Valentina a hoce se to poremeti nakon pilula
Hopsaj ti za svaki slucaj, jer ovo je pik
Uzela mi riječi iz usta!!
Stavi se na listu🥰
👦2012💙
https://ibb.co/MMc9RrH
Kinez ne laže 🤩
Jelii ovo ja dobro vidim? 🤗🤗🤗 Koji ti je dan od ovulacije?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozdrav svima,
Vec neko vrijeme vas citam, sad sam se odlucila prikljuciti 😁. Toliko pozitive i medjusobnog ohrabrivanja na jednom mjestu, svaka cast ❤️.
Uglavnom, kod mene je prica malo kompleksnija, imam 1 uspjesnu trudnocu i 2 neuspjesne (prosle god inducirani porod s 19.tj i ove godine u veljaci missed ab u 12.tj) i prije 2 mjeseca smo se ponovno odlucili pokusati. Pocela sam pratiti o s lh trakicama i uvjerila se da mi je lutealna faza kraca, prvi ciklus nekih 11 dana i sad zadnji 8 dana (m dosla nakon 23 dana) 😱. Inace su mi ciklusi redoviti 27-29 dana u prosjeku. Vadila sam sve hormone u 11/2019 i bili su ok, jedino je po mojem FSH malo visi (9.7), ali po gin to nije razlog za brigu. Progesteron mi je prije nekih 3 mj bio 23,9 sto je isto po gin u redu. Da li koja od vas ima slican slucaj s kracom lut.fazom? Citala sam da to moze biti znak js losije kvalitete, uzimam inace vec neko vrijeme c vitamin,CoQ10, E vitamin i omegu jer bi to sve trebalo utjecati i na kvalitetu js, a meni sad lutealna faza bila jos kraca nego inace… I godine su tu, oboje imamo 37, toga smo svjesni, ali bi jako zeljeli jos jednu bebicu ❤️.
Hvala svima 😍
Dobro dosla🥰
Bas cudno da ti je lutealna tako kratka a imas dobar progesteron. Jel to prvi puta da se desilo ili? Inače, lutealnu možeš "produziti" sa B6 (samo pazi koji oblik uzimas-pyridoxal 5'-phosphate, P5P je aktivni oblik). No ako ti je to stalna pojava bilo bi dobro posjetit liječnika
Hvala . Inače sam primjetila da je kraća, u prosjeku 10-12 dana, samo nisam koristila lh trakice pa nisam bila sigurna, ali me ovaj mjesec šokiralo s 8 dana i to potvrđeno s trakicama. Gin kaže da mi ne bi uključivala progesteron jer mi je bio dobar kad sam ga nedavno vadila. Hvala na savjetima, pijem povremeno B-complex isto, ali unutra nije taj aktivni oblik što su spomenula
. Da li se koja od vas susrela s kraćom lutelnom fazom i da je ostala trudna i bilo sve ok? Zbog svega što se izdešavalo, sad pušem i na hladno
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Pozdrav svima,
Vec neko vrijeme vas citam, sad sam se odlucila prikljuciti 😁. Toliko pozitive i medjusobnog ohrabrivanja na jednom mjestu, svaka cast ❤️.
Uglavnom, kod mene je prica malo kompleksnija, imam 1 uspjesnu trudnocu i 2 neuspjesne (prosle god inducirani porod s 19.tj i ove godine u veljaci missed ab u 12.tj) i prije 2 mjeseca smo se ponovno odlucili pokusati. Pocela sam pratiti o s lh trakicama i uvjerila se da mi je lutealna faza kraca, prvi ciklus nekih 11 dana i sad zadnji 8 dana (m dosla nakon 23 dana) 😱. Inace su mi ciklusi redoviti 27-29 dana u prosjeku. Vadila sam sve hormone u 11/2019 i bili su ok, jedino je po mojem FSH malo visi (9.7), ali po gin to nije razlog za brigu. Progesteron mi je prije nekih 3 mj bio 23,9 sto je isto po gin u redu. Da li koja od vas ima slican slucaj s kracom lut.fazom? Citala sam da to moze biti znak js losije kvalitete, uzimam inace vec neko vrijeme c vitamin,CoQ10, E vitamin i omegu jer bi to sve trebalo utjecati i na kvalitetu js, a meni sad lutealna faza bila jos kraca nego inace… I godine su tu, oboje imamo 37, toga smo svjesni, ali bi jako zeljeli jos jednu bebicu ❤️.
