Lara86, nije da ti sipam prazne riječi sada samo da te utješim nego zaista mislim da je rano.
Izdrži, bit će sve u redu <3
Pislije 2 spontanog svaku ovulaciju osjetim, jer me neopisivo zaboli jajnik iz kojeg treba da izadje jajna celija, a ovulacije mi prati i ginekolog svaki mjesec pomocu uz, tako da sam 100 posto sigurna da je bila 20.06 jer tada sam imala i odnose, a kada bi racunala po menstruaciji, do sada bi se trebali vidjeti i otkucaji 😁
I ja se stvarno nadam da je prerano i da cu u petak napokon nesto vidjeti
Hvala vam na vasoj podrsci
Drage moje 😍 citam vas svaki dan ali malo manje tipkam, otisla sam na more, pa sam malo odsutna. Cestitam svim curkama na plusicima a nama koje ju NE ocekujemo drzim 🤞🏻meni nebi trebala stic 28.07. ne nadam se previse ali mozda i bolje da se ne nadam,pa me iznenadi a sve dane smo pokrili tako da 🤞🏻imam neki osjecaj da ce ovo ljeto biti baby booom bar sto se tice nas s ovog najboljeg foruma 💋 Imam jedno pitanje, dali vi koje se trudite pusite cigarete dok pokusavate ili ipak ne? Pusac sam, odlucila sam prestati kad ugledam svoj plusic pa zelim cuti vase misljenje o tome, poooozdravljam vas saljeem puse i samo pozitivno,zajedno smo jace😊❤
Pupetta trudnice nasa hehe :) koliko ste dugo pokusavali? Cim ne pise u potpisu moj mozak zaboravi 😭
Lara86 zao mi je zbog gubitka,ne mogu si ni zamisliti kako je imati toliko pobacaja!!! Drzimo palceve da je samo rano za uzv i da ce sve biti u redu !!!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Dakle., napravila sam opet CB digitalni i pokazao mi je minus sa slabijom okomitom crtom. Ne izgleda mi kao čisti minus, ali navodno da na digitalnom nema drugih rezultata osim jasnog - ili +. Je li imao tko isto iskustvo?
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Dakle., napravila sam opet CB digitalni i pokazao mi je minus sa slabijom okomitom crtom. Ne izgleda mi kao čisti minus, ali navodno da na digitalnom nema drugih rezultata osim jasnog - ili +. Je li imao tko isto iskustvo?
Slika?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage moje 😍 citam vas svaki dan ali malo manje tipkam, otisla sam na more, pa sam malo odsutna. Cestitam svim curkama na plusicima a nama koje ju NE ocekujemo drzim 🤞🏻meni nebi trebala stic 28.07. ne nadam se previse ali mozda i bolje da se ne nadam,pa me iznenadi a sve dane smo pokrili tako da 🤞🏻imam neki osjecaj da ce ovo ljeto biti baby booom bar sto se tice nas s ovog najboljeg foruma 💋 Imam jedno pitanje, dali vi koje se trudite pusite cigarete dok pokusavate ili ipak ne? Pusac sam, odlucila sam prestati kad ugledam svoj plusic pa zelim cuti vase misljenje o tome, poooozdravljam vas saljeem puse i samo pozitivno,zajedno smo jace😊❤
Pusim
Nazalost al eto
Oprastam se od njega jer ovaj put nakon t ne mislim pocet pusit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Slika?
https://ibb.co/gJgv0Bx
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
E pa sad sam sama sebi napravila problem🤦♀️😤
Koza jedna sta sam ga isla kupit uopce🤦♀️🙄
Clearblue 6 dana ptije M pokaziva rezultat, treba biti dvije crtice, i jelte evo rezultata nakon 1 minute, i nakon 10-15 minuta jedva da se ista vidi 😤😤😤 koja sam ja budala 😤😏🤦♀️
https://ibb.co/ZHwLGPB
https://ibb.co/82WhwcC
Draga moje oko vidi ovdje neku sjenicu ♥♥♥♥ ajme mene!!!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji