Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    19. Listopad 2020. 18:10

Po aplikaciji 22. 10. Zadnja dva ciklusa su mi baš, bap duga. Pik uhvatila tek na 21 dc, a lutealna je 15, 16 dana. Tako da ja mislim da bi trebala dobit svaki dan.
    I mislim da ovaj ciklus ako dobijem necu piti ništa od trava. Jer zadnja dva ciklusa sam pila vrkutu i stolisnik i tinkturu od konopljike i maline i skroz mi se ciklusi odužili. Bar po bszalnoj znam da je bila O, da ne mjerim vec bi odavna ludila sto mi se događa 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    19. Listopad 2020. 18:11

Andela111

Isto i mene unisti me zato ih nikada ne radim. Traveller drzim ti fige da sve bude savrseno!

A znaš da je i pretjerna osjetljivost tj. plakanje isto znak trudnoće 😃??!! 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bella🌟
    19. Listopad 2020. 18:32

Jedva čekam vaše testiće🤞🤞🤞❤❤😁

buhtlica23
    19. Listopad 2020. 18:48

Pozdrav cure, citam Vas dugo,dugo. Nikako da se javim jer sam bila bas u komi. Mislim da sam sada nadosla (psihicki). Pokusavamo dosta dugo no nikako da ugledamo +.
    Nekako nemam volje ici kod gin zbog situacije kakva je. Pijem Duphaston za izazivanje M. Jer po 70-80 dana ne bude nista. 
    Mladi smo oboje ali eto nikako. Cini mi se da mi izostaje O. Tako da cu se morati naruciti kod gin. Po kalendaru sutra bi mi trebala biti O ali nemam bas simptome. No tko ce ga znati, jucer smo hopsali danas odmor sutra akcija😂😂. M bi trebala ne doci 3.11.

Svima Vam zelim puno srece i sto skoriji +
    Uvijek me odusevi koliko podrske na 1 mjestu

P.s zanima me ako mi koja zna reci vezano uz caj od Vrkute kada ga se treba piti odnosno kada ne ? 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Maša🤰🏼
    19. Listopad 2020. 18:52

Buhtlica jesi razmisljala da radis trakice za O?

Cure ja cu isto plakat s vama 😂 mozemo bit TROJKE 😂😂😂 eto ja tako jadna i štufa od cijelog dana lezim na kaucu gledam u vatricu u kaminu i razmisljam pa sta mi nebi sad moglo bit lose i svasta nesto nalet simptoma 😂 i onda mi se place jer nemam simptome. Pa si mislim dal da sutra radim test 7DPO 😂😂😂 
    Jakooo ali jakoooo zelim bit trudna ovaj mjesec 😂😂 muz ima rodendan, mama ima rodendan, ja imam rodendan, tata ima rodendan svimaaaa bi za rodendan poklonila bebu 😂❤️❤️❤️ 
    Pa sta mi se nebi moglo ovaj mjesec ostvarit ? 😏😏😏😢

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Mia333
    19. Listopad 2020. 19:05

Potpuno vas razumijem...meni lutealna 15-16 dana, a bazalna padne tek na 1. ili 2. dan M. Takodjer ne radim testove jer minuse vise ne mogu gledati. Prosli ciklus 16-ti dan nista, samo osjecaj kao da cu dobiti. 17-ti dan ujutru smeckasti iscjedak i jedna sitna tockica svjeze krvi, bazalna i dalje iznad CL, nakon toga nista, sve stalo, samo bolovi i dalje prisutni. I onda odlucim napraviti test (kineski) i negativan. 18-ti dan ujutru opet smeckasti iscjedak, mislim si mozda kineski ne valja, citala sam da znaju biti lazno negativni pa odlucim napraviti jos jedan clear blue, ali i on negativan...i popodne 18-ti dpo dobijem. Samo cu reci: igra zivcima na najjace...

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

buhtlica23
    19. Listopad 2020. 19:06

maša25

Cure ja cu isto plakat s vama 😂 mozemo bit TROJKE 😂😂😂 eto ja tako jadna i štufa od cijelog dana lezim na kaucu gledam u vatricu u kaminu i razmisljam pa sta mi nebi sad moglo bit lose i svasta nesto nalet simptoma 😂 i onda mi se place jer nemam simptome. Pa si mislim dal da sutra radim test 7DPO 😂😂😂
    Jakooo ali jakoooo zelim bit trudna ovaj mjesec 😂😂 muz ima rodendan, mama ima rodendan, ja imam rodendan, tata ima rodendan svimaaaa bi za rodendan poklonila bebu 😂❤️❤️❤️

Probala sam 2 mj . Ni jednom nisam uhvatila pik. 🥴 ne znam jel do trakica narucila sam ih sa Aliexpresa 🤣 mozda me kinezici zezaju pa mi poslali neke falce 🤣🤣 nekako mi preskupo kupovati u ljekarnoj. Imala sam testnu crtu ali druge nije bilo. Piskila sam 2x dnevno po trakicama i nista.
    Drzim ti fige da bude ovaj mj. Meni kumica i svekar imaju rodos 🤣 meni nije rodos ali bi isto ovaj mj.  Ako ne ovaj bar za pod bor 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Maša🤰🏼
    19. Listopad 2020. 19:11

https://ibb.co/K7rKQwz

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bella🌟
    19. Listopad 2020. 19:23

maša25

😂😂😂🤣
    Mašo draga od srca ti zelim + ovaj mjesec,❤❤

Bella🌟
    19. Listopad 2020. 19:25

buhtlica23

Pozdrav cure, citam Vas dugo,dugo. Nikako da se javim jer sam bila bas u komi. Mislim da sam sada nadosla (psihicki). Pokusavamo dosta dugo no nikako da ugledamo +.
    Nekako nemam volje ici kod gin zbog situacije kakva je. Pijem Duphaston za izazivanje M. Jer po 70-80 dana ne bude nista.
    Mladi smo oboje ali eto nikako. Cini mi se da mi izostaje O. Tako da cu se morati naruciti kod gin. Po kalendaru sutra bi mi trebala biti O ali nemam bas simptome. No tko ce ga znati, jucer smo hopsali danas odmor sutra akcija😂😂. M bi trebala ne doci 3.11.

Svima Vam zelim puno srece i sto skoriji +
    Uvijek me odusevi koliko podrske na 1 mjestu

P.s zanima me ako mi koja zna reci vezano uz caj od Vrkute kada ga se treba piti odnosno kada ne ?

Dobrodosla🤗🤗
    Mislim da se vrkutu može piti cijeli mjesec.
    Možda da probaš folikulometriju?
    Želim ti da čim prije ugledals plus😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.