Pozdrav svima 🌺 ovako, mjesecnica mi kasni, danas 4. dan ali je popracena sa menstrualnim bolovima i bolovima u trbuhu tipa "losa probava"
Zato nisam pravila test na trudnocu 🤷♀️ dali se netko susreo sa tako necime. I koliko je normalno da kasni a da je samnom sve u redu?
Bila sam na pregledu prije 5 mj nakon biokemijske i bilo je sve u redu, ne znam dali se u tom vremenu moglo nesto promjeniti 😔
pupetta - ➕ ❤️Na čekanju➕🤞 :
Pupa - 20.07
ancioo - 21.07.
Maša25 - 26.07
MAja1102 - 28.07.
Watson- 28.07.
Irena0809 - 28.07.
Hope - 29.07.
Kona13 - 30.07
Doka1 - 31 .07.
Sandricak - 01.08.
Andela111 - 02.08
U novom su ciklusu❤️ 🤞:
Zara01 - 03./04.08.
Jagodica125 -03./04.08.
Mare. su 09.08.
Uskoro nam se pridruzuju:
Sanjarka88
Tinchica
PeaceLily
Jel bi me mogla pomeriti na 31.07. ? 🥰❤
Naravno 😊
Kome god treba sta promjenit nek kaze, ili ako netko zeli na listu
Hvalaa 😍
Nego,kako da ubacim lilypie ovde ? 😃😇
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Ja sam sad bas s dragim prosla kraj Petrove bolnice i poslala u mislima svim mamama tamo dobre vibre i pomislia "Ajmo mameeee🥰 samo jaaaako 💪uskoro vam se pridruzujemo ja i moje curke sa foruma 🤣😇" Danas jutro hopsanje uz murovanje, ali nekako sam sva blah ovaj mjesec 🤪 tako da ne ocekujem bas nesto 🤷♀️ glavno da je usisavac novi tu🤣🤦♀️
Sanjarka88 nisam lepo citirala. Pitala sam kako da stavim lilypie ? 😃
Jagodice bitno da je usisivač tuu 🤣😂
Morena pa svaka ti čast, ja bih na tvom mestu uradila već jedno 10ak testova 🤭🤭😁 drzim 🤞 da je trudnoća 🥰
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Morena pa svaka ti čast, ja bih na tvom mestu uradila već jedno 10ak testova 🤭🤭😁 drzim 🤞 da je trudnoća 🥰
Klikni na moj pa slijedi korak. Kad napravis moras ovdje u profilu u potpis kopirati kod za forume
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Klikni na moj pa slijedi korak. Kad napravis moras ovdje u profilu u potpis kopirati kod za forume
Ovaj
https://ibb.co/vQnZrNB
Pozdrav svima 🌺 ovako, mjesecnica mi kasni, danas 4. dan ali je popracena sa menstrualnim bolovima i bolovima u trbuhu tipa "losa probava"
Zato nisam pravila test na trudnocu 🤷♀️ dali se netko susreo sa tako necime. I koliko je normalno da kasni a da je samnom sve u redu?
Bila sam na pregledu prije 5 mj nakon biokemijske i bilo je sve u redu, ne znam dali se u tom vremenu moglo nesto promjeniti 😔
Dobrodosla 😊
Napravi test mogao bi biti pozitivan 🤞🤞🤞
Prosli mjesec sam ih 3 napravila a prije toga isto tako. Sve negativno i onda mi pokvari raspolozenje i volju za pokusavanjem, zato sam odlucila cekati, pa kad dode, dode 🤷♀️
Mada sam skoro sigurna da zbog simptoma koje imam mislim da nista od trudnoce, ali hvala ti 🌺
Sanjarka88 kod mene je stanje takvo da svaki tren očekujem vješticu, sve simptome kao i uvijek imam i et odjednom sam sad bas tužna ajme full... jedva čekam da dođe da se riješim i bolova i muke iskreno 🥺🥺
Ljubim vas sve 🥰
Morena ja bi na tvom mjestu isto napravila test 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji