Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    28. Rujan 2020. 10:01

irenaa0809

11dpo ako je vjerovati menst kalendaru. Prije 9 mjeseci imala kiretazu i odmah nakon toga krenuli u borbu za nasu dugicu i evo napokon docekali. Kao sto sam pisala osjetila sam da me grudi ne bole ali da jajnik ubija i da mi se jede slatko. Ja cokoladu do sinoć nisam pojela pa ima evo 11 godina jer ne volim i po tome sam skuzila ❤ hvala vam svima nadam se da ce ovo biti sretno

Sretno Irena i neka bude školska♥️♥️♥️

• Silvija2312
    28. Rujan 2020. 10:06

Zdravo cure, dali ima koja je u postupku medicinske potpomognute oplodnje? ☺️☺️😘
    Puno pozdrava vam šaljem!! 

Mokosh
    28. Rujan 2020. 10:12

Mirjam2

Irenaa, sretnice, čestitam 😍 Jeste dugo pokušavali ili je ovo iz prve?
    Lindsay, ma ima da hopsaš svaki dan do cetvrtak i jos jedno brzinsko na kućnim vratima za oproštaj. Nije to 2-35 tjedana, vec mjeseca 🤣
    Mokosh, imas neki predosjećaj? 😊
    Tissa, idemo dalje 🤗

Ja sam sinoc nakon odnosa imala bas jake bolove u lijevom jajniku, muka mi je bila. Danas je sve ok, ovulirala jos nisam, pa cemo jos danas pokriti 😊

Ne znam sta bi rekla, nekako si mislim da je...ovo mi je sad dali nadu, no opet...u zadnje vrijeme ne vjerujem svojoj intuiciji...prevelik mi je fokus na trudnocu ova 3 mjeseca...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    28. Rujan 2020. 10:21

Leptiricaa

Andela111

Leptirica koliko dugo radite na bebacu?

Napisala sam od prosle godine kako sam imala kirerzu u 3 mjesecu kao da nam nije sudjeno imat vise bebaca tako mi nekad bude tesko svi pitaju kad cemo drugo mladi smo oboje 24 godine… Al ne ide pa ne ide nekad mene suprug krivi da je neki problem u meni.. A vec imamo curicu od 4 i pol godine

Suprug je bezobrazan! 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Rujan 2020. 10:22

irenaa0809

11dpo ako je vjerovati menst kalendaru. Prije 9 mjeseci imala kiretazu i odmah nakon toga krenuli u borbu za nasu dugicu i evo napokon docekali. Kao sto sam pisala osjetila sam da me grudi ne bole ali da jajnik ubija i da mi se jede slatko. Ja cokoladu do sinoć nisam pojela pa ima evo 11 godina jer ne volim i po tome sam skuzila ❤ hvala vam svima nadam se da ce ovo biti sretno

Ovo je plus ipo ako je 11dpo 😍 

watson009
    28. Rujan 2020. 10:33

Irena wow wow wow!!! Cestitam! Pa tebi je osvanulo predivno jutro nakon toliko mjeseci cekanja 😎♥
    Uzivaj mila i mazi busicu, bas mi je drago radi tebe.
    Mene zanima dal na dan O imate vise odnosa ili samo jedan? 
    Mi se sada nismo stedili,sva sreca pa je O bila za vikend hehhehe 
    Andela sretno na hormonima i biti ce sve ok viditi ces!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Leptiricaa
    28. Rujan 2020. 10:35

Sanjarka88 🦋

Leptiricaa

Andela111

Napisala sam od prosle godine kako sam imala kirerzu u 3 mjesecu kao da nam nije sudjeno imat vise bebaca tako mi nekad bude tesko svi pitaju kad cemo drugo mladi smo oboje 24 godine… Al ne ide pa ne ide nekad mene suprug krivi da je neki problem u meni.. A vec imamo curicu od 4 i pol godine

Suprug je bezobrazan!

To se slazem i ja jer on ne priznaje da bi mozda bio problem u njemu a ne u meni pa smo raspravljali o tome kako sam onda prvi put ostala trudna s njime a sad kao nikako pa nikako... Jer ja imam ne redovite cikluse pa mi nekad i preskoci ali i prije nego sta sam prvi puta ostala trudna bili su mi ne redoviti ciklusi.. Uzasno sam nekad pretuzna kad vidim drugu djecu kako nego svake godine ostane u drugom stanju samo ja nista 😔😥💔

Sanjarka88
    28. Rujan 2020. 10:37

Leptiricaa

Sanjarka88 🦋

Leptiricaa

Andela111

Suprug je bezobrazan!

To se slazem i ja jer on ne priznaje da bi mozda bio problem u njemu a ne u meni pa smo raspravljali o tome kako sam onda prvi put ostala trudna s njime a sad kao nikako pa nikako… Jer ja imam ne redovite cikluse pa mi nekad i preskoci ali i prije nego sta sam prvi puta ostala trudna bili su mi ne redoviti ciklusi.. Uzasno sam nekad pretuzna kad vidim drugu djecu kako nego svake godine ostane u drugom stanju samo ja nista 😔😥💔

Koliko dugo se trudite za drugo?
    Prije spontanog u 3mj? 

watson009
    28. Rujan 2020. 10:40

Irena napisi nam receptic za dobitni ciklus hehe 😂♥😎👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Pupa
    28. Rujan 2020. 10:42

watson009

Irena wow wow wow!!! Cestitam! Pa tebi je osvanulo predivno jutro nakon toliko mjeseci cekanja 😎♥
    Uzivaj mila i mazi busicu, bas mi je drago radi tebe.
    Mene zanima dal na dan O imate vise odnosa ili samo jedan?
    Mi se sada nismo stedili,sva sreca pa je O bila za vikend hehhehe
    Andela sretno na hormonima i biti ce sve ok viditi ces!

Mislim da ne treba imati odnos više puta na dan ili čak svaki dan. Možda je loša usporedba, ali za inseminaciju muškarac mora apstinirati cca 3 dana (mislim da je interval od 2 do 5). Mislim da je razlog dobivanja adekvatnog uzorka i dovoljne količine.
    Zato treba pokrivati od 9. dana ciklusa pa do nakon O. Tako mi je i jedna ginićka potvrdila. Sretno Watson 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻😘😘😘😘

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.