Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    22. Kolovoz 2020. 07:40

Leoni nije jos kasno😏 1 dan kasni M 🤞

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    22. Kolovoz 2020. 07:46

Leoni

valentina_23

Leoni nije jos kasno😏 1 dan kasni M 🤞

Ehhh pa nisam znala na koliko ti dolazi i koliko kasni 😁😁😁 ti si tako napisala kao da nema nista od nadanja 🥴
    Onda navijamo i dalje 🥳🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Zato sto sam se bas ponadala :(

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

watson009
    22. Kolovoz 2020. 07:53

Jutro drage zenice...!
    Nista od mene ni ovaj mjesec, minus kao kuca dva dana prije M! Nema ni s od sjenice 😱 Danas sam u totalnoj guzvi pa nema mjesta za tugu a drzim palceve svima ostalima! Nista ,iduci mjesec opet na folikulometrije i daljnje pretrage...a bas sam se nadala da necu morati po doktorima hodati!!!!! 😭
    Valentina razumijem te i suosjecam ♥ drzi se!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• mare.su
    22. Kolovoz 2020. 07:54

Valentina drzi see,netko je pisao da su ovi s plavim crticama losiji,probaj s rozom🤞🏻 Drzim fige da ipak ugledas ➕❤️

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

• mare.su
    22. Kolovoz 2020. 07:56

watson009

Jutro drage zenice…!
    Nista od mene ni ovaj mjesec, minus kao kuca dva dana prije M! Nema ni s od sjenice 😱 Danas sam u totalnoj guzvi pa nema mjesta za tugu a drzim palceve svima ostalima! Nista ,iduci mjesec opet na folikulometrije i daljnje pretrage…a bas sam se nadala da necu morati po doktorima hodati!!!!! 😭
    Valentina razumijem te i suosjecam ♥ drzi se!

Jutro ☕️☕️☕️
    Watson,   dok ne dodje nista nije izgubljenooo🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

valentina98
    22. Kolovoz 2020. 08:09

Ma sad sam se toliko razocarala da uopce nebi vise napravila ni jedan test :( ne znam u Hr koji su sa rozim crtama zato sam i uzela opet cb 
    Bas sam imala taj neki osjecj da sam trudna, i bila pozitivna svo vrijeme, i 16.8 sto sam imala onu krvavu opnu u iscjedku, pa grcevi.. ma 😔

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Sandricak1
    22. Kolovoz 2020. 08:28

https://ibb.co/khLPKMq
    I kod mene nista,nula, nadaaa. Ali tek je 5 dana pred M . 🙄🙄

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2020. 08:41

Joj cure 😪 bas mi je žao!
    No nista nije gotovo dok m ne dođe! 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Kolovoz 2020. 08:44

valentina_23

Tuga do neba :( digitalni je od jutros, a ovaj drugi od sinoc(ali sam sinoc prije testa popila litru vode bila sam zedna) :(
    https://ibb.co/ZTGWGtr
    https://ibb.co/tDwLct9

Na prvom je def sjena, ali digitalni je osjetljivi od njega cini mi se. Sta pise kolika mu je osjetljivost? 10 ili 25? Ako je 10 trebao bi pokazat prije ovog prvog
    Al tko ce ga znat. Nista nije izgubljeno 
    Sta kazu lh trakice? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Kika_kika
    22. Kolovoz 2020. 08:57

Jutro cure,zene ja sam ovdje nova :) procitala sam ja mislim sve postove ovdje i vidim da ima cura kao i ja tuznih sto nikako da vidim drugu crticu ili plus na testu.. ugl decko i ja od nove g.radimo na bebi ali nista:( ja sam imala ureoplazmu dosta dugo i uspijem ju rijesit ali opet nista.neznam da li to utjece na teudnocu ili ne. Ugl tu sam pocela citat jer mislim da ce zena zeni biti vecq podrska  u tome svemu nego muz ili tko vec. Hvata me neka panika vec da ni nemogu ostat trudna a iduci tj radim hormone.oprostite na dugom postu🙈

Ja '92,m '89g 12/20 planiranje trudnoce,
    06/21 amh-10,oligoasthenozoospermia
    03/22amh 15😍asthenozoospermia
    04/22 inseminacija ❌️
    05/22inseminacija🙏
    06/22ivf🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.