Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    20. Kolovoz 2020. 10:58

Jutro cure :) 
    Sta mislite? 

https://ibb.co/zSQjFsW

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

watson009
    20. Kolovoz 2020. 11:00

Maša25 izgleda kao da se treba baciti na posao ahahhaah!!! 😉🙏
    Divna cekamo cekamo, ja piskim u subotu a cekamo Valentinu da nam javi novosti!!!! 🙌

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Jagodica125
    20. Kolovoz 2020. 11:25

Drage curke, kako ste  mi?🥰 it is me, Jagodica 🍓 samo sa novim avatarom i hrpeeetinom trudnickih simptoma😅🤷‍♀️ 

20. Kolovoz 2020. 11:33

MAŠA, ČINI MI SE DA IMAŠ PUNE RUKE POSLA DANAS ....
    NETKO ME PITAO ZA BROJ TRUDNOCE. PRVA TRUDNOCA :) NECU SA SIGURNOSCU RECI POSLJEDNJA, AKO BUDE SVE U REDU DVOJE DJECE PRIZELJKUJEM I ODMAH SU MI U PAKETU :) 
    JAGODICE DA TE CUJEM ? MENI NIJE NIŠTA. HEHE

Maša🤰🏼
    20. Kolovoz 2020. 11:45

Da ali to znaci da jos O nije bila ali ce bit danas? Sutra? Naci kad napravim trakicu a da posvjetli naci da je prosla? Neznam kad da racunam onda da imam za dobit? 15 dana od danas ili od sutra? Naci danas je 20.8. 14 dana od toga je 3.9. Naci trebala bi dobit 4.9. Gledam tako ili? Ili je to O sutra pa onda trebam dobit 5.9.? Hahaha oprostite cure ako gnjavim ali nova sam u tome pa je svaki savjet dobrodosao ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

watson009
    20. Kolovoz 2020. 11:54

Maso na ova pitanja ti ni dr ne moze sa sigurnoscu reci, opusti se zeno poludjeti ces od kalkulacija...
    Od smajlica bi trebala O nastupiti u roku 48h,mislim da ti tako pise u uputama! Racunaj dva dana vise-manje..🙏😉
    Jagodiceeee pucaj zeno simptome hehe., pisi nam! ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

pupetta
    20. Kolovoz 2020. 12:07

Zene drage, sretno vam, mislim na vas ❤

Baby P 03/21 💙

Jagodica125
    20. Kolovoz 2020. 12:30

watson009

Jagodiceeee pucaj zeno simptome hehe., pisi nam! ♥

Jao zene, mi smo jučer ušli u 6. tjedan i ne znam je li to Bog tako točno namjestio ili što, ali od jučer mučnine i vrtolgavica sve u 16  metalni okus u ustima, izoštren njuh i ultra osjetljive grudi. Umor na najjače Zatvor i napuhnutost. I postala sam zaboravna. Znači doslovce ću si počet pisati na blokić i taj blokić furat stalno sa sobom  Sljedeći tjedan sam naručena opet za uvz (7. tjedan), kada će se napokon i beba vidjeti i čuti srčeko  di je popis? tko piški, tko čeka? mislim na vas, cure!  

watson009
    20. Kolovoz 2020. 12:38

pupetta

Zene drage, sretno vam, mislim na vas ❤

Jaooo vec 9 tjedana, kako vrijeme leti !!♥ Kako si ? 
    Jagodice popis je na 530.str.!
    Ajme zeno pravi trudnicki simptomi su tu...uzivaj u njima i sjeti se da bi netko dao sve za to da mu bude mucno ahahhahahha😂😂😂😂😂
    Sretno na pregledu 😉🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• elica_pcelica
    20. Kolovoz 2020. 13:00

Pozdrav svima,
    evo ja sam nova, citam vas vec kratko vrijeme, ali evo od iduceg tjedna pocinjemo raditi na trudnoci.
    Htjela sam pitati, je li imala neka neregularne cikluse i kako ste pristupali planiraju odnosa. Inace, nalazi svi su mi cisti, nemam nikakve ciste ni slicno, vec valjda zbog stresa i vanjskih faktora mi menstruacija cesto zna kasniti poprilicno (npr. prosli mjesec ciklus 58 dana)?

Hvala :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.