Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    20. Kolovoz 2020. 16:54

Sanjarka odlične vijesti, uživaj sad🤗💕

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Missy87
    20. Kolovoz 2020. 17:09

I kod mene slicna stvar oko problema. 
    Pomislim da je mozda problem u meni, ali se sjetim prve trudnoce i gubitka bebe, pa mozda malo brijem na negativno bzvz,pa se onda opet sjetim svojih godina.. I tako ja u krug vrtim negativu i pozitivu oko trudnoce i pokusavanja! 
    Ali nadam se, onako jako da cemo uspjeti! 
    Jedina sam od mojih prijateljica koja nema djecu, pa tu nema ni druzenja previse, znate kako je to kad nemas, ne ulazis u te teme jer ne znas... 😏

❤️🙏🏻

Missy87
    20. Kolovoz 2020. 17:47

Ma ja vam to nista ne kuzim zene moje..
    Danas mi je 12DC, za 3 dana imam O po menstr. kalendaru..
    A kod mene nista ne mijenja boju.. 😏😏
    https://ibb.co/NKQLdQf

Mislim da cak ni nemam neke osjecaje da ce O.. 

❤️🙏🏻

Poppyy
    20. Kolovoz 2020. 18:19

Drage moje, nedavno sam se javila kako smo poceli raditi na  7/2020 i kako je bilo neuspjesno.

Medjutim, u meduvremenu se dogodilo nesto sto me ostavilo u soku a to su rijeci mm koji je rekao da je shvatio da ipak ne zeli imati dijete, bar ne u blizoj buducnosti 💔 
    Ne mogu vam opisati koliko bole takve rijeci nakon  godine braka i velikim (sada srusenim) planovima za stvaranje nase obitelji...

Vama svima zelim puno srece i neka Bog da svima plusic sto prije, ne mogu zamisliti koliko to moze biti lijep osjecaj 😍 ja cu izgleda jos neko vrijeme cekati

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Kona13
    20. Kolovoz 2020. 19:29

Sanjarka88 🦋

mare.su

Sanjarka kad vadis opet betu?
    Ja sam planirala danas ic,kad onda drugu vadim,u pon je ok? Ako se neko kuzi u to?

Izvadila jutros
    186! 🙏
    Slobodno izvadi tim tempom

Weeee

👦2012💙

Hope
    20. Kolovoz 2020. 19:59

Cure 🙋‍♀️
    Ajme koliko novosti..Sanjarka popratila sam situaciju sa betom i čestitam ti na potvrđenom rezultatu ❤️
    Zara drago mi je na velikom srčeku koje kuca i vjerujem da ti je sad malo lakše..❤️
    Doka Ah šta reci osim dupla sreca i duple cestitke ❤️
    Jagodice drago mi je sto uzivas u svojim trudničkim simptomima..
    Watson kako si mi ti? Spominjala si nešto bolne grudi? U subotu očekujemo tvoj plusic zar ne? ❤️
    Andela neka ovaj mjesec i uloženi trud urodi plodom..
    Svim ostalim curama i starim i novim zelim svu sreću i šaljem puno trudničke prašine ❤️
    Sto se tiče mene evo,vratili smo se sa mora,još smo na godišnjem,mučnine lagano kreću i osjećam da mi je tlak nizak,identično kao i u prvoj trudnoci..
    Ma samo neka bude sve u redu

Snoopyiica95
    20. Kolovoz 2020. 20:39

Cao drageeee 😁 cestitam svakoj posebno na trudnocii😍🌷💕
    Sanjarka drago mi je da je na kraju sve u redu! 🦋💕
    Ja nisam pravila jos test 😂🤭 sutra cu valjdaaa, trebam ici kupiti prvo.. otkako smo na godisnjem nemam vremena ni za sebe 🤷🏻‍♀️ Stalno nekuda lutamo 🤭 sutra treba i M doci,ali nece 😁 ja nekako osjecam da sam trudna 🤨 grudi su mi nekako teske, osjetim sta se kuha iz druge kuce eto koliko mi se osjet mirusa povecao 😅 i kada pojedem nesto bude mi onako mucno.. eto to je to sto imam od tih nekih simptoma, ali simptomi da ce m doci ni na vidiku😀 ali da.. nekako imam osjecaj da sam trudna 🤪 

Bella🌟
    20. Kolovoz 2020. 20:54

valentina_23

Cao drageeee 😁 cestitam svakoj posebno na trudnocii😍🌷💕
    Sanjarka drago mi je da je na kraju sve u redu! 🦋💕
    Ja nisam pravila jos test 😂🤭 sutra cu valjdaaa, trebam ici kupiti prvo.. otkako smo na godisnjem nemam vremena ni za sebe 🤷🏻‍♀️ Stalno nekuda lutamo 🤭 sutra treba i M doci,ali nece 😁 ja nekako osjecam da sam trudna 🤨 grudi su mi nekako teske, osjetim sta se kuha iz druge kuce eto koliko mi se osjet mirusa povecao 😅 i kada pojedem nesto bude mi onako mucno.. eto to je to sto imam od tih nekih simptoma, ali simptomi da ce m doci ni na vidiku😀 ali da.. nekako imam osjecaj da sam trudna 🤪

🤭🤭🤭 Onda samo testić da potvrdiše😁 jedva čekamo + 🤞🤩💕

Bella🌟
    20. Kolovoz 2020. 20:56

Mara Kokosica pratiš li nas? Kako si, što ima kod tebe novo?

freya_444
    20. Kolovoz 2020. 21:28

Sanjarka, čestitam! Kao i ostalim curama ☺
    Ja prijavljujem u 8dpo grčeve u donjem dijelu trbuha, kao neko konstantno stezanje dolje, a leđa me ubijaju  još jučer one roze fleke i mrlje na papiru...
    Inače me leđa ne bole u pmsu i u danima pred M, ali ovaj put, od prekjučer, baš dosta. Jedino što mi je npr.jako čudno je što nemam bolne grudi, tople su na dodir, al ništa drugo. Kada se vama pojavio taj simptom? 
    Prošli ciklus su me boljele grudi baš jako konstantno jedno 8 dana prije M, i mislila sam to je to, al nije bilo. Ovaj ciklus baš ništa još 
    Teško mi je prokužiti imam li PMS simptome ili trudničke hehe...mislila sam.napraviti test u nedjelju 23. pa.možda nešto i saznam...😁🤞

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.