Hvala cure na podijeljenim iskustvima..❤Za sad nema nista,osim onog iscjedka od jutros. Test cu raditi ponovo ako I sutra ne dodje menga
Ako ti više neće biti takav iscjedak, moguće da se radi o implantaciji. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Sretnooooo ❤️
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
pozdrav cure! evo mene i ovdje prema uputi anci00 (hvala ti!)
kod mene je situacija takva da već 4-5 dana imam povremene blage grčeve u trbuhu i tu i tamo bolove u jajnicima, također neki čudan pritisak. danas je prvi dan kašnjenja M strah me raditi test, pričekala bi još par dana. pokušavam ostati smirena i strpljiva, jer sam si bezbroj puta prije umišljala sve i svašta i nikada nije bilo ništa. uglavnom zbunjena sam, eto :D
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
pozdrav cure! evo mene i ovdje prema uputi anci00(hvala ti!)
kod mene je situacija takva da već 4-5 dana imam povremene blage grčeve u trbuhu i tu i tamo bolove u jajnicima, također neki čudan pritisak. danas je prvi dan kašnjenja Mstrah me raditi test, pričekala bi još par dana. pokušavam ostati smirena i strpljiva, jer sam si bezbroj puta prije umišljala sve i svašta i nikada nije bilo ništa. uglavnom zbunjena sam, eto :D
Dobro došla! 😊 Dijelimo trenutno iste simptome. Nadajmo se da je T 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
kod mene je situacija takva da već 4-5 dana imam povremene blage grčeve u trbuhu i tu i tamo bolove u jajnicima, također neki čudan pritisak. danas je prvi dan kašnjenja Mstrah me raditi test, pričekala bi još par dana. pokušavam ostati smirena i strpljiva, jer sam si bezbroj puta prije umišljala sve i svašta i nikada nije bilo ništa. uglavnom zbunjena sam, eto :D
Dobro došla! 😊 Dijelimo trenutno iste simptome. Nadajmo se da je T 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Joooj držim ti fige vidjet ćemo, baš su mi čudni ti grčevi i pritisak, to još nisam imala nikada. nikada me nije bolio trbuh za vrijeme pms-a, uvijek bi počelo s M i bolilo bi dva dana.
jedino šta mi je još čudno zadnjih dana nakon jela se osjećam tromo i sve mi nekako teško pada na želudac... kao da sam se najela kamenja. uvijek pazim na prehranu i nikada se ne pretrpavam, tako da evo to mi je još jedna nepoznanica.
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
Dobro nam dosla, i sto prije otisla u neku temu sa bebicama, ako se toliko bas bojis probaj sacekati jos koji dan, jesi pratila ovulaciju?
Svaka ti cast sto izdrzis ne raditi test, mi smo ti sve ovdje vec lude pocnemo 6 dna prije radit testove
Dobro nam dosla, i sto prije otisla u neku temu sa bebicama, ako se toliko bas bojis probaj sacekati jos koji dan, jesi pratila ovulaciju?
Svaka ti cast sto izdrzis ne raditi test, mi smo ti sve ovdje vec lude pocnemo 6 dna prije radit testove
Uhh znam, tako sam i ja prije. godinama sam iščekivala, očekivala, tražila simptome, ludila, a svaki test bi bio negativan. Onda sam odlučila prestati s time i utuvila si da će biti kako bude. ako mogu imati djecu, odlično, ako ne, odradit ću listu svega što želim napraviti/vidjeti/doživjeti u životu. i brinuti o životinjama
prema aplikaciji je O bila 22.08., a mi smo se keksnuli ja mislim koji dan prije... i to onako bez veze. nisam uopće ni pratila kad idu plodni dani ni ništa. samo sam gledala kad bi trebala M doći, da si pripremim pelene, tablete i da znam da me ne iznenadi na plaži negdje :D. e sad, ako smo baš slučajno pogodili, vidjet ćemo. ja znam da sam cijeli prošli mjesec uživala u ljetu kao nikad do sad
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
Gdje mogu kupiti onaj caj od vrkute (ili kako vec, zaboravila sam ime)?
Jel pomaze sto?
❤️🙏🏻
Gdje mogu kupiti onaj caj od vrkute (ili kako vec, zaboravila sam ime)?
Jel pomaze sto?
Imas u kauflandu,dm- u ,muller itd
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Pozdrav cure! Trebala.bi vaše mišljenje.
Od ovog ciklusa počela sam pratiti ovulaciju lh trakicama i još sam nova u dešifriranju trakica pa me zanima što mislite da li je ovo pik?
Danas mi je 16.dan ciklusa. Jučer popodne sam piškila na trakicu i crtica je bila tamna ali ne baš ovako. Ovo je od danas :)
https://ibb.co/wM4NwfN
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji