Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    19. Kolovoz 2020. 09:23

Zene ja sam sada skroz zbunjena..

Test Lh mj je 17.08.pokazao pik , ali nisam imala sluzi skoro nikako. Jutros lije. Doslivno ko cesma i to onaj eggwhite. Jel moguce da mi je pik cak 2 dana prije O??

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    19. Kolovoz 2020. 09:26

doka1

Dobro jutro cure.
    Moj prvi uzv gotov. U šoku sam. Dva srca kucaju u meni. Nemamo nikakve genetske predispozicije za blizanacku trudnocu, niti smo koristili lijekove za MPO. I ginekologinja i ja gledamo i ne vjerujemo. Ulazim u neku statistiku istraživanja za začeće s blizancima, definitivno razbijam stereotipove xD … Sretna sam jako ali tresem se… Moram se pripremiti na sve sto me ceka. Jako sam uzbuđena i uplašena ali neka bude sve u redu i nitko sretniji od mene. Hvala vam na divnoj podrsci koju si ovdje dajemo. Ostajem uz vas i dalje. Citam svaki dan. Posipam vas trudnickom prasinom :*

Woww. Cestitam i zelim ti da sve prodje u najboljem redu. Pfekrasno zaista😍😍😍 Ovakve price mi bas podignu raspolozenje...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2020. 09:30

doka1

Dobro jutro cure.
    Moj prvi uzv gotov. U šoku sam. Dva srca kucaju u meni. Nemamo nikakve genetske predispozicije za blizanacku trudnocu, niti smo koristili lijekove za MPO. I ginekologinja i ja gledamo i ne vjerujemo. Ulazim u neku statistiku istraživanja za začeće s blizancima, definitivno razbijam stereotipove xD … Sretna sam jako ali tresem se… Moram se pripremiti na sve sto me ceka. Jako sam uzbuđena i uplašena ali neka bude sve u redu i nitko sretniji od mene. Hvala vam na divnoj podrsci koju si ovdje dajemo. Ostajem uz vas i dalje. Citam svaki dan. Posipam vas trudnickom prasinom :*

Ajme pa ovo je divno Doka 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 zelim vam svu srecu ovog svijeta!
    Jesi po necemu mogla pretpostavit? Imas izrazene simptome? Betu veliku ako si je provjeravala?
    Ajme san snova ❤️❤️❤️❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2020. 09:31

SAYURI

Test Lh mj je 17.08.pokazao pik , ali nisam imala sluzi skoro nikako. Jutros lije. Doslivno ko cesma i to onaj eggwhite. Jel moguce da mi je pik cak 2 dana prije O??

Pik bude dan ili 2 prije o, tako da je to to
    Ja bi rekla da si negdje nocas ovulirala 😁

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2020. 09:32

Divna_Sa

Sanjarakaslazem se s tobom da je odgovorno propratiti sa betom, pa nakon toga odluciti se za posjet lijecniku, UZV. Raznih je varijanti sto moze biti uzrok, ja se nadam da ce odrzati i ostati jedna zdrava trudnoca, a ti si dovoljno zrela i hrabra pa prihvatas i druge scenarije. Samo nek si zdravo i dobro a sve ostalo ce biti uredu. ❤

Hvala ti ❤️ 

Bella🌟
    19. Kolovoz 2020. 09:34

Dobro jutro☕🤗
    Valentina ponovi još testic ali nazire se, vidi se crtica, sretnooo🤞😘🤩
    Doka prekrasne vijesti, baš mi je drago🤗💕
    Sanjarka sretno ♥️
    Sayuri inače ne koristim trakice pa ne znam baš kako to funkcionira,iako koliko sam pohvatali trakice pokažu pik i onda tek nakon 24-48 sati što bi onda možda objasnilo tvoju situaciju? Neka me netko ispravi ako sam krivo navela.

19. Kolovoz 2020. 09:39

Sanjarka, ja sam imala mogucnosti izvaditi betu iz znatiželje 8DPO sto znaci mozda 2-3 dana od implantacije i iznosila je 22
    Odmah sam tu napisala i veselila se s curama. 5 dana prije neocekivane menstruacije sam napravila urinski test popodnevnim urinom i okačila sam sliku ovdje. Bila je jasno vidljiva i izrazena crta ali nisam niti pomislila na blizance, jednostavno sam prihvatila visoku razinu hcg-a i dobro. Od ovulacije sam znala da sam trudna jer su mi grudi bile toliko bolne da nisam mogla stepenicama hodati,ako se zatresu suze su mi znale ispuniti oči. To je atipično za mene. I dan kada sam napravila urinski test sam ostavila cigarete i kavu bez ikakvih problema jer mi nije prijao okus niti miris. Urin mi je imao jako težak miris od implantacije a to je zato što se stvara hcg u njemu. I to je to. Nisam ni slutila.

SAYURI
    19. Kolovoz 2020. 09:40

Sanjarka88 🦋

SAYURI

Pik bude dan ili 2 prije o, tako da je to to
    Ja bi rekla da si negdje nocas ovulirala 😁

Jel u tom slucaju vrijedi da naskocim i danas na muza malo?? Jel kasno?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

19. Kolovoz 2020. 09:41

Tebi Sanjarko zelim da se opustis i pustis crne misli na pašu. Molim te cuvaj zdravlje. Postoji velika mogucnost da je s tobom i bebom sve u redu. Samo si mozes nastetiti panikom. Sutra vadi betu i javi nam rezultate <3

Sandricak1
    19. Kolovoz 2020. 09:55

Valentina i ja mislim da je to to 🤞🤞😘 ali stvarno kupi test sa rozim crticama,ja bas i ne volim taj CB. 
    Doka1  wooow,znaci najezila sam se kad sam procitala da cekate blizance,divnaa prica,i zelim ti svu sreću 😘❤
    Sanjarka stvarno pokusaj da se opustis ( govori ti neko.ko nikad nije opusten 😂) . Bice sve u redu,mora 😘😘❤

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.