Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kontesa1
    23. Kolovoz 2020. 00:17

Zara01

Kontesa, ovdje ti je malo poblize to o dopustu pa pogledaj i zatrazi

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2011_09_112_2184.html

Kod mene sve dobro osim tih povremenih grceva poput menstruacijskih, to me bas prepadne i trcim svako malo gledati jesam li prokrvarila.. 🤦🏻‍♀️
    Zao mi je sto (jos) nema plusica, i moje su dvije drage prijateljice koje dugo pokusavaju jucer javile da nista od T ovaj mjesec pa sam malo potistena radi svih vas, ali drzim vam fige i vjerujem da ce bas sve doci na red! ❤️❤️❤️

E proučila sam još jutros. Hvala ti 😊 Potrudila sam se naći ta prava i pročitat ih. Srećom,nisam kod privatnika pa neću imati problema nadam se. E tako je i meni što se tih simptoma tiče. Također povremeni grčevi i osjećaj kao da stići svaki tren. Danas sam se zaželila fast fooda i sočno sam ja to pojela ali mi nije dobro sjelo. Muka mi je cijelo vrijeme.🤢

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

anabelaaaa
    23. Kolovoz 2020. 08:05

Jutro zenice...Zna li neko sta je s mojm temp.ko prati.Zadnji put je bila dosta ra na a desila se ovul a vidi sad..juce radila lh..svjetla crta skroz.Peosli mjesec pik bio 10 dan Sad mi po kalendar stoji da je 15,og.A cuda mi skroz.Pocela sam piti folac I I  inofolic. Moze li to imati neke veze?evo graf https://ibb.co/zJPS9yc

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    23. Kolovoz 2020. 08:37

anabelaaaa

Jutro zenice…Zna li neko sta je s mojm temp.ko prati.Zadnji put je bila dosta ra na a desila se ovul a vidi sad..juce radila lh..svjetla crta skroz.Peosli mjesec pik bio 10 dan Sad mi po kalendar stoji da je 15,og.A cuda mi skroz.Pocela sam piti folac I I inofolic. Moze li to imati neke veze?evo grafhttps://ibb.co/zJPS9yc

Pa meni je ovo skroz ok 
    Meni npr o varira od 11dc do 17dc
    Ne znam koliki ti je raspon ciklusa? Od do? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

anabelaaaa
    23. Kolovoz 2020. 08:45

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Jutro zenice…Zna li neko sta je s mojm temp.ko prati.Zadnji put je bila dosta ra na a desila se ovul a vidi sad..juce radila lh..svjetla crta skroz.Peosli mjesec pik bio 10 dan Sad mi po kalendar stoji da je 15,og.A cuda mi skroz.Pocela sam piti folac I I inofolic. Moze li to imati neke veze?evo grafhttps://ibb.co/zJPS9yc

Pa meni je ovo skroz ok

27 dana mi traje ciklus...A najkasnija ovulacija od kad mjerim (5 mj.)desila se 13-og.S tim da je jedan mjesec bio bez ovulacije,a to je pretprosli ciklus...Mozds se napokon sve fino stabilizuje. 🤗

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    23. Kolovoz 2020. 09:26

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Pa meni je ovo skroz ok

27 dana mi traje ciklus…A najkasnija ovulacija od kad mjerim (5 mj.)desila se 13-og.S tim da je jedan mjesec bio bez ovulacije,a to je pretprosli ciklus…Mozds se napokon sve fino stabilizuje. 🤗

Pa ok je onda
    Pik moze doc naglo. Meni je jedan mjesec stalno bila vidljiva druga crta a ovaj zadnji ciklus doslovno u dan iz nicega u pik 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

anabelaaaa
    23. Kolovoz 2020. 09:30

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Pa meni je ovo skroz ok

27 dana mi traje ciklus…A najkasnija ovulacija od kad mjerim (5 mj.)desila se 13-og.S tim da je jedan mjesec bio bez ovulacije,a to je pretprosli ciklus…Mozds se napokon sve fino stabilizuje. 🤗

Pa ok je onda
    Pik moze doc naglo. Meni je jedan mjesec stalno bila vidljiva druga crta a ovaj zadnji ciklus doslovno u dan iz nicega u pik

E svasta ,zar je I to moguce....Nista,radicu svaki Dan trakice pa cemo vidjeti.Kako si ti?Nadam se da su napokon smirena 🤗ima li novih simptomcica, kako se osjecas?

