Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Kolovoz 2020. 12:31

Pozdrac cure, imam pitanje za vas. Prije dva tjedna dobila sam menstruaciju tri dana prije očekivane, trajala je tri dana i bila je jako oskudna. Naravno kad sam skuzila to napravila sam test jer sam se ponadala da je Mozda implantacijsko i bio je negativan. Napravila sam ga navecer i to sat vremena nakon sto sam prije toga mokrila. Za par dana opet sam ponovila isto tako Kao i prvi put i opet neg. E sad od pon su me pocele boljet grudi, kada je pocelo osjetila sam uzasno bolna probadanja sa strane i to samo lijeva strana i onda su pocele obje boljeti. I dalje bole, otečene su. Imam osjecaj kao da cu svaki čas dobit, a tek mi je ovulacija bila. Znam da Moze bit svasta, ali samo me zanima jel moguce da je test bio lažno negativan dva puta

Bella🌟
    21. Kolovoz 2020. 12:32

Žene moje bit će to sve ok♥️
    Ja ovaj mjesec nisam ni pratila O baš, nakon spontanog mi se sve još malo poremetilo,i pitanje je jel imam O uopće, iako mi se po bolovima činilo da je ranije nego inače oko 12. dc, inače je 15./16. ,Možda smo pogodili, možda nismo. Vidit ćemo za 2 tjedna😂
    Adela i Watson na najjače vam držim fige da čim prije preselite na drugu temu i ugledate svoj +♥️ i svima ostalima naravno želim isto ♥️
    Leoni super za nalaze😁🥰

watson009
    21. Kolovoz 2020. 12:38

Bella i ja tebi takoder zelim cim prije plusic narocito radi toga sto si prosla, da rane cim prije zacijele nadom u novi zivot ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Maša🤰🏼
    21. Kolovoz 2020. 12:50

Ma opet ja u nekoj ludoj nedoumici ,

https://ibb.co/sty9KMD

https://ibb.co/bgWQMPT

Ovo su trakice od jucer i ova jedna je od danas i bas sam zbunjena, je moguce da do O jos nije doslo kad je trakica pozitivna? Tek kad trakica posvjetli naci da je O prosla? 

CB mi je pokazao prvi smajlice u srijedu :/ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Missy87
    21. Kolovoz 2020. 12:54

Andela111

Bella draga pratimo se. Mi smo dali truda ovaj mesec , poceli smo na 6dc i onda gotovo svaki dan sve do 15 dc i sad malo odmora… i nadam se uspehu . O je trebala biti 16dc ali ne znam da li je vila imala sam samo blaga grcenja , egg iscjetka uopste nije bilo. Tako da ne znam sta da mislim… ali poludecu od tolikog razmisljanja. Ako nije bila O … onda je sve uzalud…

Kod mene je 13dc i uopce nemam nikakvih naznaka za O, imala 1 dan neki mlijecni bijeli iscjedak lagani, nemam bolove, nemam egg, nemam grcenje.. Nista. 
    Nemam pojma zasto. Prije nego smo poceli raditi na bebi sve bilo ok. Sad sve obratno. 
    Bojim se da nije sve to uzalud. Da ce biti vise posla nego sam mislila. 😏
    Prosli mj. sam bar imala bolove pred O kao svaki put, sada nista.. 😏

❤️🙏🏻

• mare.su
    21. Kolovoz 2020. 13:19

Cure javljam da sam danas vadila betu,drzite fige da bude sve ok da je ima🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Bas sam nekako uplasena nakon sta nije vidio nista😟
    Watson meni mirise na trudnocu🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

Divna 🎀
    21. Kolovoz 2020. 14:06

mare.su

Cure javljam da sam danas vadila betu,drzite fige da bude sve ok da je ima🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Bas sam nekako uplasena nakon sta nije vidio nista😟
    Watson meni mirise na trudnocu🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️

Bice to  sve uredu 🤞🤞🤞🤞🤞💞💞💞💞💞

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Kontesa1
    21. Kolovoz 2020. 14:06

Cure redovito vas čitam i držim vam fige na najjače 🤗 ja sam dobro,nekih osobitih simptoma nema osim bolnih grudi i čestog piškenja. Sad sam primjetila pojačan njuh,osjetim jače mirise. To mi je smiješno. 
    Malo ću vas pitati za savjet. Nikome još nisam rekla. Stvar je u tome da se za tjedan dana vraćam na posao a kako radim u ambulanti (fizikalna medicina) di ima malo zračenja od aparata i puno je ljudi strah me da ne pokupim koronu. Inače me nije strah ali sad je jer sam trudna. Šta mislite kad bi trebala reći i ići na porodiljni? Mislila sam šutiti do 12.tj ako bude sve u redu. I strah me također zbog ranog spontanog kojeg sam imala u travnju. 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Divna 🎀
    21. Kolovoz 2020. 14:16

Kontesa1

Cure redovito vas čitam i držim vam fige na najjače 🤗 ja sam dobro,nekih osobitih simptoma nema osim bolnih grudi i čestog piškenja. Sad sam primjetila pojačan njuh,osjetim jače mirise. To mi je smiješno.
    Malo ću vas pitati za savjet. Nikome još nisam rekla. Stvar je u tome da se za tjedan dana vraćam na posao a kako radim u ambulanti (fizikalna medicina) di ima malo zračenja od aparata i puno je ljudi strah me da ne pokupim koronu. Inače me nije strah ali sad je jer sam trudna. Šta mislite kad bi trebala reći i ići na porodiljni? Mislila sam šutiti do 12.tj ako bude sve u redu. I strah me također zbog ranog spontanog kojeg sam imala u travnju.

Nek si se javila, neki dan bas razmislijam o tebi i kako si saopstila muzu, niko to ne pise, te sretne momente 😍😍

Na tvom mjestu, ja bih rekla i onda uzela porodiljni ili bolovanje, barem dok preguras kriticni period.  A i ako budes radila, rekla bih odmah iz razloga da te postede koliko je to moguce... 🤗🤗

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Bella🌟
    21. Kolovoz 2020. 14:19

Kontesa1

Na tvom mjestu ja bih odma na komplikacije išla. Pogotovo zbog spontanog prošli put, uvjeta rada i korone. 
    Tako i planiram za sebe čim ostanem trudna, ne bih se zezala s tim bez obzira kako bi završilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.