Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    irenaa0809
    20. Srpanj 2020. 09:24

Ja sam koliko toliko pokrila plodne dane.. Nismo uspjeli bas na sami dan ovulacije, kud je mene previse jajnik bolio, tu sam valjda gos’n muza isusila da siroce nije mogao ni khm pljucnut jelt.... zivcira me samo jos uvijek ovaj iscjedak glupi, prozirni i jajnik sto jos boli. Nadam se da je ovo naapokon to, izbudalit cu vise. Red je za jednu dugicu 🥰🌈 To ce moja curica poslat mami svojoj. Uzasno sam tuzna, danas mi je bio dan termina, ali ne dam se, sve se razmisljam, mozda sam trudna (eeee mi zene) pa nije lijepo da se stresiram bas ..... cekamo jos 8 dana. Drzi te mi fige da napokon i ja zalijepim slicicu pozitivnog testa. Svima saljem puuuuuuuno pozitivnih vibrica za sto ljepse i urednije trudnoce 🙏🥰🥰

20. Srpanj 2020. 09:30

irenaa0809

Ja sam koliko toliko pokrila plodne dane.. Nismo uspjeli bas na sami dan ovulacije, kud je mene previse jajnik bolio, tu sam valjda gos’n muza isusila da siroce nije mogao ni khm pljucnut jelt…. zivcira me samo jos uvijek ovaj iscjedak glupi, prozirni i jajnik sto jos boli. Nadam se da je ovo naapokon to, izbudalit cu vise. Red je za jednu dugicu 🥰🌈 To ce moja curica poslat mami svojoj. Uzasno sam tuzna, danas mi je bio dan termina, ali ne dam se, sve se razmisljam, mozda sam trudna (eeee mi zene) pa nije lijepo da se stresiram bas ….. cekamo jos 8 dana. Drzi te mi fige da napokon i ja zalijepim slicicu pozitivnog testa. Svima saljem puuuuuuuno pozitivnih vibrica za sto ljepse i urednije trudnDrzi

irenaa0809

Ja sam koliko toliko pokrila plodne dane.. Nismo uspjeli bas na sami dan ovulacije, kud je mene previse jajnik bolio, tu sam valjda gos’n muza isusila da siroce nije mogao ni khm pljucnut jelt…. zivcira me samo jos uvijek ovaj iscjedak glupi, prozirni i jajnik sto jos boli. Nadam se da je ovo naapokon to, izbudalit cu vise. Red je za jednu dugicu 🥰🌈 To ce moja curica poslat mami svojoj. Uzasno sam tuzna, danas mi je bio dan termina, ali ne dam se, sve se razmisljam, mozda sam trudna (eeee mi zene) pa nije lijepo da se stresiram bas ….. cekamo jos 8 dana. Drzi te mi fige da napokon i ja zalijepim slicicu pozitivnog testa. Svima saljem puuuuuuuno pozitivnih vibrica za sto ljepse i urednije trudnoce 🙏🥰🥰

Drzim fige da ste uspjeli!!! budemo mi sve uskoro lijepile pozitivne testice <3

Sanjarka88
    20. Srpanj 2020. 09:45

mare.su

Zara01

Ja sve razmisljam bi li narucila s Ebay ili Amazona, ali racunam da cu ostati trudna ovaj ciklus pa da se ne ureknem
    narucivanjem 100 testova 😂

Hahahah istooo sam razmisljala,htjela narucit testove s amazona jer cu bankrotirat kupujuci ovdje,i onda ma sta ce mi,ovaj mjeeec ostajem trudna !! Samo pozitivino➕➕➕➕➕➕

Pa narucite, lako prodate smo ako ne budu trebali 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• mare.su
    20. Srpanj 2020. 09:57

irenaa0809

Ja sam koliko toliko pokrila plodne dane.. Nismo uspjeli bas na sami dan ovulacije, kud je mene previse jajnik bolio, tu sam valjda gos’n muza isusila da siroce nije mogao ni khm pljucnut jelt…. zivcira me samo jos uvijek ovaj iscjedak glupi, prozirni i jajnik sto jos boli. Nadam se da je ovo naapokon to, izbudalit cu vise. Red je za jednu dugicu 🥰🌈 To ce moja curica poslat mami svojoj. Uzasno sam tuzna, danas mi je bio dan termina, ali ne dam se, sve se razmisljam, mozda sam trudna (eeee mi zene) pa nije lijepo da se stresiram bas ….. cekamo jos 8 dana. Drzi te mi fige da napokon i ja zalijepim slicicu pozitivnog testa. Svima saljem puuuuuuuno pozitivnih vibrica za sto ljepse i urednije trudnoce 🙏🥰🥰