Hvala svima 😍
Dobro nam dosla 😊
Zao mi je zbog gubitaka 😔😔😔😔😔
Kako utvrdujes o? Samo lh ili i bazalna?
Hvala ti! O sam zasad počela samo trakicama, i to zadnja 2 mjeseca. Sva 3 puta sam zatrudnila bez trakica, ali sam ih ovaj put odlučila uključiti da krenemo s ciljanim odnosima... Ako pokaže LH pik, da li je sigurno da o slijedi ili je bazalna potvrda?
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Pozdrav svima,
Hvala svima 😍
Dobro dosla🥰
Bas cudno da ti je lutealna tako kratka a imas dobar progesteron. Jel to prvi puta da se desilo ili? Inače, lutealnu možeš "produziti" sa B6 (samo pazi koji oblik uzimas-pyridoxal 5'-phosphate, P5P je aktivni oblik). No ako ti je to stalna pojava bilo bi dobro posjetit liječnika
Hvala. Inače sam primjetila da je kraća, u prosjeku 10-12 dana, samo nisam koristila lh trakice pa nisam bila sigurna, ali me ovaj mjesec šokiralo s 8 dana i to potvrđeno s trakicama. Gin kaže da mi ne bi uključivala progesteron jer mi je bio dobar kad sam ga nedavno vadila. Hvala na savjetima, pijem povremeno B-complex isto, ali unutra nije taj aktivni oblik što su spomenula
. Da li se koja od vas susrela s kraćom lutelnom fazom i da je ostala trudna i bilo sve ok? Zbog svega što se izdešavalo, sad pušem i na hladno
Moja je 10-11 i npr u 5mj je bila baš kraca. Valjda stres.
Progesteron isto dobar
Uvela sam bila B6, uz omegu,d, željezo, c i mg
👦2012💙
evo zanimljivog članka. Ja sam jela tu srž bila sada jer mi se nisu pile tablete.
https://seasidesundays.com/pineapple-and-fertility/
👦2012💙
Pozdrav svima,
Hvala svima 😍
Dobro nam dosla 😊
Zao mi je zbog gubitaka 😔😔😔😔😔
Kako utvrdujes o? Samo lh ili i bazalna?
Hvala ti! O sam zasad počela samo trakicama, i to zadnja 2 mjeseca. Sva 3 puta sam zatrudnila bez trakica, ali sam ih ovaj put odlučila uključiti da krenemo s ciljanim odnosima… Ako pokaže LH pik, da li je sigurno da o slijedi ili je bazalna potvrda?
Bez bbt neces znati da li je došlo do O
👦2012💙
Pozdrav djevojke, pridruzujem se i ja🤗
Pokusavamo od 7/20, a zadnja M je 8.8. Pratim vas neko vrijeme vec i cestitam svim novim trudnicama🥰🥰 Nadam se da ce vam se i ostale uskoro pridruziti, a i ja❤️
Dobro došla i što prije otišla 😊🤞
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
https://ibb.co/MMc9RrH
Kinez ne laže 🤩
🤩🤩🤩🤩🤩
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Kod mene prva curica test pokazao obe crte pozitivan,druga curica test uradjen nakon 1 dana kasnjenja pokazalo 2 crtice druga svjetlija.One sad imaju 6 i 5 godina.Ako vam nesto znaci a moje misljenje je da si trudna❤
Sortiraj odgovore
Najstariji