Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Srpanj 2020. 11:50

Lara86, nije da ti sipam prazne riječi sada samo da te utješim nego zaista mislim da je rano.
    Izdrži, bit će sve u redu <3

• Lara86
    20. Srpanj 2020. 11:56

Pislije 2 spontanog svaku ovulaciju osjetim, jer me neopisivo zaboli jajnik iz kojeg treba da izadje jajna celija, a ovulacije mi prati i ginekolog svaki mjesec pomocu uz, tako da sam 100 posto sigurna da je bila 20.06 jer tada sam imala i odnose, a kada bi racunala po menstruaciji, do sada bi se trebali vidjeti i otkucaji 😁
    I ja se stvarno nadam da je prerano i da cu u petak napokon nesto vidjeti
    Hvala vam na vasoj podrsci

Maja1102
    20. Srpanj 2020. 12:08

Drage moje 😍 citam vas svaki dan ali malo manje tipkam, otisla sam na more, pa sam malo odsutna. Cestitam svim curkama na plusicima a nama koje ju NE ocekujemo drzim 🤞🏻meni nebi trebala stic 28.07. ne nadam se previse ali mozda i bolje da se ne nadam,pa me iznenadi a sve dane smo pokrili tako da 🤞🏻imam neki osjecaj da ce ovo ljeto biti baby booom bar sto se tice nas s ovog najboljeg foruma 💋 Imam jedno pitanje, dali vi koje se trudite pusite cigarete dok pokusavate ili ipak ne? Pusac sam, odlucila sam prestati kad ugledam svoj plusic pa zelim cuti vase misljenje o tome, poooozdravljam vas saljeem puse i samo pozitivno,zajedno smo jace😊❤

watson009
    20. Srpanj 2020. 12:11

Pupetta trudnice nasa hehe :) koliko ste dugo pokusavali? Cim ne pise u potpisu moj mozak zaboravi 😭
    Lara86 zao mi je zbog gubitka,ne mogu si ni zamisliti kako je imati toliko pobacaja!!! Drzimo palceve da je samo rano za uzv i da ce sve biti u redu !!!!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Pupa
    20. Srpanj 2020. 12:13

Dakle., napravila sam opet CB digitalni i pokazao mi je minus sa slabijom okomitom crtom. Ne izgleda mi kao čisti minus, ali navodno da na digitalnom nema drugih rezultata osim jasnog - ili +. Je li imao tko isto iskustvo? 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Sanjarka88
    20. Srpanj 2020. 12:15

Pupa

Dakle., napravila sam opet CB digitalni i pokazao mi je minus sa slabijom okomitom crtom. Ne izgleda mi kao čisti minus, ali navodno da na digitalnom nema drugih rezultata osim jasnog - ili +. Je li imao tko isto iskustvo?

Slika? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Srpanj 2020. 12:19

MAja1102

Drage moje 😍 citam vas svaki dan ali malo manje tipkam, otisla sam na more, pa sam malo odsutna. Cestitam svim curkama na plusicima a nama koje ju NE ocekujemo drzim 🤞🏻meni nebi trebala stic 28.07. ne nadam se previse ali mozda i bolje da se ne nadam,pa me iznenadi a sve dane smo pokrili tako da 🤞🏻imam neki osjecaj da ce ovo ljeto biti baby booom bar sto se tice nas s ovog najboljeg foruma 💋 Imam jedno pitanje, dali vi koje se trudite pusite cigarete dok pokusavate ili ipak ne? Pusac sam, odlucila sam prestati kad ugledam svoj plusic pa zelim cuti vase misljenje o tome, poooozdravljam vas saljeem puse i samo pozitivno,zajedno smo jace😊❤

Pusim
    Nazalost al eto 
    Oprastam se od njega jer ovaj put nakon t ne mislim pocet pusit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa
    20. Srpanj 2020. 12:28

Sanjarka88

Pupa

Slika?

https://ibb.co/gJgv0Bx

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

20. Srpanj 2020. 12:30

Pupa to je negativan test :(

watson009
    20. Srpanj 2020. 12:31

valentina_23

E pa sad sam sama sebi napravila problem🤦‍♀️😤
    Koza jedna sta sam ga isla kupit uopce🤦‍♀️🙄
    Clearblue 6 dana ptije M pokaziva rezultat, treba biti dvije crtice, i jelte evo rezultata nakon 1 minute, i nakon 10-15 minuta jedva da se ista vidi 😤😤😤 koja sam ja budala 😤😏🤦‍♀️

https://ibb.co/ZHwLGPB
    https://ibb.co/82WhwcC

Draga moje oko vidi ovdje neku sjenicu ♥♥♥♥ ajme mene!!!!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.