Ancio ce nas sad samo jedan dan iznenadit sa pozitivnim testom. Bez pripreme, bez uvoda samo slika pozitivnog testa 😂😉
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Lindsay hvala ti ,ja cu svakako googlati ali mislim da vec znam peicu o njoj ,jel ona iz BIH? Ako nije nema veze, znam da sam cula vec o njoj i to mi je predivno nesto...dar prirode! ♥
Nevergiveup ja te se sjecam, uz duzno postovanje znala si pretjerivati pa mi je drago da si se skulirala...znam da si vrlo brzo ostala trudna i nisi se vise javljala,zao mi je zbog gubitka i zelim ti svu srecu da dodes do svoga cilja.
Hvala na iskrenosti! Dobro dosla nazad ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Lindsay hvala ti ,ja cu svakako googlati ali mislim da vec znam peicu o njoj ,jel ona iz BIH? Ako nije nema veze, znam da sam cula vec o njoj i to mi je predivno nesto…dar prirode! ♥
Nevergiveup ja te se sjecam, uz duzno postovanje znala si pretjerivati pa mi je drago da si se skulirala…znam da si vrlo brzo ostala trudna i nisi se vise javljala,zao mi je zbog gubitka i zelim ti svu srecu da dodes do svoga cilja.
Hvala na iskrenosti! Dobro dosla nazad ♥
Hvala na dobrodoslici, raznježile su me tvoje rijeci ❤️
NeverGiveUp ja nisam bila na forumu kad si bila aktivna tako da ne znam što je bilo, ali u svakom slučaju dobrodošla nazad i žao mi je radi gubitka trudnoće. :(
Hvala puno ❤️
Sta cemo zivot je takav al nakon svake kise dolazi sunce nadam se da ce i nama tako❤️
Vidim da si i ti nazalost bila u istoj situaciji zao mi je😔
Drago mi je da sam u ovoj grupi... Baš ste podrška jedna drugoj.. To je baš divno, ❤️
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
I moja M je došla 😫 Nekako svaki mjesec iznova unazad godinu se nadamo ali eto idemo dalje. Baš ovaj mjesec sam osluškivala sve i nadala se jer sam svašta koristila ali nije mjesec dovoljan.
Sretno drugim curama i popravite nam dane barem vi❤️❤️
Stigla s posla i trebalo mi je pola sata da pročitam sve od jutros.
Andela draga nemoj toliko klonuti. Znam da ti je teško, u istoj smo situaciji. I ja ponekad nemogu pogledati majke s kolicima jer se odmah sjetim da sam sad mogla svog anđela gurati. Ali eto tako mpra biti. Dati će i nama Bog da budemo predivne majke jer to i zaslužujemo, svaka od nas.♥️
Moja M još nije došla ali bolovi su opet prisutni. Sve me probada i leđa me bole. Ako nije T e onda odavna nisam imala ovakav PMS. Ubija me doslovno.
Sad sam mjerila temp. dnevnu, opet vaginalno 37, 6, a ispod pazuha 37.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Mene svi danas na poslu pitaju da sto mi je, jesam li dobro. I ja se dvoumim da li da radim test i da maknem brigu s glave, a opet neželim se razočarati iznova kad ugledam -. Rađe ću čekati da procurim jer me taj - doslovno ubije.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji