Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    12. Kolovoz 2020. 10:31

Cestitam cure i zelim vam mirnu i skolsku trudnocu! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Kod mene nista novo, M i to je to... 
    Mare.su kupi neku robicu za bebu, dudicu i stavi u kutiju sa hrpom razrezanih ukrasnih papira.. I ako ces imat sliku Uzv.. 😊❤️

❤️🙏🏻

Missy87
    12. Kolovoz 2020. 10:41

mare.su

Hahaha hvala cureee svakoj😘😘😘😘😍😍😍😍😍
    Watson draga nazalost nemam sta pametno za rec,cak ako ste pratile sam od kad pocela govorit da nema sanse ovaj mjesec jer smo se toliko malo keksali,da sam mislila da nema sanse. Sezonski nam je posao pa radimo po cijele dane i preumorni smo navecer za bilo sta. Jedino sto mogu rec je da sam narucila i pila bas kapsule od vrkute i pila kad bi se sjetila,i nakon odnosa zaspala tako do ujutro.. i 2-3 puta drzala noge u zrak hahaha

Kapsule od vrkute su za? 

❤️🙏🏻

MisicaMia
    12. Kolovoz 2020. 10:43

Ja prijavljujem da sam uspjela neku upalu mjehura pokupit,boli sve i stalno wc.to samo ja mogu preko ljeta uspjet navuc na sebe.

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Sanjarka88
    12. Kolovoz 2020. 10:54

MisicaMia

Ja prijavljujem da sam uspjela neku upalu mjehura pokupit,boli sve i stalno wc.to samo ja mogu preko ljeta uspjet navuc na sebe.

A da to nije isto neki simptom? 🤩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MisicaMia
    12. Kolovoz 2020. 10:56

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Ne znam,smetaju mi gace hlace,sve me smeta ha ha vidjet cemo sutra,sutra cu testic.
    Sanjarka88 isto smo godiste,koji si mjesec?e i htjela sam te pitat kakav ti je bio iscjedak od ovulacije?

Mia 2014 🐰

Sanjarka88
    12. Kolovoz 2020. 11:09

MisicaMia

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Ne znam,smetaju mi gace hlace,sve me smeta ha ha vidjet cemo sutra,sutra cu testic.
    Sanjarka88 isto smo godiste,koji si mjesec?e i htjela sam te pitat kakav ti je bio iscjedak od ovulacije?

5mj, ti? 😊
    Joj drzim ti 🤞🤞🤞🤞 skuutro onda piskimo
    Bio je skoro cijelo vrijeme oskudan kremasti, ono malo samo na gaćicama
    A 6dpo navečer jedan komad ljepljivog, prozirnog, rastezljivog. Kako za vrijeme o
    I to je to. Nista posebno 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• mare.su
    12. Kolovoz 2020. 11:09

MisicaMia

I ja haha prije dva tjedna cca imala upalu,rijesila uvin cajem🤞🏻

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

• mare.su
    12. Kolovoz 2020. 11:11

Dobre su za regulaciju ciklusa ,meni su koma ciklusi cca 36 dana al se nikad ne zna.. 
    I opcenito za zensko zdravlje je vrkuta dobra,pila sam caj u 3em mjesecu a sad mi se nije dalo kuhat pa si narucila kapsule i pila

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

MisicaMia
    12. Kolovoz 2020. 11:11

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

5mj, ti? 😊
    Joj drzim ti 🤞🤞🤞🤞 skuutro onda piskimo
    Bio je skoro cijelo vrijeme oskudan kremasti, ono malo samo na gaćicama
    A 6dpo navečer jedan komad ljepljivog, prozirnog, rastezljivog. Kako za vrijeme o
    I to je to. Nista posebno

I ja sam 5.mjesec 😀😀 jesi blizancica?

Mia 2014 🐰

MisicaMia
    12. Kolovoz 2020. 11:12

mare.su

MisicaMia

I ja haha prije dva tjedna cca imala upalu,rijesila uvin cajem🤞🏻

Ja godinama imala problema sa upalama i e.coli,poslije prvog poroda sve nestalo 🦸‍♀️

Mia 2014 🐰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.