I Sanjarka88 evo zadatka za tebe,ajd umjesto testica ti nama pisi svoje simptome 😀
Nista specijalno
Bolne grudi posebno oko bradavica, izrazene vene na grudima i one zljezde oko bradavica, cesto piskenje i cudan okus u ustima.
2 dana prije implantacije ( po grafu mislim da je bila 7dpo) ludilo od nervoze i promjena raspoloženja, na dan implantacije uzasna žeđ, od sljedeceg dana pa do danas ostao taj okus u ustima, i cesce piskenje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo meni cure stigla M.nista od ovog puta 😀
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
MisicaMia bas mi je zao. Drzim 🤞 za iduci ciklus!
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Evo meni cure stigla M.nista od ovog puta 😀
A daj 😔 bas sam bila uvjerena 😔
Hug 🤗🤗🤗🤗 novi ciklus nova nada 🤗 🤞🤞🤞
MisicaMia bas mi je zao. Drzim 🤞 za iduci ciklus!
Iako nisam jos 100% sigurna ha ha..meni inace odmah krene bas posteno prvi dan,sad sam se obrisala i na papiru sam ja (ne znam koliko sam ja vise vjerodostojna) uocila da je malkice roskastije i zakljucila da stize M.🙈🙈🙈🙈
Mia 2014 🐰
Meni bi po aplikaciji danas trebala biti ovulacija. Stvarno bi voljela da upali ovaj mjesec jer to je to onda. Necemo vjerojatno vise pokusavati.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Meni bi po aplikaciji danas trebala biti ovulacija. Stvarno bi voljela da upali ovaj mjesec jer to je to onda. Necemo vjerojatno vise pokusavati.
Držim fige da je🤞
Koliko dugo pokušavate već?
Mia ajde lipo me posluja, pisni taj test rasterećeno sad kad si uvjerena da je m i briga te
Ovako samo nastavljas analizirat i stresirst se
Mia ajde lipo me posluja, pisni taj test rasterećeno sad kad si uvjerena da je m i briga te
U pravu si.odoh do dm-a
Mia 2014 🐰
U pravu si.odoh do dm-a
🤗🤗🤗🤗
Javi 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji