Andela 🤞🤞🤞🤞🤞 i svaka cast na strpljenju do sutra, ja bi vec trcala kupit test, mozda i piskila negdje u grmu samo da ne budem u neizvjesnosti 😅😅😅
I ja 🤣🤣🤣
Ma ja sam sigurna da je Andela trudna! Danas joj je 17 DPO! Samo je nju strah isto kao i sto je i mene bilo. Jutros je rekla da joj je temp. 37.1!!
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
https://ibb.co/tYsyF6vevo drugi
Koji si dpo?
Ovi zeleni ne pokazuju bas takvu crtu tijekom cijelog ciklusa tako da bi to mogao biti dobar znak.. :)
15dan ciklusa mi danas i mislim da je deff O danas, tvoja crtica je tamnija nego jucer, cvrsto vjerujem da ces u uloviti O i da kreces ponovno u akciju😉
https://ibb.co/2kB3Ff8
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Zadnja trakica bez datuma je od prije sat vremena...
Clio reci ti njoj, ali razumijem te Andela draga,strah je prevelik narocito nakon saznanja AMH hormona i to sto nisi sigurna dal je O uopce bila ovaj mjesec...
Mi cekamo jutro s tobom ♥🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Andela je ispucala testove prosli ciklus 😜Sad nas muci sa ovim lh testicima.Mi u iscekivanju nervozniji od nje....🤣 Hajde zeno,sutra ocekujemo veliliiiki plusic 🤞🤞😊
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ma ja sam uvjerena da će biti veliki plus! Jedva čekam 😊 Baš sam uzbuđena za sve vaše plusiće, pogotovo kad vidim da se netko dugo trudi. Da bar ispraznimo grupu do nove godine 🤞
Dobrooooooo radim radim sutra , i nek bude sta mora biti!❤️…. Cliooooo sve znas , prestrah me.
Sve znam!!! Meni su se noge tresle dok sam vozila kući sa testom! Kad sam popiškila test pobjegla sam u dnevni brzinom munje, srce mi je tuklo 200 na sat! Tako da te skroz razumijem. Dali ti pratis mozda bazalnu?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
To vam se zove adrenalin 😁 ja cvrsto drzim 🤞🤞🤞
Za sutrašnji plusic
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Andela sretno 🤞🤞💞💞💞zelim ti plus samo takav! Sutra cim otvorim oci, hocu sa vidim tvoj post, nemoj da nam se uspavas tamo do 9, 10 😂
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji