me zanima ima li koja mama ili trudnica friške informacije iz trudničke u Vinogradskoj? To se moram naručiti za taj prvi put ili kako to ide? Jel zna možda netko raspored rada doktora u TA? Ili nekog doktora/icu ima za preporuku.Mislim znam da ni oni nisu vjerojatno stalno tamo i kad jesu na rasporedu jer im stalno može nešto iskrsnuti,ali ono...ma sve vezano uz tu trudničku bi mi dobro došlo. Hvala :-)

Nalah
    19. Prosinac 2014. 16:03

Ja ti idem u Vinogradsku,ali kod privatnika koji tamo radi,ne naručujem se,tak da fakat ne znam

Dea23
    19. Prosinac 2014. 17:49

Ja nosim cijelu trudnoću gaćice u boji, čipkaste i svakakve. Nosim dnevne uloške i brijem se. I nemam gljivice. Nema tu pravila.

sangria
    20. Listopad 2015. 14:40

Dea23

Ja nosim cijelu trudnoću gaćice u boji, čipkaste i svakakve. Nosim dnevne uloške i brijem se. I nemam gljivice. Nema tu pravila.

Ma da, gljivice su tako individualna stvar da se uopće ne treba obazirati na pričanja. Postoje određene stvari koje povisuju rizik od razbuktavanja, kao te spomenute šarene gaćice od umjetnih materijala, antibiotici, puno slatkiša i slatke hrane, premalo vitamina C... Ja sam prije dosta godina muku mučila s tim prokletinjama. U godini dana sam ih imala osam puta! Koliko je to novaca i živciranja bilo! Razlog? Nema ga... ginekolog kaže stres. Ma nemoj... Ako ih nemate, slavite! :)
    Možda nekome pomogne: http://www.ordinacija.hr/zdravi-tanjur/hrana-kao-lijek/sto-jesti-kad-imate-gljivice/

• tea024
    19. Prosinac 2014. 18:21

dea imaš poruku :)

Dvenas
    12. Veljača 2015. 18:22

Kakva je praksa na Merkuru? Se treba naručivati ili možemo doći na dan koji nam odgovara?

kleaiva
    12. Veljača 2015. 19:29

Dvenas

Kakva je praksa na Merkuru? Se treba naručivati ili možemo doći na dan koji nam odgovara?

Ne narucuje se, najbolje ti je doci oko pol 9, najmanja guzva je ponedjeljkom kod dr. rokija i super je on sve brzo ide, a najgore je petkom jer se uvijek nesto u radaoni iskomplicira pa dr. vrlo cesto ni nema u trudnickoj

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Can't stop the signal.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani