Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandricak1
    19. Kolovoz 2020. 14:59

Bella🍁

Andela111

Zelim ti predivni plus sto pre😘

Hvala🤗♥️ i ja tebi, čim prije +♥️

Hej Bellla,znam da ovde nije tema,ali da li bi mogla da opises sta je drugacije kad covek ima endometriozu. Kako se dijagnostofuje  ? Jel tada moze da se ima ovulacija ,itd itd. 😘

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Maša🤰🏼
    19. Kolovoz 2020. 15:03

Mene danas jedino toliko grudi bole da nemogu bez grudnjaka valjda neki novi simptopm ovulacije 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bella🌟
    19. Kolovoz 2020. 15:27

Sandricak1

Bella🍁

Andela111

Hej Bellla,znam da ovde nije tema,ali da li bi mogla da opises sta je drugacije kad covek ima endometriozu. Kako se dijagnostofuje ? Jel tada moze da se ima ovulacija ,itd itd. 😘

Het🤗 meni je dijagnosticirana laparaskopskom operacijom 2017. ,mali endometriom na jajniku, žarište kod mjehura i nešto priraslica zbog kojeg mi je jajnik sljepljen uz maternicu isto kao i ostali organi unutra su mi malo jedni uz druge. Imala sam i nešto kao polip što je histeroskopski uklonjeno i maternica mi je malo "zavaljana" i nazire se adenomioza. Ovulaciju imam, iz oba jajnika, ciklusi su mi redoviti ali bolni i ovulacija mi bude bolnija. Prvi put sam zatrudnila u 3. Ciklusu i taj ciklus smo i više pokušavali tako da nisam s tim imala problem. Nadam se da neću ni sada.
    Prije dijagnoze,imala sam oštru bol u jajniku nakon svake M i M mi je bila bolna i nakon pregleda i pregleda odlučili su me poslati na dijagnosticku laparoskopiju gdje su to i utvrdili. S tim da je kod mene to još ok. Nije prestrašno. 

Mokosh
    19. Kolovoz 2020. 15:33

Joj jednom sam imala upalu jajnika, mislim da sam morala piti antibiotike. Sjecam se tocno da nisam mogla voziti bicikl koliko me boljelo kad bi presla preko bilo kakve neravnine na asfaltu. Uf...nikad vise, nadam se...

Jos 9 dana do (ne)ocekivane m. Ne primjecujem nikakve posebne simptome, klasican pms: nervoza i prozdiranje cokolade...

Takoder cesce moram mokriti, no to sam isto primjetila da mi se pocelo dogadati pred m... 🤷‍♀️

Takoder me vec mjesecima hvata uzasan umor i slabost iza 14h. Mogla bi se samo onesvjestiti...najradije bi legla spavat, no netko mora paziti na cure. 😅

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sandricak1
    19. Kolovoz 2020. 15:38

Bella🍁

Sandricak1

Bella🍁

Andela111

Hej Bellla,znam da ovde nije tema,ali da li bi mogla da opises sta je drugacije kad covek ima endometriozu. Kako se dijagnostofuje ? Jel tada moze da se ima ovulacija ,itd itd. 😘

Het🤗 meni je dijagnosticirana laparaskopskom operacijom 2017. ,mali endometriom na jajniku, žarište kod mjehura i nešto priraslica zbog kojeg mi je jajnik sljepljen uz maternicu isto kao i ostali organi unutra su mi malo jedni uz druge. Imala sam i nešto kao polip što je histeroskopski uklonjeno i maternica mi je malo "zavaljana" i nazire se adenomioza. Ovulaciju imam, iz oba jajnika, ciklusi su mi redoviti ali bolni i ovulacija mi bude bolnija. Prvi put sam zatrudnila u 3. Ciklusu i taj ciklus smo i više pokušavali tako da nisam s tim imala problem. Nadam se da neću ni sada.
    Prije dijagnoze,imala sam oštru bol u jajniku nakon svake M i M mi je bila bolna i nakon pregleda i pregleda odlučili su me poslati na dijagnosticku laparoskopiju gdje su to i utvrdili. S tim da je kod mene to još ok. Nije prestrašno.

A zasto si isla uopšte kod lekara. ? Msm jel zbog bolova  kad dobijes? Mene bas jako boli kad dobijem,mada nekad me i ne boli. Ali kad boli onda bas boli prva dva dana i nekad treci. Da li te boli mozda pms, msm jel te boli stomak u pms ?

