Misica Mia tebi kasni? Oćeš raditi test?
Pa gle inace su mi ciklusi oko 26-27 dana,ginic mi ovaj ciklus rekao da je 29.07. ovulacija(mozda je promasio haha) i po tome sam jucer trebala dobiti.
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Jutro cure, ja sam 2, 3 dana do ocekivane, apsolutno nikakvih simptoma... cekam da dobijem pa lagano na folikulometriju da vidim kad i sta se ustvari desava...
Sanjarka, znam da ti nije lahko opustiti se ali vec znas i sama, probaj se zaokupirati necim, nekim laganim poslom, obavezama... da prodje koji dan pa da uradis opet testic i mozda betu...sigurna sam da ce sve biti uredu 🤞🤞❤❤ tacno zavidim zenama prije kad nisu ni imale sve ove testove, tek kad kasni shvatis da si mozda trudna i onda je ubrzo vrijeme i za UZV i ne razbija se glava bespotrebno..
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Sanjarka, znam da ti nije lahko opustiti se ali vec znas i sama, probaj se zaokupirati necim, nekim laganim poslom, obavezama… da prodje koji dan pa da uradis opet testic i mozda betu…sigurna sam da ce sve biti uredu 🤞🤞❤❤ tacno zavidim zenama prije kad nisu ni imale sve ove testove, tek kad kasni shvatis da si mozda trudna i onda je ubrzo vrijeme i za UZV i ne razbija se glava bespotrebno..
Slazem se cak s tobom da je ovo s ovim testovima zlo,nepotrebno nabijanje stresa a ne mozes protiv sebe-ista takva sam.
Prosla trudnoca test radila nakon 6 dana zakasnjenja ali samo zato sto mi ni na kraj pameti nije bilo da sam trudna i eto ga.
Mia 2014 🐰
Hvala cure na potpori 🤗🤗🤗 zlata vrijedite
Pokusat cu se opustit, ako budem skupila strpljenja u sebi pa prestat koji dan testirat i mjerit bazalnu
Iako poznavajući sebe, tesko...
Bas sam ljuta na sebe
Svima koji ne ocekuju 🤞🤞🤞🤞🤞 do neba
MiaMisica svaka ti cast tako i treba. Bit strpljiv i razuman ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pokusat cu se opustit, ako budem skupila strpljenja u sebi pa prestat koji dan testirat i mjerit bazalnu
Iako poznavajući sebe, tesko…
Bas sam ljuta na sebe
Za pocetak razmisljaj kako beba raste i budi smirena ❤
Ma nisam razumna-bojim se da sa tom glupom nervozom odgadam M ako treba doci.ali svakako cu piskit test,sad vec bi se trebalo vidjeti ako je T.
Mia 2014 🐰
Bas sam ljuta na sebe
Za pocetak razmisljaj kako beba raste i budi smirena ❤
Ma nisam razumna-bojim se da sa tom glupom nervozom odgadam M ako treba doci.ali svakako cu piskit test,sad vec bi se trebalo vidjeti ako je T.
Ja sam uvjerena da si ti trudna 🥰 jedva cekam vidit tvoj plus ➕ ❤️
Hvala ti 🤗🤗🤗🤗
I Sanjarka88 evo zadatka za tebe,ajd umjesto testica ti nama pisi svoje simptome 😀
Mia 2014 🐰
Bas sam ljuta na sebe
Samo budi smirena,ako se ne varam cb ti je bio pozitivan,a i kinezi isto, nemoj se zivcirati i stavarati si nepotreban stres.. za koji dan ponovi sa cb pa ces vidjeti plusic kao kuca 😍
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Valentina_23 jesi ponovo radila LH ili? Jeli još pik? Znaš li koje su osjetljivosti te trakice koje imaš? Puna sam pitanja al baš me zanima razvoj situacije!
url=https://lilypie.com]
Bas sam ljuta na sebe
Samo budi smirena,ako se ne varam cb ti je bio pozitivan,a i kinezi isto, nemoj se zivcirati i stavarati si nepotreban stres.. za koji dan ponovi sa cb pa ces vidjeti plusic kao kuca 😍
Ne sumnjam ja da sam trudna, samo me strah biokemijske
Hvala ti 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji