Mokosh i ja sam vidjela okomitu sjenicu, fuull sam pojacala svjetlo na mobu!
Ajde javi nam seeeee ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jutro! Morat cu vas razocarati. Nismo jucer otisli po test. 🙈 Ali evo jos nisam procurila. Muz ce na povratku s posla otici u ljekarnu. Tako da cu vjerojatno test raditi sutra ujutro. Ovisi kakav test uzme...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Dobro jutro cure.
Ja samo javljam da sam procurila i ovaj mjesec ☹️.
Tissa, bas mi je zao 😔
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bok cure, kao sto sam vec nekoliko puta spomenula, moj decko odlazi na teren poslovno na 2-5 mjeseci.
Sutra sperniogram, u cetvrtak nalaz s tim da nam je u cetvrtak zadnji dan da se vidimo a ujedno i hopsanja.
E sad, ako su cuda moguca , u cetvratak mi je kao pocetak plodnih dana, odnosno 4 dana do ovulacije pa mi cemo se hopsnuti pa ako se čudo dosadjuje kao sto Balasevic kaze, mozda nam se posreci.
Drzite nam fige. Javim rezultate spermiograma.
Bok cure, kao sto sam vec nekoliko puta spomenula, moj decko odlazi na teren poslovno na 2-5 mjeseci.
Sutra sperniogram, u cetvrtak nalaz s tim da nam je u cetvrtak zadnji dan da se vidimo a ujedno i hopsanja.
E sad, ako su cuda moguca , u cetvratak mi je kao pocetak plodnih dana, odnosno 4 dana do ovulacije pa mi cemo se hopsnuti pa ako se čudo dosadjuje kao sto Balasevic kaze, mozda nam se posreci.
Drzite nam fige. Javim rezultate spermiograma.
Sretno! 🤞🤞🤞
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Dobro jutro trudnice i trudilice, zelim vam svima jutro kao moje https://ibb.co/gvtXv5k
Dobro jutro trudnice i trudilice, zelim vam svima jutro kao mojehttps://ibb.co/gvtXv5k
Cestitam! ❤
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Irenaa, sretnice, čestitam 😍 Jeste dugo pokušavali ili je ovo iz prve?
Lindsay, ma ima da hopsaš svaki dan do cetvrtak i jos jedno brzinsko na kućnim vratima za oproštaj. Nije to 2-35 tjedana, vec mjeseca 🤣
Mokosh, imas neki predosjećaj? 😊
Tissa, idemo dalje 🤗
Ja sam sinoc nakon odnosa imala bas jake bolove u lijevom jajniku, muka mi je bila. Danas je sve ok, ovulirala jos nisam, pa cemo jos danas pokriti 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji