Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    30. Srpanj 2020. 16:37

Morat cu da. 
    Nikad mi se to nije dogodilo. 
    Da barem svrbi, pece ili nesto skuzila bi, ali nista. 

❤️🙏🏻

30. Srpanj 2020. 16:38

Missy87

Ali ne boli, ne pece, ne smrdi. Nista.
    Nikada nisam toliko imala, a znas da sam rekla da zadnjih mjeseci uopce nemam iscjedak otkad smo krenuli raditi bebu..
    Sad sam sva zbunjena. 😲
    Jel nije rano raditi test? Pa prekjučer sam imala O, ako je prema mom menstr. kalendaru.

Ma pusti kalendar, ja dva imam u mob i obadva razlicito pokazuju dan O...Mozda si imala O i odma nakon M, svasta je moguce, ja bi ma tvom mjestu dns otisla po test i ujutro napravila, i dobro je ako ne boli ne pece ni nista.
    "Bijeli mliječni iscjedak iz rodnice koji je posljedica epitelizacije stijenke rodnice je također pojačan; taj iscjedak bez mirisa koji se nastavlja kroz trudnoću je bezopasan i ne zahtijeva liječenje."🤔

Missy87
    30. Srpanj 2020. 16:41

A nikad ne znas kad je zapravo O, ja ne pratim jer nemam ni sluzi na gacicama kad je O..
    Bas sam se sokirala. 
    Nikad to nisam imala, poslije O pogotovo. 

❤️🙏🏻

30. Srpanj 2020. 16:44

Missy87

A nikad ne znas kad je zapravo O, ja ne pratim jer nemam ni sluzi na gacicama kad je O..
    Bas sam se sokirala.

Ni ja, kad redovno imam odnose tu sluz nikad nemam, jedino mozda to probadanje u jajniku pa mogu pretpostavit, al ak je sudeci po tome onda mi je O totalno obrnuto od mog menstr. kalendara, tak da moram lh trakice koristit htjela il ne htjela.

Missy87
    30. Srpanj 2020. 16:48

Tinchica🦋

Missy87

Bas sam se sokirala.

Ni ja, kad redovno imam odnose tu sluz nikad nemam, jedino mozda to probadanje u jajniku pa mogu pretpostavit, al ak je sudeci po tome onda mi je O totalno obrnuto od mog menstr. kalendara, tak da moram lh trakice koristit htjela il ne htjela.

Ja ih jos nisam krenula koristiti. Ne znam zasto.
    Mozda cu morati.. Ali i osluškujem svoje tijelo. 
    No ovo mi se nikada nije dogodilo. 
    Prvo sam uvijek imala sluzi, onda ju vise nemam, i sada ovaj bijeli iscjedak.. 🤔

❤️🙏🏻

Sandricak1
    30. Srpanj 2020. 16:53

Missy87

Ajme, pomagajte mi zene. Sva sam zbunjena. Nisam to dosada imala..
    Dakle jucer sam bila suha, bez iscjedak..(kao uvijek)
    Danas idem na wc kad ono na wc papiru gusti kremasti bijeli iscjedak, provjeravam iznutra opet gusti bijeli kremasti iscjedak.
    Ne smrdi, ne pece, ne boli.. Samo iscjedak.
    Sto je to? Nikad to dosad nakon O nisam imala..
    Imam laganu bol dolje, laganu u grudima, i samo taj iscjedak.. Helpajte mi! 😲
    Dolje slika..

https://ibb.co/Jszxp9K

Ja sam takav iscedak imala samo kad imam kandidu. Ali tebe eto nista ne muči, mislim na svrab npr ili da te peče 🤔

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Missy87
    30. Srpanj 2020. 16:57

Ne, nemam ni svrab, ni ne pece me.. 
    Imala sam jednom kandidu pa znam kako je.. Svrbilo je i peklo, ali ovdje nista. 
    Zato sam zhunjena. 

❤️🙏🏻

pupetta
    30. Srpanj 2020. 17:00

Missy87 ja sam primijetila pojacan iscjedak otkad radimo na bebi. Isto bi mi se pojavio tako u neka cudna doba ciklusa. Cesto sam mislila da mi je krenula M koliko toga bi izaslo iz mene. Ne znam do cega je bilo, bila sam na redovnoj kontroli i sve je ok, pa eto cisto da ne brines 😊 

Baby P 03/21 💙

Missy87
    30. Srpanj 2020. 17:04

Ajde barem nesto 😊
    Kazem, unazad 4mj niti jednom nisam imala sluz niti iscjedak.. 
    Evo danas prvi put. Bijeli, gusti.. 
    Ne budem se zivcirala i razmisljala.. Pricekam do M pa kako bude 😊

❤️🙏🏻

Kona13
    30. Srpanj 2020. 17:13

Negdje u  bespućima  sam izgubila cervix😂😂

👦2012💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.