Top pet crtića za najmlađe

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mike.desculity

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Ne mogu vjerovati da je Pepa uvrštena ne samo kao dobar crtić, nego kao najbolji. Pa zar nitko od odraslih nije pogledao taj crtić u cijelosti. Pepa je jedno umišljeno razmaženo derište koje uvijek zahtjeva a i dobije po svome. Roditelji joj kažu da ne može da ne smije, a ona to ipak bahato učini, i onda se kao magijom sve ipak posloži i bude dobro, recimo kad je išla spuštati se niz brdo sa biciklom iako su joj rekli da je premala za to, i mogla je poginuti ali se zabila u “igrom slučaja” uzgojenu divovsku bundevu od njenog oca pa su napravili pitu. U društvu na jezeru kad je drugi papirnati brod bio bolji od njenog pukla je kao kokica sa ispadima ljubomore .Brat dobije tajni poklon, ona hoće i MORA znati šta je u njemu. Ma daj se idi lječit. Odvratno derište razmaženo. Nisam i nikad neću dati svojoj djeci da gledaju taj crtić više.

  • EllaWillly

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ma ta Pepa pig je grooozan crtic 

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Ma kakva Pepa, Traktor Tom je nama zakon crtic!

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • niki0102

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Nema do Traktora Toma! :-)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.