Trebaju li roditelji i djeca biti prijatelji na Facebooku?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mana72

    Mana72

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Gđa Jasenka Pregrad ne zna o čemu priča. Potpuno pobrkani lončići. Ako sam “prijatelj” s djetetom na facebooku, ne znači da sam mu prijatelj. To su najveće gluposti. Social media je u potpuno drugačijem konetekstu nego ga ovdje prikazuje dotična. Mnogi roditelji koje poznajem (a i sama sam se uvjerila) kažu da im je FB pomogao da pomognu djetetu jer su vidjeli određene koncepte ponašanja koji su odskakali od uobičajenih i time su uvidjeli da se nešto događa. A svi oni koji smatraju da djecu treba pustiti na miru da rade što hoće i kako hoće - ta će djeca prije ili kasnije loše proći. S druge strane, fb ne služi samo za prijatelje, nego i sve one koji su u našoj bližoj ili daljoj okolini. To je slika nas prema van, prema društvu.

    Mana

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.