MisicaMia bas mi je zao. Drzim 🤞 za iduci ciklus!
Iako nisam jos 100% sigurna ha ha..meni inace odmah krene bas posteno prvi dan,sad sam se obrisala i na papiru sam ja (ne znam koliko sam ja vise vjerodostojna) uocila da je malkice roskastije i zakljucila da stize M.🙈🙈🙈🙈
Nista, javi kad budes 100% sigurna. U svakom slucaju, sretno! 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Valentina_23 jesi ponovo radila LH ili? Jeli još pik? Znaš li koje su osjetljivosti te trakice koje imaš? Puna sam pitanja al baš me zanima razvoj situacije!
Danas nisam,nemam ih vise 😭 sinoc sam zadnju napravila i bila je tamna,nije bas kao pik bila ali blizu, danas sam se ujutro probudila i osjecaj kao da sam procurila,odem na wc ispisam se i kad sam pisala onaj osjecaj je bio kao da curim i sa ugrusak izlazi van,ali jok, bijeli prozirni iscjedak je bio i to ga je bilo puuno, zateze me maternica i sise me boooole i stalno taj osjecaj kao da cu dobit m 🙈 danas je 8dpo,22dc 🙈
Te trakice su bile 10mIu kako se to vec pise..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sanjarka cestitke od srca...❤Kod meme nema nista od menge,I dalje bez simptoma a temp jutros pala na 36,3..tako da je ocekujem ipak uskoro.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Valentina_23 jesi ponovo radila LH ili? Jeli još pik? Znaš li koje su osjetljivosti te trakice koje imaš? Puna sam pitanja al baš me zanima razvoj situacije!
Danas nisam,nemam ih vise 😭 sinoc sam zadnju napravila i bila je tamna,nije bas kao pik bila ali blizu, danas sam se ujutro probudila i osjecaj kao da sam procurila,odem na wc ispisam se i kad sam pisala onaj osjecaj je bio kao da curim i sa ugrusak izlazi van,ali jok, bijeli prozirni iscjedak je bio i to ga je bilo puuno, zateze me maternica i sise me boooole i stalno taj osjecaj kao da cu dobit m 🙈 danas je 8dpo,22dc 🙈
🤞 🤞 🤞 🤞 🤞 🤞 Zvuci dobro
Ja sumnjam da je kod tebe lh povisen radi t, tek si 8dpo, vrijeme je za implantaciju 🤞🤞🤞🤞
Ili su ti tek plodni dani 🤔🥴🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni bi po aplikaciji danas trebala biti ovulacija. Stvarno bi voljela da upali ovaj mjesec jer to je to onda. Necemo vjerojatno vise pokusavati.
Držim fige da je🤞
Koliko dugo pokušavate već?
Hvala ti! Poceli smo u 7mj ove godine. Imam vec dvije cure, s obje nam je uspjelo od prve. Iskreno, mislila sam da ce i treci put biti tako. Ja sam si to tako tempirala, da izbjegnem visoku trudnocu u ljetnim mjesecima jer sam u obje trudnoce imala malo povisen tlak pred kraj. Plus inace imam problema s oticanjem nogu, tocnije, limfedem nogu, a u trudnoci na ljetnim vrucinama to bude strasno. Muz i ja planiramo trece djete jos kako je krenulo sve ovo s koronom jer mi je poremetilo planove po pitanju posla, pa reko kad je vec tako ispalo, idemo probat.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Meni bi po aplikaciji danas trebala biti ovulacija. Stvarno bi voljela da upali ovaj mjesec jer to je to onda. Necemo vjerojatno vise pokusavati.
Držim fige da je🤞
Koliko dugo pokušavate već?
Hvala ti! Poceli smo u 7mj ove godine. Imam vec dvije cure, s obje nam je uspjelo od prve. Iskreno, mislila sam da ce i treci put biti tako. Ja sam si to tako tempirala, da izbjegnem visoku trudnocu u ljetnim mjesecima jer sam u obje trudnoce imala malo povisen tlak pred kraj. Plus inace imam problema s oticanjem nogu, tocnije, limfedem nogu, a u trudnoci na ljetnim vrucinama to bude strasno. Muz i ja planiramo trece djete jos kako je krenulo sve ovo s koronom jer mi je poremetilo planove po pitanju posla, pa reko kad je vec tako ispalo, idemo probat.
Razumijem. Želim ti svu sreću da uspije kako ste i zamislili. 💕
🤞 🤞 🤞 🤞 🤞 🤞 Zvuci dobro
Ja sumnjam da je kod tebe lh povisen radi t, tek si 8dpo, vrijeme je za implantaciju 🤞🤞🤞🤞
Ili su ti tek plodni dani 🤔🥴🤞
Ne znam🤷🏻♀️ Vidjeti cemo kroz par dana,bas me pati sta je ali moram biti smirenaa 🙈 trenutno imam blage grceve kao da cu dobiti m svaki tren 🤷🏻♀️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Evo i ja se odlucila ponovno malo natipkavati. Jedva sam vas sve procitala haha. Jako sam sretna zbog svih plusica i svima vam zelim da prodje sve u najboljem redu. Fascinantan je ova forum i fascinantna je ovo grupica zenica. Kaze moj muz pa Boze vi se tu veselite kao da je vas test a ne tudji i to je super. Meni kaze app krece plodno razdoblje od danas, a hvala Bogu muz slobodan vikend a malac nam je kod bake na vikendu. Tako sam napeta i nervozna zbog privatnih nekih problema pa se nadam da to nece utjecati na sve. Sljedeca glupaca NE treba doci 2.9. pa cu Vam uz slikicu i pozdrav iz orekrasnog Trogira i Splita nadam se poslati i sliku testica. Mislim da bi bilo ok nakon 8 mj pokusavanja haha. Eto, malo i od mene :)
Sortiraj odgovore
Najstariji