Drzim figee🤞🏻🤞🏻🤞🏻 
    Joj mi zene,najveci problem nam je psiha😒😒😒😒

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

Ivo& Ivana💙♥️
    20. Srpanj 2020. 10:04

Kona13

Clio35

Kona13

Clio35

Sandricak1

Moram malo da se izjadam. Danas sam jako nervozna,jer sinoc sam osetila ovulaciju,imala pik,a moj muz je dosao sa posla mrtav umoran, ubrzo je zaspao. Pa besna saam. Msm ja razumem da je umoran,ali kad cemo da pravimo bebu ,msm svaki dan se radi,ali sto bas na ovulaciju da je preumoran. Ufff.. msm imali smo odnos dan pre, nadam se da ce nesto biti mada nemam neke nade iskreno. Morala sam negde malo da se pozalim.. 😞😒

Razumijem te skroz. I ja danas ljuta, prestrasena, tuzna… Moj dragi imao nezgodu na poslu. Zavrsio na hitnom prijemu na sivanju noge i sad mora mirovati. Tako da moramo preskociti ovaj ciklus a ja bila na folikulometriji i kaze gin. Odnosi ovaj vikend🙄. Trebala bi bit ovulacija. Ja opet isla raditi trakice i opet blijede. Sad sam i iskreno zbunjena. Folukul narastao jucer na 21 mm a porasta LH nikako. A danas mi je 17 DC. Jel to znaci ako nema porasta da nece biti ovulacije iako je folukul toliko narastao?

Ugh… ja mislila da sam sama u LH mukama ovaj mj🙆‍♀️
    Koliko ti traje ciklus? Jesi li prije mjerila L fazu?

Ciklus mi je od 31-33.ovaj ce ocito biti od 33 posto je "ovulacija" kasnije. Ako uopce bude ovaj mjesec 🙄. Po gin. folikul bi trebao puknit za vikend. Tj. Jucer ili danas. U petak na mjerenju je bio 21mm.mjerim temp. ali jos nema porasta. Prosli mjesec sam pila Femisan A kapi i pik sam uhvatila na 14 DC ali se nazalost nije primilo.
    Evo trakica od ovog ciklusa

https://ibb.co/LtRWg9M

Ali sa 31-33 dana ciklusom možeš LH peak očekivati i 20 DC.
    No možda da odeš kod gin vidjeti?
    Kada misliš progesteron vadit?
    Ugh, vjeruj i ja u istim problemima.

Po kalendaru bi mi trebala doci 04.08.to je app izracunala kao najduzi ciklus 33 dana. A posto je gin. rekao da ocekuje ovulaciju za vikend, to bi mi bio 18-19 DC.
    Iako ovaj mjesec smo nazalost uspjeli pokriti samo jednom i to tri dana prije ovulacije (ako je uopce bila) jer je muz u mirovanju sljedecih dva tjedna, dok se ne oporavi.
    Progesteron se vadi na 21 dc. Tako da sam mislila zvati danas i naruciti se privatno za vađenje jer zbog korone kod nas vade samo krv hitnim slucajevima.
    Koliko tebi ciklus traje? 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

pupetta
    20. Srpanj 2020. 10:18

Zene drage, evo mene da vas malo pozdravim i posaljem dobre vibre 🍀🙏 Sretno svima koji hopsaju, uzivajte u procesu 😊 a svima koji ne ocekuju M ovih dana zelim da ugledaju plusic ❤
    Mislim na vas i imam osjecaj da ce biti baby boom ovo ljeto 💙💗

Baby P 03/21 💙

20. Srpanj 2020. 10:25

pupetta

Zene drage, evo mene da vas malo pozdravim i posaljem dobre vibre 🍀🙏 Sretno svima koji hopsaju, uzivajte u procesu 😊 a svima koji ne ocekuju M ovih dana zelim da ugledaju plusic ❤
    Mislim na vas i imam osjecaj da ce biti baby boom ovo ljeto💙💗

Kako si draga pupetta?

Pupa
    20. Srpanj 2020. 10:26

Sanjarka88

Pupa

Sanjarka88

Pupa i anci00 kakvo je kod vas stanje?

Jučer navečer sam imala jake grčeve i bila sam sigurna da M kuca na vrata 😭 ALI ništa od nje pa još čekam. Simptomi PMS-a su tu, ali još ništa.

Test mozda?
    Fige da m i ne dode 🤞🤞🤞🤞

Mislila sam ga napravit, ali me strah 🙈🙈🙈 prekjučer je pokazao - 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Sanjarka88
    20. Srpanj 2020. 10:29

pupetta

❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa
    20. Srpanj 2020. 10:44

pupetta

❤️❤️❤️

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.