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Mokosh
    23. Kolovoz 2020. 10:06

Jutro! Mene je bas super krenulo. Od jucer su krenuli bolovi u donjem dijelu leda i ne pusta. 😔 Mislim da je stvar u bubrezima jer je sve krenulo s cestim mokrenjem. Nista me ne boli i ne pece dok mokrim. Cak mi ni mokraca nije tamna i nema intenzivni miris. Ali ta bol u ledima i stalno idem na wc,pogotovo sad kako pijem cajeve. Cijeli dan nosim grijac oko struka, omotala bi se najrade u dekicu. Djecu vise ne mogu gledati bose, boli me od pomisli da su golisave. K'o neka baba. 😅

Ugl ono sto mene sad pati je to da cu vjerojatno zavrsiti na antibioticima, a postoji mogucnost da sam trudna. Ne znam koji test da uzmem i kada da ga napravim, a da ne bude prerano. Trebam dobiti u petak. Stvarno ovaj puta nisam htjela zuriti s testom...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

irenaa0809
    23. Kolovoz 2020. 10:34

Jutro zenice drage, bome ja ovaj mjesec uopce nisam osjetila ovulaciju, kao da je nije ni bilo, s tim da ratujem sa muzem tako da ne samo da nismo pokrili plodne dane nego svega jedan puta prije ovulacije po aplikaciji. Grudi bole vec sad i pomirena sam sa cinjenicom da nisam bas medicinski fenomen da se uhvati eto tek tako hahaha. A kolicina stresa u kojoj se nazalim je katastrofalnaaaaaa. Zivim za 31.8. da odleprsam na more, a pokusavanja ce sad malo na pauzu, cak poduzu jer ne bih bas djetesce u ovu toksicnu atmosferu koju imam. Svima zelim sto vise plusica, sto dosadnije a urednije trudnoce i sto manje stresa, nerviranja i tuge :) ljubim vas, ddiiiiivne ste, sve do jedne 

Bella🌟
    23. Kolovoz 2020. 10:36

Jutro ☕
    Sad sam vidjela da u mom prijašnjem postu za test piše 's okusom' , a trebalo bi pisati ' s plusom' 😂😂 autokorekt, oprostite.
    Adela nemam isto simptoma, isto 20dc, jedino sam imala osjetljive i bolne bradavice prije nekih 5 dana, al sada ništa. Vidjet ćemo.
    Kontesa baš to što kažeš, kad kreneš razgovarati s drugim ženama tek onda vidiš što se sve događa i koliko ljudima treba vremena da ostvare T ili koliko često se događaju spontani i sl. Skoro svaki par koji ja znam je prošao kroz nesto, znam možda svega par žena koje su brzo ostale trudne i sve je bilo ok sa svim trudnocama koje su imale. 
    Što ima kod vas, kako ste danas?

Sandricak1
    23. Kolovoz 2020. 11:10

Bella🍁

Jutro ☕
    Sad sam vidjela da u mom prijašnjem postu za test piše 's okusom' , a trebalo bi pisati ' s plusom' 😂😂 autokorekt, oprostite.
    Adela nemam isto simptoma, isto 20dc, jedino sam imala osjetljive i bolne bradavice prije nekih 5 dana, al sada ništa. Vidjet ćemo.
    Kontesa baš to što kažeš, kad kreneš razgovarati s drugim ženama tek onda vidiš što se sve događa i koliko ljudima treba vremena da ostvare T ili koliko često se događaju spontani i sl. Skoro svaki par koji ja znam je prošao kroz nesto, znam možda svega par žena koje su brzo ostale trudne i sve je bilo ok sa svim trudnocama koje su imale.
    Što ima kod vas, kako ste danas?

Jutroo 😍🥰
    E,a oko mene sve lako i relativno brzo ostale trudne.  Nije bilo problema ama bas uopšte,hvala Bogu naravno.  Samo sam ja izgleda izrod 😂 
    Irena sviđa mi se kako razmišljaš.  Prvo da bude sve dobro,i zdravo za bebu,mislim na atmosferu. A neke zene tako rađaju decu u tako nezdravim atmosferama,msm meni je zao posle te dece ljudi moji.  😶

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.