Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    28. Rujan 2020. 08:06

Mokosh i ja sam vidjela okomitu sjenicu, fuull sam pojacala svjetlo na mobu!
    Ajde javi nam seeeee ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Mokosh
    28. Rujan 2020. 08:10

Jutro! Morat cu vas razocarati. Nismo jucer otisli po test. 🙈 Ali evo jos nisam procurila. Muz ce na povratku s posla otici u ljekarnu. Tako da cu vjerojatno test raditi sutra ujutro. Ovisi kakav test uzme...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    28. Rujan 2020. 08:12

Tissa

Dobro jutro cure.
    Ja samo javljam da sam procurila i ovaj mjesec ☹️.

Tissa, bas mi je zao 😔

➕ 01.01.2021. 💙🤰

28. Rujan 2020. 08:20

Tissa glavu gore, idemo zajedno u nove pobjede

Lindsay
    28. Rujan 2020. 08:38

Bok cure, kao sto sam vec nekoliko puta spomenula, moj decko odlazi na teren poslovno na 2-5 mjeseci.
    Sutra sperniogram, u cetvrtak nalaz s tim da nam je u cetvrtak zadnji dan da se vidimo a ujedno i hopsanja.
    E sad, ako su cuda moguca , u cetvratak mi je kao pocetak plodnih dana, odnosno 4 dana do ovulacije pa mi cemo se hopsnuti pa ako se čudo dosadjuje kao sto Balasevic kaze, mozda nam se posreci.
    Drzite nam fige. Javim rezultate spermiograma.

Mokosh
    28. Rujan 2020. 08:57

lindsay

Bok cure, kao sto sam vec nekoliko puta spomenula, moj decko odlazi na teren poslovno na 2-5 mjeseci.
    Sutra sperniogram, u cetvrtak nalaz s tim da nam je u cetvrtak zadnji dan da se vidimo a ujedno i hopsanja.
    E sad, ako su cuda moguca , u cetvratak mi je kao pocetak plodnih dana, odnosno 4 dana do ovulacije pa mi cemo se hopsnuti pa ako se čudo dosadjuje kao sto Balasevic kaze, mozda nam se posreci.
    Drzite nam fige. Javim rezultate spermiograma.

Sretno! 🤞🤞🤞

➕ 01.01.2021. 💙🤰

irenaa0809
    28. Rujan 2020. 09:07

Dobro jutro trudnice i trudilice, zelim vam svima jutro kao moje https://ibb.co/gvtXv5k

Mokosh
    28. Rujan 2020. 09:26

irenaa0809

Dobro jutro trudnice i trudilice, zelim vam svima jutro kao mojehttps://ibb.co/gvtXv5k

Cestitam! ❤

➕ 01.01.2021. 💙🤰

28. Rujan 2020. 09:35

Irenaa, sretnice, čestitam 😍 Jeste dugo pokušavali ili je ovo iz prve?
    Lindsay, ma ima da hopsaš svaki dan do cetvrtak i jos jedno brzinsko na kućnim vratima za oproštaj. Nije to 2-35 tjedana, vec mjeseca 🤣
    Mokosh, imas neki predosjećaj? 😊
    Tissa, idemo dalje 🤗

Ja sam sinoc nakon odnosa imala bas jake bolove u lijevom jajniku, muka mi je bila. Danas je sve ok, ovulirala jos nisam, pa cemo jos danas pokriti 😊

28. Rujan 2020. 09:35

Oprosti Lindsay, mislila sam 2-5 tjedana 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.