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Bella🌟
    19. Kolovoz 2020. 16:18

Sandricak1

Bella🍁

Sandricak1

Bella🍁

Andela111

A zasto si isla uopšte kod lekara. ? Msm jel zbog bolova kad dobijes? Mene bas jako boli kad dobijem,mada nekad me i ne boli. Ali kad boli onda bas boli prva dva dana i nekad treci. Da li te boli mozda pms, msm jel te boli stomak u pms ?

Išla sam zbog oštrih bolova u desnom jajniku na kojem se radio taj endometriom i zbog bolnih menstruacija. Mene baš jako boli, u smislu da cijeli dan ležim i uzimam bolovanje i na injekcijama sam il' tabletama. Kod ovulacije imam bolove, a imam izrazenije simptome u pms-u u smislu da prije M nekoliko dana imam smeđi iscjedak i menstrualne bolove i onda krene krvarenje i jaki bolovi. Iako sad nakon spontanog je malo drugačije ali još se ciklus treba ustabiliti.

freya_444
    19. Kolovoz 2020. 17:16

Pozdrav cure! 😁
    Nisam bila jako aktivna neko vrijeme, ali sam vas čitala redovito. Čestitam svim plusićima 🥳💕 a ostalima želim da ga što prije ugledaju na testu 🥰
    Moja situacija je ovakva, dečko i ja pokušavamo od prošlog mjeseca, nažalost došla je vještica krajem 7.mjeseca. Ciklusi su mi inače redoviti 28-29 dana.
    Nakon M, bacili smo se na posao, te sam pratila svoju ovulaciju i plodne dane samo po aplikaciji i ponekim simptomima koji su mi uobičajeni tih dana. Hopsali smo se redovito, i sad mi je 7dpo i na wc papiru sam vidjela par rozih tockica i mrlja te imam blage grčeve u donjem dijelu trbuha od jutros, a bolove u donjem dijelu leđa od jučer. Uslikala sam i htjela bi vam pokazati čisto da se konzultiram s vama da li mislite da bi moglo bit riječ o implantacijskom krvarenju? Ili sam zabrijala 😁😅 ili je prerano još 😅
    Možete li mi reć kako uploadat sliku? 🤭🤔🙄😁
    Hvalaaaa

Lucija 16.12.2021.💗

Missy87
    19. Kolovoz 2020. 18:44

freya_444

Pozdrav cure! 😁
    Nisam bila jako aktivna neko vrijeme, ali sam vas čitala redovito. Čestitam svim plusićima 🥳💕 a ostalima želim da ga što prije ugledaju na testu 🥰
    Moja situacija je ovakva, dečko i ja pokušavamo od prošlog mjeseca, nažalost došla je vještica krajem 7.mjeseca. Ciklusi su mi inače redoviti 28-29 dana.
    Nakon M, bacili smo se na posao, te sam pratila svoju ovulaciju i plodne dane samo po aplikaciji i ponekim simptomima koji su mi uobičajeni tih dana. Hopsali smo se redovito, i sad mi je 7dpo i na wc papiru sam vidjela par rozih tockica i mrlja te imam blage grčeve u donjem dijelu trbuha od jutros, a bolove u donjem dijelu leđa od jučer. Uslikala sam i htjela bi vam pokazati čisto da se konzultiram s vama da li mislite da bi moglo bit riječ o implantacijskom krvarenju? Ili sam zabrijala 😁😅 ili je prerano još 😅
    Možete li mi reć kako uploadat sliku? 🤭🤔🙄😁
    Hvalaaaa

Evo mozes kod mene stisnut pa onda stisnes za novu sliku.. 

Nego usput djevojke.. Ajd molim vas, sto sada reci na ove lh trakice?! Koji vrag? 
    https://ibb.co/nfjC1Vb

❤️🙏🏻

freya_444
    19. Kolovoz 2020. 19:00

Evo slikice! Što mislite?
    ‼ Nemojte otvarati ako ste gadljive na takve stvari‼‼
    https://ibb.co/8ddB8hK

Lucija 16.12.2021.💗

Missy87
    19. Kolovoz 2020. 19:01

I po ovome sto si rekla moguce je da je bilo implantacijsko.. 🤞🤞🤞🤞

❤️🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.