Watson, da, napravila sam pauzu kad sam se odlucila za operaciju, da uklonim polip i ispitam "stanje unutra". Trebam vaditi konce sljedece sedmice, cekam da dobijem vjesticu i krecemo u nove pokusaje. Trebala bih dobiti za 10ak dana ako sta ne pomjeri zbog samog zahvata.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Watson, hvala na dobrodošlici ❤️
Iskreno, da sam znala da je oporavak ovako lagan i prije bih ga uklonila. Sve sam nesto cekala da sam ode sa krvarenjem, probala sve moguce narodne lijekove, cajeve ali jednostavno nije se htio maknuti. Moj ti je savjet, sto prije, to bolje a pogotovo obzirom na ovu sada situaciju sa koronom, gdje se svaki dan moze desiti da pustaju samo hitne slucajeve.
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Watson, hvala na dobrodošlici ❤️
Iskreno, da sam znala da je oporavak ovako lagan i prije bih ga uklonila. Sve sam nesto cekala da sam ode sa krvarenjem, probala sve moguce narodne lijekove, cajeve ali jednostavno nije se htio maknuti. Moj ti je savjet, sto prije, to bolje a pogotovo obzirom na ovu sada situaciju sa koronom, gdje se svaki dan moze desiti da pustaju samo hitne slucajeve.
Stvar je u tome šta je prvi ginekolog kod kojeg sam bila, rekao da polip ne smeta ni u trudnoći ni u začeću, i da slobodno mogu pokušavati dalje, pa se nisam previše ni zamarala time. Sad sam ipak išla kod drugog ginekologa, koji mi je savjetovao da ga uklonim, pa ću tako i napraviti.
Joj, nadam se da neće doći do toga, sad sam tako nestrpljiva da to šta prije rješim i da mogu nastaviti pokušavati.
Da li se zahvat obavi neposredno nakon M ili u bilo kojem danu ciklusa?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera, polip se uklanja u prvom dijelu ciklusa, neposredno nakon M, posto je tada endometrijum najtanji i najbolje se moze vidjeti. Sretno 🤞🤞
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Irenaa0809 - ❤️➕
Mirjam2 - ❤️➕
Clio35 - ❤️➕
NeverGiveUp55 - ❤️➕
ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
Andela111 - 22.10. - 3 dana kasni ❤️
Maša25 - 27.10. - 2 dana❤️
Anabelaaaa - 29.10. - 4 dana❤️
Sanjarka88 - 29.10. - 4 dana❤️
Mokosh - 30.10. - 5 dana ❤️
Bella- 31.10 - 6 dana♥️
ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
Buhtlica23 - 03.11. - 9 dana❤️
Amarenna - 05.11. - 11 dana❤️
Traveller - 06.11. - 12 dana❤️
Chloe - 09.11. - 15 dana❤️
Olimpija - 10. 11. - 16 dana❤️
Dada31 - 10.11. - 16 dana❤️
Inana1- 11.11. - 17 dana❤️
Amy_94 - 13.11. - 19 dana❤️
Ancioo- 22.11. - 28 dana ♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro Masiceee moja! Evo vjestica nije dosla tako da doruckujem pa idem po test i usput popiti kafu , slikam rezultate, ajme kad bude - ko kuca , talo cu vas razocarati a i sebe sad se i ja nadam , ajme Boze haos.
Pa bude bude, bar ces znat na cemu si. Ti si hrabra žena i sve ces izdrzat 🤗
A sta bude bice❤️
Anđela draga samo stisni zube i obavi to 😉. Sve smo uz tebe. Kako se jutros osjecas?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Jutro žene ☕😘
Monstera mogu potvrditi iskustvo Divne. Imala sam i histeroskopiju i laparoskopiju , histeroskopski su mi uklanjali susp. polip ,laparoskopski gledali stanje unutra zbog endometrioze i najviše ispitali. Operacija prošla dobro i isto za nekoliko dana išla doma. Da je samo histeroskopija bila,išla bi doma odmah drugi dan. Anesteziju nije ništa strašno,meni je bilo muka poslije kad sam se probudila pa su mi dali tabletu za mučninu. Najgori mi je bio klistir večer prije, al samo zato jer je neugodno 🤭 ali ako ides samo na histeroskopiju onda mislim da to ni ne rade. I odmah slijedeći mjesec, nakon M smiješ pokušavati. Tako su meni tad rekli. Žao mi je radi tvog iskustva i od srca ti želim da što prije izneseš cijelu trudnoću ❤ ako nisi sigurna možeš po još jedno mišljenje.
Andelice jedva cekamooo,sretnooo draga naša 😘😘😘❤💕
e da i jezu neku imam stalno se jezim
Mi sad moramo cekat da ti negdje popijes kavu?
A nebi ipak u nekom grmlju piskila? 😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji