Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandricak1
    19. Srpanj 2020. 15:46

Sanjarka88

Sanjarka88

Sandricak1

Sanjarka88 nisam lepo citirala. Pitala sam kako da stavim lilypie ? 😃
    Jagodice bitno da je usisivač tuu 🤣😂
    Morena pa svaka ti čast, ja bih na tvom mestu uradila već jedno 10ak testova 🤭🤭😁 drzim 🤞 da je trudnoća 🥰

Klikni na moj pa slijedi korak. Kad napravis moras ovdje u profilu u potpis kopirati kod za forume

Ovaj

https://ibb.co/vQnZrNB

Ja sam presmotana. 🙄 sve sam uradila, i kopirala onaj link i ovde mi posle pokazuje samo link,bez slike 😭

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

valentina98
    19. Srpanj 2020. 17:22

Sandricak1

Sanjarka88

Sanjarka88

Sandricak1

Morena pa svaka ti čast, ja bih na tvom mestu uradila već jedno 10ak testova 🤭🤭😁 drzim 🤞 da je trudnoća 🥰

Klikni na moj pa slijedi korak. Kad napravis moras ovdje u profilu u potpis kopirati kod za forume

Ovaj

Ja sam presmotana. 🙄 sve sam uradila, i kopirala onaj link i ovde mi posle pokazuje samo link,bez slike 😭

Samo link ti i treba biti kad ga kopiras ovdje i onda kad objavis link ovdje stisnes na link i onda ti otvori sliku🥰

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    19. Srpanj 2020. 17:24

valentina_23

Sandricak1

Sanjarka88

Sanjarka88

Sandricak1

Ovaj

Samo link ti i treba biti kad ga kopiras ovdje i onda kad objavis link ovdje stisnes na link i onda ti otvori sliku🥰

Zeznula sam se za post 😂 mislila sam da je Morena napisala da sliku objavi ovdje 😂🤦‍♀️

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Kona13
    19. Srpanj 2020. 20:01

Clio35

Kona13

Clio35

Sandricak1

Moram malo da se izjadam. Danas sam jako nervozna,jer sinoc sam osetila ovulaciju,imala pik,a moj muz je dosao sa posla mrtav umoran, ubrzo je zaspao. Pa besna saam. Msm ja razumem da je umoran,ali kad cemo da pravimo bebu ,msm svaki dan se radi,ali sto bas na ovulaciju da je preumoran. Ufff.. msm imali smo odnos dan pre, nadam se da ce nesto biti mada nemam neke nade iskreno. Morala sam negde malo da se pozalim.. 😞😒

Razumijem te skroz. I ja danas ljuta, prestrasena, tuzna… Moj dragi imao nezgodu na poslu. Zavrsio na hitnom prijemu na sivanju noge i sad mora mirovati. Tako da moramo preskociti ovaj ciklus a ja bila na folikulometriji i kaze gin. Odnosi ovaj vikend🙄. Trebala bi bit ovulacija. Ja opet isla raditi trakice i opet blijede. Sad sam i iskreno zbunjena. Folukul narastao jucer na 21 mm a porasta LH nikako. A danas mi je 17 DC. Jel to znaci ako nema porasta da nece biti ovulacije iako je folukul toliko narastao?

Ugh… ja mislila da sam sama u LH mukama ovaj mj🙆‍♀️
    Koliko ti traje ciklus? Jesi li prije mjerila L fazu?

Ciklus mi je od 31-33.ovaj ce ocito biti od 33 posto je "ovulacija" kasnije. Ako uopce bude ovaj mjesec 🙄. Po gin. folikul bi trebao puknit za vikend. Tj. Jucer ili danas. U petak na mjerenju je bio 21mm.mjerim temp. ali jos nema porasta. Prosli mjesec sam pila Femisan A kapi i pik sam uhvatila na 14 DC ali se nazalost nije primilo.
    Evo trakica od ovog ciklusa

https://ibb.co/LtRWg9M

Ali sa 31-33 dana ciklusom možeš LH peak očekivati i 20 DC. 
    No možda da odeš kod gin vidjeti? 
    Kada misliš progesteron vadit?
    Ugh, vjeruj i ja u istim problemima.

👦2012💙

watson009
    19. Srpanj 2020. 20:45

Cure sve nesto tihe za vikend,sigurno je bilo hopsanja na pretek hehe 🙌😎
    Ocekujem ovaj mjesec hrpu dobrih vjesti 💖🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    19. Srpanj 2020. 20:53

watson009

Hehe, neka se samo hopsa🤭🤭 baš bi mogao biti neki boom plusića ovo ljeto, kako bi to bilo dobro🥳🥳😁💞💪🙏🏻🤰

Sandricak1
    19. Srpanj 2020. 21:00

valentina_23

valentina_23

Sandricak1

Sanjarka88

Sanjarka88

Sandricak1

Ovaj

Zeznula sam se za post 😂 mislila sam da je Morena napisala da sliku objavi ovdje 😂🤦‍♀️

🤣🤣🤣😂

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Sanjarka88
    19. Srpanj 2020. 22:04

watson009

Bit ce dobar mjesec a i sljedeci osjecam 🤞

Ja nisam hopsala 😅ako se petak vecer pod vikend ne racuna, al meni se ionako jos ne broji 🤣
    Malac je u nekoj uzasnoj fazi i onako malo je rec da me dovodi do ludila 
    Usto je ima 3 dana uzasno promukao, strah me laringitisa pa mislim da cemo sutra do pedijatrice
    Muz se kao jos "oporavlja" od prehlade 🙄 pa spava vise puta dnevno kao beba
    Ugl. I nije mi neki vikend bas 😩
    Nek sam se ja pozalila 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Srpanj 2020. 22:08

Da se vratim na temu 
    Sutra ili utorak ocekujem m, iako nemam jos najava fizickih al nekako se nadam da mi lutealna faza traje cca 14dana, u svakom slucaju najduži ciklus mi je 32 dana pa je najkasnije ocekujem u cetvrtak a onda vam se konacno pridruzujem na listu ❤️🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    19. Srpanj 2020. 22:47

Sanjarka88

Da se vratim na temu
    Sutra ili utorak ocekujem m, iako nemam jos najava fizickih al nekako se nadam da mi lutealna faza traje cca 14dana, u svakom slucaju najduži ciklus mi je 32 dana pa je najkasnije ocekujem u cetvrtak a onda vam se konacno pridruzujem na listu ❤️🥰

Onda nam se pridruzujes u mjerenju,simptomicima,odbrojavanju i ostalom ludilu ahahahah,cekamo te 🙏💖

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.