Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    13. Veljača 2015. 00:00

Nema na demu, ak trebas kakve info samo pitaj, ja sam rodila tamo 20.12.

Dvenas
    13. Veljača 2015. 12:25

kleaiva

Nema na demu, ak trebas kakve info samo pitaj, ja sam rodila tamo 20.12.

Kakvo je osoblje tamo? kako na porodu? Jel surađuju?

Can't stop the signal.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• antonija2
    23. Ožujak 2015. 10:02

Kak je sad u Vinogradskoj, jel guzva ovih dana? Ja cu tam ic iduci tjedan na pregled pa ak ima neko da napiše svoje "dozivljaje"

Pandora4
    09. Srpanj 2015. 17:28

Pozdrav!
    ginekolog mi je na zadnjem pregledu dao uputnicu i rekao da sa navršenih 36.tt odem u trudničku ambulantu bolnice u kojoj ću roditi. To bih trebala napraviti sutra, budući da prekosutra ulazim u 37 tt.
    Pošto ću roditi u petrovoj, zanima me može li mi netko reći u koje doba je najbolje doći. (ako ima još koji savjet - slobodno) 

Pandora4
    16. Srpanj 2015. 15:54

Odradili smo TA prošli tjedan, sutra valja opet ići, ali zaboravila sam postaviti pitanje nakon pregleda pa se nadam da će mi netko ovdje znati odgovoriti 
    Prvi put sam im dala uputnicu i na nalaz su mi napisali - pregled za tjedan dana. Znači li to da opet moram uzimati uputnicu od svog ginekologa ili mi više ne treba?

Anci32
    18. Srpanj 2015. 14:13

Meni je moja ginekologica dala D1 uputnicu koja vrijedi do kraja za sve preglede u bolnici koliko god ih bilo..nakon pregleda u bolnici doktorica mi je dala svoju internu uputnicu za iduci pregled i uzv kod nje u ambulanti posto sam imala tu D1 uputnicu a inace za svaki pregled nova uputnica..sad sve zavisi kakvu si ti imala kad si dosla na pregled..

majasolid
    13. Listopad 2015. 11:53

Cure da li znate kad je najbolje doci u ta vinogradska jer narucena sam od 8 do 11? hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani