Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    24. Listopad 2020. 21:20

Andela sretnoooo🤗😘🤞🤞🤞🙏💕💕
    Buhtlica Pa vi ste to čist ok pokrili, drzim🤞🤞 da se primi😘😘😘
    Sviđa mi se ideja da ispraznim i grupu do kraja godine😁

buhtlica23
    24. Listopad 2020. 21:22

Hvala Bella, trebat ce nam 😅
    I danas smo pokrili,ali jucer nismo 😒

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bella🌟
    24. Listopad 2020. 21:28

buhtlica23

Hvala Bella, trebat ce nam 😅
    I danas smo pokrili,ali jucer nismo 😒

Nema veze. Neka ste danas. On je to. Znaš i sama da spremići spremno čekaju jajašce i nekoliko dana kad su dani oko O. A kad je O ,jajašce koje je otpušteno preživi još neko vrijeme pa ima isto sanse. Tako da ne odustaj🤞🤞

Monstera
    24. Listopad 2020. 21:35

Dobra večer cure!
    Čitam vas već skoro 2 mjeseca, pratim priče svih vas, pa sam se napokon i ja ohrabrila da vam nešto i napišem 😊
    Kao prvo čestitke svim novim trudnicama i želim svim curama da se što prije prebace u grupu ljetnih beba 😊 Prije nekoliko dana sam se i ja pridružila toj grupi, ali nažalost nisam dugo bila tamo jer mi se opet dogodila biokemijska 😔
    Ovaj tjedan sam bila kod doktora i pronašao je polip (7x6 mm) kojeg je preporučio da se ukloni prije sljedeće trudnoće. Zanima me da li je koja od vas cura imala slično iskustvo, odnosno da je odstranila polip pa da je onda imala uspješnu trudnoću? 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

peggy95
    24. Listopad 2020. 21:41

Cure,zene, pomagajte! Sumnjam da je itko imao ovakvu situaciju ali ajd da pitam. Znaci jucer ujutro napravim test koji je po meni pozitivan,evo i slikica https://ibb.co/mqBsw7x
    Navecer napravim cb koji je bio razliven ali kao da je na pola imao crticu. I danas ga pogledam izgleda ovako https://ibb.co/pLt3HhZ
    I ujutro reko ok, potvrdit cu trudnocu, popiskim test a on ima uzivo jedva sjenicu, na slici se ni ne vidi https://ibb.co/Y0n2tg6
    Danas mi je 32dc, O ne znam kad je bila. Bila sam na foliko 6.10 gdje je folikul bio 15mm. Danas imam menga grceve i stalno osjecaj kao da curim,a menge nema🤷‍♀️ tako da ako sutra ne dode, ponavljam test samo da nije ovaj cb 🙄

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Divna 🎀
    24. Listopad 2020. 21:42

Monstera

Dobra večer cure!
    Čitam vas već skoro 2 mjeseca, pratim priče svih vas, pa sam se napokon i ja ohrabrila da vam nešto i napišem 😊
    Kao prvo čestitke svim novim trudnicama i želim svim curama da se što prije prebace u grupu ljetnih beba 😊 Prije nekoliko dana sam se i ja pridružila toj grupi, ali nažalost nisam dugo bila tamo jer mi se opet dogodila biokemijska 😔
    Ovaj tjedan sam bila kod doktora i pronašao je polip (7x6 mm) kojeg je preporučio da se ukloni prije sljedeće trudnoće. Zanima me da li je koja od vas cura imala slično iskustvo, odnosno da je odstranila polip pa da je onda imala uspješnu trudnoću?

Zao mi je zbog biokemijske 😔 Polip moze ali i ne mora biti uzrok. Ali u slucaju da postoji a desio se spontani, onda ga je najbolje i ukloniti kako se slicno ne bi dogodilo. Ja nisam imala takav slucaj, vec meni nije dao da ikako dodje do zaceca. Tako da sam ga prije 10 dana histeroskopski uklonila.  Nadam se da ce se javiti neko sa pozitivnim iskustvom te da je ostavario trudnocu nakon uklanjanja. 🤞🤞 ukoliko te zanima nesto u vezi samog zahvata, slobodno pitaj.

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Monstera
    24. Listopad 2020. 21:57

Divna_Sa

Monstera

Dobra večer cure!

Zao mi je zbog biokemijske 😔 Polip moze ali i ne mora biti uzrok. Ali u slucaju da postoji a desio se spontani, onda ga je najbolje i ukloniti kako se slicno ne bi dogodilo. Ja nisam imala takav slucaj, vec meni nije dao da ikako dodje do zaceca. Tako da sam ga prije 10 dana histeroskopski uklonila. Nadam se da ce se javiti neko sa pozitivnim iskustvom te da je ostavario trudnocu nakon uklanjanja. 🤞🤞 ukoliko te zanima nesto u vezi samog zahvata, slobodno pitaj.

Divna_Sa hvala ti na brzom odgovoru!
    Kod mene dolazi do začeća ali se nažalost plod ne može zadržati, pa je doktor rekao da s obzirom da mi se to već dogodilo, da je bolje da ga uklonim. Rekao je također da se mogu kockati, tj.da opet pokušamo, ali onda postoji mogućnost da mi se spontani dogodi u kasnijoj trudnoći, na šta ne želim ni pomisliti!
    Šta se samog zahvata tiče, čitala sam o tome, ali me iskreno najviše strah anestezije, negdje sam pročitala da je opća, negdje da je lokalna... Kako je kod tebe prošla sama operacija i oporavak? 

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Divna 🎀
    24. Listopad 2020. 22:31

Monstera

Divna_Sa

Monstera

Dobra večer cure!

Zao mi je zbog biokemijske 😔 Polip moze ali i ne mora biti uzrok. Ali u slucaju da postoji a desio se spontani, onda ga je najbolje i ukloniti kako se slicno ne bi dogodilo. Ja nisam imala takav slucaj, vec meni nije dao da ikako dodje do zaceca. Tako da sam ga prije 10 dana histeroskopski uklonila. Nadam se da ce se javiti neko sa pozitivnim iskustvom te da je ostavario trudnocu nakon uklanjanja. 🤞🤞 ukoliko te zanima nesto u vezi samog zahvata, slobodno pitaj.

Divna_Sa hvala ti na brzom odgovoru!
    Kod mene dolazi do začeća ali se nažalost plod ne može zadržati, pa je doktor rekao da s obzirom da mi se to već dogodilo, da je bolje da ga uklonim. Rekao je također da se mogu kockati, tj.da opet pokušamo, ali onda postoji mogućnost da mi se spontani dogodi u kasnijoj trudnoći, na šta ne želim ni pomisliti!
    Šta se samog zahvata tiče, čitala sam o tome, ali me iskreno najviše strah anestezije, negdje sam pročitala da je opća, negdje da je lokalna… Kako je kod tebe prošla sama operacija i oporavak?

Meni je doktor ponudio i laparoskopiju sa histeroskopijom, kad cu vec biti pod opcom anestezijom. Laparoskopija je bila dijagnosticka da vidimo je li sve uredu i usput mi ispitana prohodnost jajovoda.  Meni to nije uopste bilo strasno, u 8h sam operisana, u 12 h sam se vec javila svojima, a izasla 3 dan iz bolnice. Bilo je zena koje su samo uradile samo histeroskopiju i vec taj dan su normalno hodale i bile su pustene iz bolnice ili sutradan ujutro. Imas 2, 3 dana blago kravarenje i apsolutno nikakve bolove. Dobijes antbiotik da popijes. Vec od narednog ciklusa mozes raditi na bebici.

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

watson009
    24. Listopad 2020. 22:32

Pegy racunala sam i po folikulu ovulacija ti je bila 11.10. dakle,danas bi bio 13.dan nakon ovulacije, ako su dva testica bila ppzitivna a jedan sa jedva sjenicom ja bih ujutro napravila jos jedan sa prvom jutarnjom mokracom! Sretno ti bilo! 
    Divna u kojoj ste vi fazi ciklusa? Znam da se dugo nisi javljala jel tako? 
    Monstera dobro nam dosla kao i ostale cure koje suse danas pridruzile nama cekalicama...
    Svakako ukloni taj polip da se ne kockas s trecom trudnocom.
    Andela ako si ti trudna ja cu se sutra napiti od srece 😂 drzim palceve od svega srca za ciklus koji si otpisala na samom pocetku...
    Sto god da bude zapamti da si ti jaka zena i da smo mi uz tebe ♥🙌

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Monstera
    24. Listopad 2020. 22:43

Divna_Sa znači nije to ništa strašno, po tvojim rječima? Imam dogovorene konzultacije 05.11.sa doktorom koji će izvoditi zahvat, pa ću tada više znati šta me čeka.
    Anciooo hvala ti, nadam se da je problem u tom polipu koji smeta, tako da prvi korak je da ga se rješim.
    Watson, hvala na dobrodošlici ❤️

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.