Sanjarka, čestitam! Kao i ostalim curama ☺
Ja prijavljujem u 8dpo grčeve u donjem dijelu trbuha, kao neko konstantno stezanje dolje, a leđa me ubijajujoš jučer one roze fleke i mrlje na papiru…
Inače me leđa ne bole u pmsu i u danima pred M, ali ovaj put, od prekjučer, baš dosta. Jedino što mi je npr.jako čudno je što nemam bolne grudi, tople su na dodir, al ništa drugo. Kada se vama pojavio taj simptom?
Prošli ciklus su me boljele grudi baš jako konstantno jedno 8 dana prije M, i mislila sam to je to, al nije bilo. Ovaj ciklus baš ništa još
Teško mi je prokužiti imam li PMS simptome ili trudničke hehe…mislila sam.napraviti test u nedjelju 23. pa.možda nešto i saznam…😁🤞
Držim fige za test🤞
U prvoj trudnoći, znala sam da sam trudna jer su mi izostali simptomi prije M koje sam inače imala, par dana prije mi se pojavila mučnina na mahove tijekom dana i na 11. I 12. dpo sam imala to implantacije ko krvarenje. Tako da meni je najveći simptom bio izostanak simptoma koje inače imam prije M.
Jutro cure ☕️
Ko piski danas??
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bok drage,ja sam jucer bila na laparaskopiji zbog provjere prohodnosti jajovoda..jajovodi su prohodni,nemam nikakva zadebljenja ni endometriozu.. Sad vise neznamo sto dalje..🤔imate li kakve savjete?hvala😘😘
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Vec godinu i 8 mjeseci..hormoni uredni,spermiogram isto..policisticni jajnici,2 puta pila klomifen..odlicno sam reagirala na njega ali nazalost nije doslo do trudnoce..sad i test prohodnosti uredan..ginic isto vise nezna sto bi se moglo dalje raditi..😫
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Jutro svima! 🌸😎
Valentina saljes nam testic danas da mogu listu obnoviti ? 😉 ajde zeno razveseli nas!!!!
Luna55 ajme, ne znam sto bih ti rekla! Svaka cast na strpljenju...nisu vam savjetovali inseminaciju ako ne ide prirodno? Ili vi to ne zelite ?
Meni je gin nedavno rekao da je znao imatibpotpuno zdrave partnere a nije islo prirodno
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jutro dame...😋
Ko danas piskiriski??
Watson, opet me nema na listi 😂 A koliko vidim ti radis test 24.08 bas kad je meni rodjendan 😁
Meni je proslo nekoliko dana od O, za sada samo natecene grudi i mekane, blaga glavobolja , zgaravica i nadutost..😋
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
E da i jos ovo, da li ste cule za ovaj Pre Seed , da li je neko koristio. Navodno imitira sluz i pomaze oplodnju...
Evo link..
https://www.firstresponse.com/en/product-listings/fertility-friendly-lubricant
Planiram poruciti da probam..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Jutro dame…😋
Ko danas piskiriski??
Watson, opet me nema na listi 😂 A koliko vidim ti radis test 24.08 bas kad je meni rodjendan 😁
Meni je proslo nekoliko dana od O, za sada samo natecene grudi i mekane, blaga glavobolja , zgaravica i nadutost..😋
Oprosti! Koji datum stavljam za NE dobiti ?,
Promaknulo mi ocito 👆😅
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
😁😁 04.09 :) Mada cu ja pisnuti i dan dva prjje 🤣
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Jutro svima☕
Luna hmm,ne znam, možda ti policisticni jajnici stvaraju probleme? Što doktor još kaže?
Watson sutra piskis?
Danas nam još netko piški koliko se sjećam, ajmo plusić na sunce+😁💕
Sortiraj odgovore
Najstariji