Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    14. Kolovoz 2020. 15:48

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Kona13

Sanjarka nemoj zaboraviti da trakice nisu kvantitativne. Uvijek možeš vadit betu, premda se ja ne bi zamarala… vidiš iz mog iskustva 🙈

Ma ne brine me toliko test koliko bazalna 🥴
    Iako se tjesim da mi je bilo hladno prije mjerenja zbog propuha pa sam se pokrivala
    Ma ne znam…..
    Ah da, uvik imamo razlog za brigu

Kakva ti je bazalna?Najbolje bi bilo mozda da je prestanes mjeriti sad I da ides vadit betu.Znam da je tesko,menu he to vise isto rutina postala svako jutro …

36.8.
    Zadnje dane je bila 36.95

Pa ne brini,pala bi ti sigurno nize da ima neki problem.To je po meni ok.Kolika ti je najvisa temp bila u prvom djelu ciklusa?

36.45
    Ma ne znam kako cu od straha sutra izmjeriti bazalnu da nije nastavila padat 😳

Ma ne opterecuj se sad toliko, citala sam na nekom forum da je zena zbog tako niske temp otrcala dr odmah I bas tako u ranoj fazi..nakon sto joj je test pokazao plus I bilo sve u najboljem redu.A to kroz dva dana uradi betu...I kad se bude fino duplala ne brini..a taj toplomjer sakri negdje od sebe ..I do kraja trudnoce zaboravi na njega 🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Missy87
    14. Kolovoz 2020. 16:58

Vidim svasta novoga ovdje. 
    Sanjarka ne opterećuj se toliko, sve je ok.
    Odi napraviti betu kroz par dana i vidit ces da se brines bez razloga! 😊
    Ima novih trudnica? 
    Kod mene nista, 6do je i polako smo krenuli.. Od 8do cu piskit na lh.. 
    Nadam se! 🤞❤️🙏

❤️🙏🏻

pupetta
    14. Kolovoz 2020. 17:03

Sanjarka draga, nemoj to sebi raditi. Trudna si i sve je pod kontrolom. Nemoj se bezveze stresirati. Stvarno nema potrebe za toliko testova i da sebi dokazujes nesto sto vec znas, samo mozes naci nesto sto mozda ne izgleda 100% dobro pa biti u depri. Nema smisla jednostavno. Uzivaj u ovom perirodu, pokusaj se strpiti i naruci se na pregled kad ti izostane M. Stvarno je sve dobro, vjeruj u to ❤

Baby P 03/21 💙

irenaa0809
    14. Kolovoz 2020. 17:19

Hvala vam svima na pozitivi!!!! Sanjarka draga nemoj si to raditi, stresiras se bezveze to ko kad u google upises glavobolja a on krene sa clancima o rakovima hehe samo se nerviras bezveze. Pogladi trbuscic i vjeruj da ce sve biti u najboljem redu ❤️ 

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2020. 17:23

Hvala vam cure, tako ste drage ❤️ sve redom 🥰

Posložila sam sebi u glavi da ako i je biokemijska nije najgora stvar koja se moze desit. Bit ce upravo onako kako treba biti. 
    Vidit cu ujutro hocu li nastavit sa bazalnom. Nekako mi je lakse znati pa makar lose nego se misliti. 

Grlim vas sve 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

valentina98
    14. Kolovoz 2020. 20:14

Ja kupila testice,jedan za sutra i drugi za utorak/srijedu prije godisnjeg 😁 ne mogu ja cekati da m dode 😂 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

anabelaaaa
    14. Kolovoz 2020. 21:07

Da prijavim menstr.stigla danas 🙈tacna kao sat.😁Boze moj,idemo dalje.Stavite me na listu za sljedecu 08.09.Radujem se ako nista lh testicima...s kojima cu se pozabavit I ovaj mjesec   Godisnji prosao,odmorni,lagano idemo u nove pobjede 🤗Svima koji cekaju plusice ,drzim fige.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Maša🤰🏼
    14. Kolovoz 2020. 21:48

Leoni, jeste pokrili? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Kona13
    14. Kolovoz 2020. 22:09

Leoni

maša25

Leoni, jeste pokrili?

Evo najaktuelniji graf.
    https://ibb.co/gMDz8g3

Ako nastavi rasti znaci bila je O

👦2012💙

Kontesa1
    14. Kolovoz 2020. 22:21

Ja još čekam. Za danas ništa. Grudi su teške,vruće na dodir i malo bolne. Ima još jedan dan fore. Ako i tada ne dođe,pričekat ću do 30-og dana ciklusa i onda ću raditi test jer već sad ne mogu izdržati. Bilo bi super da ne dođe,jer sam na moru i želim se kupat 🤣 
    Sanjarka opusti se,šta si se uhvatila tog toplomjera? 😂  

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.