Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Kolovoz 2020. 13:22

Leoni

Zdravo devojke, ja sad ustala. Ovako merila sam temp kad sam legla pa sam malo bila budna i oko pola 10 je bilo 36,94, kada sam se probudila u 12 sati bilo je 37,18 😨😨 ja sam ono u pola 10 unela jer mi ovo drugo mnogo visoko…

A naravno da ti je drugcija temp kad nisi mjerila kad i inace
    Ja bi na tvom mjestu zanemarila današnju temp 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Angeleyes
    22. Kolovoz 2020. 13:36

Evo i mene, pratim vas cesto ali nemam sta pametno pisat.
    Pridruzujem se ovim minusima, moja vjestica stigla danas kad je i trebala (tj. nije al eto). Nista, idemo dalje 💪!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Missy87
    22. Kolovoz 2020. 14:34

Leoni

Angeleyes zao mi je, bice sledeceg meseca 👌🏻👌🏻🤞🏻🤞🏻
    Vidim u opisu da pokusavate od 2. meseca kao i mi. Takodje pise da ne uzimas nista. Jeste radili ikakve pretrage do sad?

Ni ja ne uzimam nista zasada jos... 
    Morat cu nakon sljedece M na preglede malo. 

❤️🙏🏻

valentina98
    22. Kolovoz 2020. 14:47

Cure evo ovo su testici i slike u trenutku kad su napravljeni.. sta mislite?  https://ibb.co/px5xCS5

Danas prije sat vremena sam radila ovaj od danas 🤨 a digitalni sto sam radila jutros je minus.. 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Sandricak1
    22. Kolovoz 2020. 15:03

valentina_23

Cureevo ovo su testici i slike u trenutku kad su napravljeni.. sta mislite? https://ibb.co/px5xCS5

Danas prije sat vremena sam radila ovaj od danas 🤨 a digitalni sto sam radila jutros je minus..

Sto ne uzmes test sa roze crticom ? 

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

valentina98
    22. Kolovoz 2020. 15:17

Sandricak1 ne znam koji su u Hr sa rozom crtom.. a kad sam bila u ljekarnoj i trazila kaze zena da je taj Cb dobar da je najosjetljiviji.. 😫 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Maša🤰🏼
    22. Kolovoz 2020. 15:37

Valentina ja nazalost ne vidim pozitivan test :/

Zelim ti svu srecu sljedeci mjesec ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

SAYURI
    22. Kolovoz 2020. 16:08

Valentina, ja isto ne vidim, bas mi je zao😔
    Inace cure, jedini test koji moze rano pokazati T su First response, Gravignost ULTRA  i Baby Rapid. Clearblue je obicno sranje da izvinete a bezveze skup..na nasem trzistu ima samo Gravignsot Ultra, ima ga u DM. Meni je pokazao solidan plus 5 dana prije M sa prvim djetetom, pa evo kupila sam opet nekoliko pa cu krenuti testirati od 9dpo...

Pitanje, da li je moguce vec 5 dpo imati neki simptom. U prvoj trudnoci sam imala natekle grudi i pojacan osjet mirisa. Sada opet , znam da je rano ali da je moguce??

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    22. Kolovoz 2020. 16:11

Andela111

Hopsali smo pa je na suprugu ostalo puno toga, ako me razumete…🤔

Evo i ja pored nabreklih grudi imam taj mlijecni iscijedak a inace ga nemam...🤔

Razumijemo te 😂😂😂
    Ja imam jedan trik kad on zavrsi, ja dignem noge i lijepo sebi jedan orgazam jos sama priustim jer sam uvjerena kad zena ima orgazam grlic pumpa spermu unutra kad se deaavaju oni grcevi..😚😚😋😋

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sandricak1
    22. Kolovoz 2020. 16:16

SAYURI

Andela111

Hopsali smo pa je na suprugu ostalo puno toga, ako me razumete…🤔

Evo i ja pored nabreklih grudi imam taj mlijecni iscijedak a inace ga nemam…🤔

Razumijemo te 😂😂😂
    Ja imam jedan trik kad on zavrsi, ja dignem noge i lijepo sebi jedan orgazam jos sama priustim jer sam uvjerena kad zena ima orgazam grlic pumpa spermu unutra kad se deaavaju oni grcevi..😚😚😋😋

Mislila sam da sam jedina 🤗🤭🤭

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.