Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    19. Kolovoz 2020. 12:58

watson009

Masa ja bih vise vjerovala u CB !
    Ja sam cure moje od jucer valjda 6 litara caja popila,bojim se da sam mjehur zeznula.
    Toliko me jucer boljelo nisko u trbuhu da se nisam smjela dotaknuti, imam pojacani bijeli iscjedak a urin normalnog mirisa i ne pece dok piskim.
    Cudno mi to sve,danas je malo bolje ali puno piskim (od caja naravno) ..nadam se da nije upala jer idem na godisnji za 2 dana 😱😰😱😰

Tako je meni bilo prošli tjedan na moru. Bolno na dodir i osjećaj upale. I onda se približavala O i isto me je boljelo. Stavljala sam acidosalus vaginalete, pila puno tekućine i sad je ok. Isto bez mirisa i bilo kakvog peckanja, svrbeža. Pa je prošlo. Možda će tako i tebi.
    Ti bi uskoro trebala ne dobiti jel tako? 😁

Bella🌟
    19. Kolovoz 2020. 13:08

Leoni ako nemaš nikakvih drugih tegoba osim tog iscjedka možda nije ništa.. i meni ponekad zna biti obilnije, a ponekad ne. A kad sam imala gljivice nakon antibiotika onda sam baš osjetila uz taj iscjedak druge tegobe.

Bella🌟
    19. Kolovoz 2020. 13:21

Leoni

Bella🍁

Leoniako nemaš nikakvih drugih tegoba osim tog iscjedka možda nije ništa.. i meni ponekad zna biti obilnije, a ponekad ne. A kad sam imala gljivice nakon antibiotika onda sam baš osjetila uz taj iscjedak druge tegobe.

I ja sam imala nepodnosljiv svrab i peckanje nakon antibiotika. Ovo je bas beli gusti, razmazuje se izmedju prstiju…

Bijeli gusti i grudasti može biti i normalan iscjedak koji zna doći prije ili poslije ovulacije. Tako da ne mora biti ništa.

Missy87
    19. Kolovoz 2020. 13:23

Leoni

Bella🍁

Leoniako nemaš nikakvih drugih tegoba osim tog iscjedka možda nije ništa.. i meni ponekad zna biti obilnije, a ponekad ne. A kad sam imala gljivice nakon antibiotika onda sam baš osjetila uz taj iscjedak druge tegobe.

I ja sam imala nepodnosljiv svrab i peckanje nakon antibiotika. Ovo je bas beli gusti, razmazuje se izmedju prstiju…

Ja sam prosli mjesec imala obilan bijeli, razmazuje se izmedju prstiju. Nikakve boli niti ista drugo. 
    To ti je pod normalu cini mi se. 
    Proslo me kroz par dana.. 

❤️🙏🏻

anabelaaaa
    19. Kolovoz 2020. 13:41

Kakva su vam iskustva sa inofolic I profertil female kapsulama ako je neko uzimao?Razgovarala sam s doktorom I rekao mi je da pocnem to da koristim.Jedan jajnik mi je policistican.Drugi razvija normalne folikule.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella🌟
    19. Kolovoz 2020. 13:45

Leoni

Bella🍁

Leoni

Bella🍁

Bijeli gusti i grudasti može biti i normalan iscjedak koji zna doći prije ili poslije ovulacije. Tako da ne mora biti ništa.

Bella hvala. A kolicina? Meni ne bas pojacan.
    Iskreno imam strah od upale materice i jajnika nakon hsg iako nisam imala neke bakterije, plasim se.
    A ta nadutost nakon O? 🙄😶

I količina varira. Meni ponekad bude jače ponekad slabije. Da imaš upalu maternice znala bi jer to boli. Tako nešto sam prošla nakon spontanog i to ne možeš ne primijetiti. Tako da iscjedak sam za sebe bez ikakvih dodatnih tegoba mislim da ne mora biti ništa problematično. A što se tiče O, ja u to vrijeme imam isto problema sa nadutosti, bolovima u jajniku, spottingom i sl stvarima i neki je tako zbog endometrioze tako da te stvari mi nisu čudne.  A i ne mora ti biti to povezano s O, možda je jednostavno tako ovaj mjesec ako inače nemaš takvih tegoba.  Dok nema mirisa i iritacije m, svrbeža i ostalog ne mora biti ništa, nakon O je normalno da bude takav iscjedak.  

Divna 🎀
    19. Kolovoz 2020. 13:52

anabelaaaa

Kakva su vam iskustva sa inofolic I profertil female kapsulama ako je neko uzimao?Razgovarala sam s doktorom I rekao mi je da pocnem to da koristim.Jedan jajnik mi je policistican.Drugi razvija normalne folikule.

Ja pijem inofolic 6 mjeseci vec, nemam PCOS pa ti ne bih znala reci kako djeluje. Trudnoce nema jos uvijek, a nadam se da inofolic pomaze kod kvaliteta jajne celije ( tako sam barem procitala). Mislim da je sa foruma Nadi pocela da pije i koliko se sjecam trudna  je 🤗

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

anabelaaaa
    19. Kolovoz 2020. 14:10

Divna_Sa

anabelaaaa

Ja pijem inofolic 6 mjeseci vec, nemam PCOS pa ti ne bih znala reci kako djeluje. Trudnoce nema jos uvijek, a nadam se da inofolic pomaze kod kvaliteta jajne celije ( tako sam barem procitala). Mislim da je sa forumaNadi pocela da pije i koliko se sjecam trudna je 🤗

Hvala na info..Hajde, ne kosta pokusati I s tim.Ko ce ga znati sta moze kome djelovati 🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella🌟
    19. Kolovoz 2020. 14:28

Andela111

I upala janika isto, jer to sigurno boli i dali se mora kod domtora ili prodje samo?

Meni se upala maternice dogodila nakon spontanog. Imala sam još malo krvarenje,ali užasno jake bolove u trbuhu, u cijeloj zdjelici. Popila sam ketonal 100, brufen 600, dobila spazmax na hitnoj i bolovi nisu prestali. Imala sam laganu temperaturu, ništa visoko, valjda od bolova. Kad me je pregledavali vaginalnim ultrazvukom nije mogla završiti pregled jer me to užasno boljelo isto kao kad bi rukom s gornje strane pritiska maternicu. Crp je bio povišen što je također ukazivalo na upalu. Dobila sam antibiotike intravenozno nakon čega se upala polako smirila, a crp je pao tek nakon 5 dana ležanja u bolnici na antibioticima. Tako da upalu bi primijetile. Inače imam jako bolne cikluse i konstantne upale na papa testu što je valjda zbog dijagnoza koje imam, ali ovo je bila akutna upala maternice- tako su napisali u otpusnom pismu kao dijagnozu.

Bella🌟
    19. Kolovoz 2020. 14:45

Andela111

Zelim ti predivni plus sto pre😘

Hvala🤗♥️ i ja tebi, čim prije +♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.