Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Moreena
    19. Srpanj 2020. 12:18

Pozdrav svima 🌺 ovako, mjesecnica mi kasni, danas 4. dan ali je popracena sa menstrualnim bolovima i bolovima u trbuhu tipa "losa probava" 
    Zato nisam pravila test na trudnocu 🤷‍♀️ dali se netko susreo sa tako necime. I koliko je normalno da kasni a da je samnom sve u redu? 
    Bila sam na pregledu prije 5 mj nakon biokemijske i bilo je sve u redu, ne znam dali se u tom vremenu moglo nesto promjeniti 😔

Sandricak1
    19. Srpanj 2020. 12:26

Sanjarka88

Sandricak1

Sanjarka88

pupetta - ➕ ❤️Na čekanju➕🤞 :
    Pupa - 20.07
    ancioo - 21.07.
    Maša25 - 26.07
    MAja1102 - 28.07.
    Watson- 28.07.
    Irena0809 - 28.07.
    Hope - 29.07.
    Kona13 - 30.07
    Doka1 - 31 .07.
    Sandricak - 01.08.
    Andela111 - 02.08
    U novom su ciklusu❤️ 🤞:

Zara01 - 03./04.08.
    Jagodica125 -03./04.08.
    Mare. su 09.08.
    Uskoro nam se pridruzuju:
    Sanjarka88
    Tinchica
    PeaceLily

Jel bi me mogla pomeriti na 31.07. ? 🥰❤

Naravno 😊
    Kome god treba sta promjenit nek kaze, ili ako netko zeli na listu 
    Hvalaa 😍
    Nego,kako da ubacim lilypie ovde ? 😃😇

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Jagodica125
    19. Srpanj 2020. 12:49

Ja sam sad bas s dragim prosla kraj Petrove bolnice i poslala u mislima svim mamama tamo dobre vibre i pomislia "Ajmo mameeee🥰 samo jaaaako 💪uskoro vam se pridruzujemo ja i moje curke sa foruma 🤣😇" Danas jutro hopsanje uz murovanje, ali nekako sam sva blah ovaj mjesec 🤪 tako da ne ocekujem bas nesto 🤷‍♀️ glavno da je usisavac novi tu🤣🤦‍♀️

Sandricak1
    19. Srpanj 2020. 12:55

Sanjarka88 nisam lepo citirala. Pitala sam kako da stavim lilypie ? 😃
    Jagodice bitno da je usisivač tuu 🤣😂
    Morena pa svaka ti čast, ja bih na tvom mestu uradila već jedno 10ak testova 🤭🤭😁 drzim 🤞 da je trudnoća 🥰

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Sanjarka88
    19. Srpanj 2020. 13:32

Sandricak1

Morena pa svaka ti čast, ja bih na tvom mestu uradila već jedno 10ak testova 🤭🤭😁 drzim 🤞 da je trudnoća 🥰

Klikni na moj pa slijedi korak. Kad napravis moras ovdje u profilu u potpis kopirati kod za forume

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Srpanj 2020. 13:35

Sanjarka88

Sandricak1

Klikni na moj pa slijedi korak. Kad napravis moras ovdje u profilu u potpis kopirati kod za forume

Ovaj 

https://ibb.co/vQnZrNB

Sanjarka88
    19. Srpanj 2020. 13:36

Moreena

Pozdrav svima 🌺 ovako, mjesecnica mi kasni, danas 4. dan ali je popracena sa menstrualnim bolovima i bolovima u trbuhu tipa "losa probava"
    Zato nisam pravila test na trudnocu 🤷‍♀️ dali se netko susreo sa tako necime. I koliko je normalno da kasni a da je samnom sve u redu?
    Bila sam na pregledu prije 5 mj nakon biokemijske i bilo je sve u redu, ne znam dali se u tom vremenu moglo nesto promjeniti 😔

Dobrodosla 😊
    Napravi test mogao bi biti pozitivan 🤞🤞🤞

Moreena
    19. Srpanj 2020. 14:53

Sandricak1

Prosli mjesec sam ih 3 napravila a prije toga isto tako. Sve negativno i onda mi pokvari raspolozenje i volju za pokusavanjem, zato sam odlucila cekati, pa kad dode, dode 🤷‍♀️
    Mada sam skoro sigurna da zbog simptoma koje imam mislim da nista od trudnoce, ali hvala ti 🌺

Moreena
    19. Srpanj 2020. 14:54

Sanjarka88

Dobrodosla 😊
    Napravi test mogao bi biti pozitivan 🤞🤞🤞

Hvala ti 🌺

19. Srpanj 2020. 15:09

Sanjarka88 kod mene je stanje takvo da svaki tren očekujem vješticu, sve simptome kao i uvijek imam i et odjednom sam sad bas tužna ajme full... jedva čekam da dođe da se riješim i bolova i muke iskreno 🥺🥺 

Ljubim vas sve 🥰 
    Morena ja bi na tvom mjestu isto napravila test 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.