Nema na demu, ak trebas kakve info samo pitaj, ja sam rodila tamo 20.12.
Nema na demu, ak trebas kakve info samo pitaj, ja sam rodila tamo 20.12.
Kakvo je osoblje tamo? kako na porodu? Jel surađuju?
Can't stop the signal.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kak je sad u Vinogradskoj, jel guzva ovih dana? Ja cu tam ic iduci tjedan na pregled pa ak ima neko da napiše svoje "dozivljaje"

Pozdrav!
ginekolog mi je na zadnjem pregledu dao uputnicu i rekao da sa navršenih 36.tt odem u trudničku ambulantu bolnice u kojoj ću roditi. To bih trebala napraviti sutra, budući da prekosutra ulazim u 37 tt.
Pošto ću roditi u petrovoj, zanima me može li mi netko reći u koje doba je najbolje doći. (ako ima još koji savjet - slobodno)
Odradili smo TA prošli tjedan, sutra valja opet ići, ali zaboravila sam postaviti pitanje nakon pregleda pa se nadam da će mi netko ovdje znati odgovoriti
Prvi put sam im dala uputnicu i na nalaz su mi napisali - pregled za tjedan dana. Znači li to da opet moram uzimati uputnicu od svog ginekologa ili mi više ne treba?

Meni je moja ginekologica dala D1 uputnicu koja vrijedi do kraja za sve preglede u bolnici koliko god ih bilo..nakon pregleda u bolnici doktorica mi je dala svoju internu uputnicu za iduci pregled i uzv kod nje u ambulanti posto sam imala tu D1 uputnicu a inace za svaki pregled nova uputnica..sad sve zavisi kakvu si ti imala kad si dosla na pregled..
Cure da li znate kad je najbolje doci u ta vinogradska jer narucena sam od 8 do 11? hvala
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji