Pozdrav svima,
Vec neko vrijeme vas citam, sad sam se odlucila prikljuciti 😁. Toliko pozitive i medjusobnog ohrabrivanja na jednom mjestu, svaka cast ❤️.
Uglavnom, kod mene je prica malo kompleksnija, imam 1 uspjesnu trudnocu i 2 neuspjesne (prosle god inducirani porod s 19.tj i ove godine u veljaci missed ab u 12.tj) i prije 2 mjeseca smo se ponovno odlucili pokusati. Pocela sam pratiti o s lh trakicama i uvjerila se da mi je lutealna faza kraca, prvi ciklus nekih 11 dana i sad zadnji 8 dana (m dosla nakon 23 dana) 😱. Inace su mi ciklusi redoviti 27-29 dana u prosjeku. Vadila sam sve hormone u 11/2019 i bili su ok, jedino je po mojem FSH malo visi (9.7), ali po gin to nije razlog za brigu. Progesteron mi je prije nekih 3 mj bio 23,9 sto je isto po gin u redu. Da li koja od vas ima slican slucaj s kracom lut.fazom? Citala sam da to moze biti znak js losije kvalitete, uzimam inace vec neko vrijeme c vitamin,CoQ10, E vitamin i omegu jer bi to sve trebalo utjecati i na kvalitetu js, a meni sad lutealna faza bila jos kraca nego inace... I godine su tu, oboje imamo 37, toga smo svjesni, ali bi jako zeljeli jos jednu bebicu ❤️.
Hvala svima 😍
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Kod mene su inace najvise tem bile 36.7,a u prvom djelu ciklusa nikad ne prelaze 36,3.. mada ja sutra ocekujem jos jedan pad I menstr.ali vidjecemo mozda se cuda dogode. 🤗Ja ne gubim nadu nikad do zadnjeg 😁
Ne izgleda ohrabrujece, no kako i sama kazes cuda su moguca 🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
evo ja ne znam 😏 pik je bio na 14dc ujutro sa drugim urinom, i u toku dana, rekla bi da je o nastupila taj dan pridvecer/navecer jer sam taj dan imala najvise iscjedka i grcice u lijevom jajniku, no eeeevo danas je 20dc grci me samo maternica trenutno i ja popisam lh test i pik! Pozitivna!evo https://ibb.co/ZSbfJ3S a nije o sigurno u pitanju jer nemam iscjedka za O, popisam test reko hajd sta ja znam 6dpo je, naravno on je negativan 😆
Kako je sad ona na 20dc opet pozitivna?
Nije pik to al je dosta tamna crta da. Ajde prati ti njih i dalje
A za hcg test je naravno rano
Tek 8dpo eventualno a i to ce malo kome 😊
Hvala vam cure….hvala na divnim ohrabrujucim recima.❤️❤️❤️…. Nema odustajanja…. naravno da ce biti. Evo ja kupila test i hocu ga koristiti pre M….to je vec promena pa kakva god da jeste….🤣… Trenutno mi je 9d ciklusa.
Andela samo hrabro i pozitivno. Ako i ne bude prirodno a sigurna sam da bude, medicina je Danaa cudo. Drzat ces i ti svoje cudo u rukama ❤️
Pozdrav svima,
Vec neko vrijeme vas citam, sad sam se odlucila prikljuciti 😁. Toliko pozitive i medjusobnog ohrabrivanja na jednom mjestu, svaka cast ❤️.
Uglavnom, kod mene je prica malo kompleksnija, imam 1 uspjesnu trudnocu i 2 neuspjesne (prosle god inducirani porod s 19.tj i ove godine u veljaci missed ab u 12.tj) i prije 2 mjeseca smo se ponovno odlucili pokusati. Pocela sam pratiti o s lh trakicama i uvjerila se da mi je lutealna faza kraca, prvi ciklus nekih 11 dana i sad zadnji 8 dana (m dosla nakon 23 dana) 😱. Inace su mi ciklusi redoviti 27-29 dana u prosjeku. Vadila sam sve hormone u 11/2019 i bili su ok, jedino je po mojem FSH malo visi (9.7), ali po gin to nije razlog za brigu. Progesteron mi je prije nekih 3 mj bio 23,9 sto je isto po gin u redu. Da li koja od vas ima slican slucaj s kracom lut.fazom? Citala sam da to moze biti znak js losije kvalitete, uzimam inace vec neko vrijeme c vitamin,CoQ10, E vitamin i omegu jer bi to sve trebalo utjecati i na kvalitetu js, a meni sad lutealna faza bila jos kraca nego inace… I godine su tu, oboje imamo 37, toga smo svjesni, ali bi jako zeljeli jos jednu bebicu ❤️.
Hvala svima 😍
Dobro nam dosla 😊
Zao mi je zbog gubitaka 😔😔😔😔😔
Kako utvrdujes o? Samo lh ili i bazalna?
Ja se opskrbila sa testicima 🤣
Samo cb bio u dm-a. Kupila sve tri vrste, Bože mi pomozi 🙄
I jednu trakicu u mullera, to cu danas. Samo da potvrdim da kinez ne laže 🙏
Ja se opskrbila sa testicima 🤣
Samo cb bio u dm-a. Kupila sve tri vrste, Bože mi pomozi 🙄
I jednu trakicu u mullera, to cu danas. Samo da potvrdim da kinez ne laže 🙏
Srecno🙂🙂
Cure koje još uvijek čekate i one koje čekaju duže,nemojte gubiti nadu. Budite hrabre i sve će biti u redu. Mare čestitam 🎉🥳
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Pozdrav svima,
Uglavnom, kod mene je prica malo kompleksnija, imam 1 uspjesnu trudnocu i 2 neuspjesne (prosle god inducirani porod s 19.tj i ove godine u veljaci missed ab u 12.tj) i prije 2 mjeseca smo se ponovno odlucili pokusati. Pocela sam pratiti o s lh trakicama i uvjerila se da mi je lutealna faza kraca, prvi ciklus nekih 11 dana i sad zadnji 8 dana (m dosla nakon 23 dana) 😱. Inace su mi ciklusi redoviti 27-29 dana u prosjeku. Vadila sam sve hormone u 11/2019 i bili su ok, jedino je po mojem FSH malo visi (9.7), ali po gin to nije razlog za brigu. Progesteron mi je prije nekih 3 mj bio 23,9 sto je isto po gin u redu. Da li koja od vas ima slican slucaj s kracom lut.fazom? Citala sam da to moze biti znak js losije kvalitete, uzimam inace vec neko vrijeme c vitamin,CoQ10, E vitamin i omegu jer bi to sve trebalo utjecati i na kvalitetu js, a meni sad lutealna faza bila jos kraca nego inace… I godine su tu, oboje imamo 37, toga smo svjesni, ali bi jako zeljeli jos jednu bebicu ❤️.
Hvala svima 😍
Dobro dosla🥰
Bas cudno da ti je lutealna tako kratka a imas dobar progesteron. Jel to prvi puta da se desilo ili? Inače, lutealnu možeš "produziti" sa B6 (samo pazi koji oblik uzimas- pyridoxal 5'-phosphate, P5P je aktivni oblik). No ako ti je to stalna pojava bilo bi dobro posjetit liječnika
👦2012💙
Bok cure sve citam ali se bas nestizem previse javljat ,
Svimmaaa koje su ugledale plusice zelim da uzivate u ovom blazenom stanju ❤️
Watson i Andela mislim da bi sada bio Vaš red , ja cu vam bas drzat 🤞🤞🤞 na najjace.
Sto se mene tice, danas mi je 12DC i lagana se crtica danas pojavila na trakici , vise mi se svidaju ove zelene jer mislim da je manja osjetljivost, sa onim rozim sam stalno imala crticu
https://ibb.co/n3vxp01
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji