Hvala drage moje, bas sam se nekako razocarala, i bila sam ljuta na samu sebe 😏 napravila sam ga tocno, jos sam ukljucila stopericu 20sek, i nakon minutu se pojavila crta, ja sva sretna, uzbuđena, vesela nisam mogla vjerovati, i sjedim na balkonu i pijem kavu, a test bio na fotelji pored, i proslo 10 min i reko idem unutra i uzmem test da ga bacim i na kraju crta skoro pa se ne vidi :O bas sam se bila razocarala, i bila tuzna i ljuta sto sam ga uopce isla kupiti da ga napravim :( sad sam otisla uzeti onaj digitalni sa tjednima i sto lijepo kaze jel trudnoca ili nije, i njega cu napraviti tek poslije 22.7, po ovulaciji trebam dobiti 22.7,ali ako ne dobijem njega cu napraviti dan dva kasnije, da budem sigurna 🙂 neda mi se patiti sa ovime jel vidim crtu ili ne.. Najbolje tog digitalnog clearblue i gotovo.. 🙂
Što se tiće pušenja, ja pušim nažalost, kada sam ostala prvi put trudna smanjila sam na 5-6 cigara na dan, u trudnoci nisam imala nikakvih problema a sin evo 17 mjeseci živ i zdrav, s tim da sam trudnocu vodila u Njemackoj, i moja ginica mi je savjetovala da se ostavim cigareta ali ne naglo jer je to sok za organizam koji je navikao na cigarete, i na svakom pregledu me pitala jesam ostavila cigarete i ja bi uvijek rekla ne, na sta bi ona rekla da bas od 5 cigara dnevno bebi ne moze nista biti, na kraju trudnoce nisam imala ni fleke na posteljici sto inace mame koje puse imaju… Isto vam je, ili pusile vi u trudnoci ili bile u drustvu ili za stolom gdje se pusi, tako je to meni ginica objasnila.. Sta ja znam, po statistikama se vise beba rodilo bolesno kod mama koje nisu pusile, nego kod mama koje puse.. Naravno ne opravdavam ni sebe ni svaku narednu zenu koja pusi u trudnoci, i ja sam za to tko moze baciti cigare da ih baci, odma, ali sam ja u prvoj trudnoci jako veliki stres imala i jedino su me cigare smirivale.. Naravno ni to nije opravdanje. U stanu nikako ne pusimo, ni pod razno, imamo balkon..
Ma ne trebas se opravdavat...
Svatko zna kako i ste. Uostalom odrasli smo ljudi i sami donosimo svjesno odluke
Ja opcenito pusim 7-8komada dnevno
U trudnoci nisam, necu ni sad ali zaista mi je plan bacit ga skoroz jer budimo realni to je smece koje moze ugroziti ozbiljno nase zdravlje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala drage moje, bas sam se nekako razocarala, i bila sam ljuta na samu sebe 😏 napravila sam ga tocno, jos sam ukljucila stopericu 20sek, i nakon minutu se pojavila crta, ja sva sretna, uzbuđena, vesela nisam mogla vjerovati, i sjedim na balkonu i pijem kavu, a test bio na fotelji pored, i proslo 10 min i reko idem unutra i uzmem test da ga bacim i na kraju crta skoro pa se ne vidi :O bas sam se bila razocarala, i bila tuzna i ljuta sto sam ga uopce isla kupiti da ga napravim :( sad sam otisla uzeti onaj digitalni sa tjednima i sto lijepo kaze jel trudnoca ili nije, i njega cu napraviti tek poslije 22.7, po ovulaciji trebam dobiti 22.7,ali ako ne dobijem njega cu napraviti dan dva kasnije, da budem sigurna 🙂 neda mi se patiti sa ovime jel vidim crtu ili ne.. Najbolje tog digitalnog clearblue i gotovo.. 🙂
Što se tiće pušenja, ja pušim nažalost, kada sam ostala prvi put trudna smanjila sam na 5-6 cigara na dan, u trudnoci nisam imala nikakvih problema a sin evo 17 mjeseci živ i zdrav, s tim da sam trudnocu vodila u Njemackoj, i moja ginica mi je savjetovala da se ostavim cigareta ali ne naglo jer je to sok za organizam koji je navikao na cigarete, i na svakom pregledu me pitala jesam ostavila cigarete i ja bi uvijek rekla ne, na sta bi ona rekla da bas od 5 cigara dnevno bebi ne moze nista biti, na kraju trudnoce nisam imala ni fleke na posteljici sto inace mame koje puse imaju… Isto vam je, ili pusile vi u trudnoci ili bile u drustvu ili za stolom gdje se pusi, tako je to meni ginica objasnila.. Sta ja znam, po statistikama se vise beba rodilo bolesno kod mama koje nisu pusile, nego kod mama koje puse.. Naravno ne opravdavam ni sebe ni svaku narednu zenu koja pusi u trudnoci, i ja sam za to tko moze baciti cigare da ih baci, odma, ali sam ja u prvoj trudnoci jako veliki stres imala i jedino su me cigare smirivale.. Naravno ni to nije opravdanje. U stanu nikako ne pusimo, ni pod razno, imamo balkon..
Ma ne trebas se opravdavat…
Svatko zna kako i ste. Uostalom odrasli smo ljudi i sami donosimo svjesno odluke
Ja opcenito pusim 7-8komada dnevno
U trudnoci nisam, necu ni sad ali zaista mi je plan bacit ga skoroz jer budimo realni to je smece koje moze ugroziti ozbiljno nase zdravlje
Istina da.. Ja sam imala period poslje trudnoce gdje nisam pusila, a muz je i na kraju sam i ja ponovno pocela.. Bilo bi puno lakse kada bi on bacio cigare, onda bih mogla i ja.. Ali ovako 😏
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ovo je drugi mj da koristim app i trakice pa trebam mišljenje.
App kaže da je O bila, iako nisam ocitala LH peak. LH ujutro kaže https://ibb.co/j6cLGbg
Inače, imam M svakih 26-30dana, DC15 danas... nisam luda, ali app me laze jel?
👦2012💙
App kaže da je O bila, iako nisam ocitala LH peak. LH ujutro kažehttps://ibb.co/j6cLGbg
Inače, imam M svakih 26-30dana, DC15 danas… nisam luda, ali app me laze jel?
Koja app?
Piski danas jos trakica mogao bi danas pik biti
App kaže da je O bila, iako nisam ocitala LH peak. LH ujutro kažehttps://ibb.co/j6cLGbg
Koja app?
Premom
Hoću, hoću jer mi je rečeno 2x (ja 3x), zbog naglog pik porasta
👦2012💙
Prestala pušiti prije 3 godine i 3 mjeseca. Meni je pomogla knjiga Lako je prestati pusiti od Alana Carra, pa možda nekom pomogne ako prestaje. Prestala sam piti i alkohol u potpunosti od 1.1. ,od kad sam se spremala da idemo na bebu. E sad , nekako sve to ne mora ništa značiti, ima ljudi koji rade to pa sve bude ok, ima ljudi koji ne rade to pa bude ok, ima onih di ne ispadne ok na kraju... Ali nekako sam ja mirnija sama sa sobom kad znam da sam za tijelo napravila maksimalno da iznese trudnoću. Iako realno, bez obzira na to što ni ne pušim, ni ne pijem, uzimam dodatke prehrani, vježbam i sl... prva trudnoća mi je završila tako kako je. Al opet ja sam mirnija zbog sebe kad znam sve poduzimam što mogu.
Koja app?
Premom
Pa nez na temelju cega je app rekla da je o, jer ovo jos nije pik al blizu je sigurno 😊
Koja app?
Premom
Pa nez na temelju cega je app rekla da je o, jer ovo jos nije pik al blizu je sigurno 😊
Znala sam da me app zaje...🤣
Pa Muslim po proslom ciklusu
👦2012💙
Koja app?
Premom
Znala sam da me app zaje…🤣
Pa Muslim po proslom ciklusu
☆ mislim
👦2012💙
Pozdrav drage žene 😀 neko vrijeme vas pratim i vidim da ste sve pune pozitive pa sam odlučila da se i ja pridružim i da se skupa veselimo plusićima 🥰
Moja priča ide ovako,imam 29 g,muž 30. Preko 11 godina smo skupa. Odlučili smo se na bebu jer kao što to obično biva,sad nam je neko idealno vrijeme i uvjeti. Već prošlo godine u ovo vrijeme smo se prestali paziti. Otišla sam i na ginekološki pregled di su mi našli nekoliko polipa na maternici. Krenula sam s propisanom terapijom ali nije bilo učinka. Već sam se spremila i na operaciju i onda taman kako je korona počela,to sve stane a ja saznam da sam trudna. Nije dugo potrajalo,par dana nakon poz.testa je došla vještica. Gin mi je rekla da su se polipi smanjili i da možemo raditi na bebi. Otad se trudimo već nekih 4 mjeseca,pratim plodne dane po aplikaciji i ništa. Ovaj mj sam pila i vrkutu i folnu i doslovno imali odnose svako drugi dan u plodno razdoblje. Sad imam 4 dana do menge ali sve mi se čini da će ipak doći jer me boli trbuh i počela je neka blaga sukrvica. Sad ću vidit kako će se dalje razvijati,još se nadam. Oprostite zbog dužeg posta 😊
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji