Andelaaa ajdee brzinska kava neka to bude 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Andelaa nemoj nas drzat u neizvjesnostii. Cekam od 6 h da objavis da nam popravis ovaj tmurni dan 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ah, prvo psa prosetala, dorucak onda moram sesti u auto, pa popiti kavu- hocu u radosti da je pijem a ne da se bediram posle kad napravim faking test🤭😤😁
Ne smijes puno piti, razrijediti ces urin 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ne kuzim kako moze taako, ja bi se popiskila negdje usput na test😂😂😂
Sigurni nebi izdrzala do kuce
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ajme Sanjarkice, znas pre ce biti da zbog anovulacije kasni prokletnica nego da je T, mada sam dva dana kada trebam dobiti imala bolove kao da ce stici i dalje ne verujem da je sve to prestalo jer je stizala i stizala , i eto sve je manje bilo, nekako racinam pa da je anovulatorni pa ne bi me nista bolelo na dane kada i trebam dobiti nego bi kasnila ….. samopa me bolelo onda kad treba doci ma jooooj!!!!
Ja ti lipo preporucam od sljedeceg ciklusa ( ako bude potrebe) Lh trakice ( roze) i obvezno mjerenje bazalne
Mislim da je tebi to bas bitno.
S druge strane, prije mi palo napamet. Da nisi imala ovulaciju sumnjam da bi ti bazalna bila 37. Tako da po tome ovulirala si. A jesi je jutros mjerila?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Andela kako god da bude biti ćeš ok😘 kad napraviš test znat ćeš na čemu si. Ako je negativan, nema veze ,ides dalje, čekaš M i slijedeci ciklus klomifen kako si i planirala. Znam da je lakše čekati još malo i ne razočarati se i biti s tim osjećajem nade koji sad imaš nego da vidiš da je test negativan. Al kazem, što god da bude možeš ti to.
Koji si danas dpo uopće?
Divna svaka čast! Još malo pa u nove pobjede. Drago mi je da si svoj problem otkrila i sad nakon oporavka ti želim da sto prije ugledaš plusic 💜
Hvala Ancio 🥰. Probacu sada da se maksimalno opustim, kada znam da nema prepreka. Svima nama nek je sretno ❤
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Anđela, ti si kraljica, ja bi pisala u birtiji već. 😂😂
I ja, ako ne u grmu 😂😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji