Ja ju isto vidim 🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Kona13 na kakav pregled ides ?
Kod nas je da ako imaš 35g preporuka posjetit ginekologa i fertiliti specijalistu da se obave sve pretrage, od banalnih krvnih.Kona13 sretno na pregledu,nadam se da ce sve biti u redu i da cete barem znati kojim smjerom ici!
Drzi se i javi nam svakako dojmove 👆😊
Evo jedne banalnosti što mi je rekao dr.
Ako ti je vit D u donjoj četvrtini, možeš imat problema sa zacecem
Pozdrav, to nije banalnost, doduse, jedino ako naslijepo govori odnosno ako ne vidi koju kolicinu vitamina D imas i da li je ili nije u zadovoljavajucim normama. Vitamin D je veoma vazan kod zaceca, i to je npr jedan od nalaza koji moras imas kad ides na potpomognutu.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jela. I ja kao da vidim sjenicu, pricekaj još malo pa ponovi testic
Držim fige 😍😍
Zene, pa vi pisete! Ne mogu svakoj pojedinacno! Citam vas, zaposlena sam ovih dana. Joy cestitke od srcaaaaaaa🥳
Kod nas je da ako imaš 35g preporuka posjetit ginekologa i fertiliti specijalistu da se obave sve pretrage, od banalnih krvnih.Kona13 sretno na pregledu,nadam se da ce sve biti u redu i da cete barem znati kojim smjerom ici!
Pozdrav, to nije banalnost, doduse, jedino ako naslijepo govori odnosno ako ne vidi koju kolicinu vitamina D imas i da li je ili nije u zadovoljavajucim normama. Vitamin D je veoma vazan kod zaceca, i to je npr jedan od nalaza koji moras imas kad ides na potpomognutu.
Pa ja nisam znala za taj dio npr.🤦♀️
A i mislim da ga je lako suplementirat. Ovdje se D vadi 1x godišnje kao i kks
👦2012💙
Pa ja nisam znala za taj dio npr.🤦♀️
A i mislim da ga je lako suplementirat. Ovdje se D vadi 1x godišnje kao i kks
Slažem se, ne znam gdje si, al nije loše ni taj nalaz imat, jer nedostatak vitamina D može među ostalim izazvat i neke autoimune bolesti.
Sve najbolje svakako ti želim 🥰
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jutro djevojke. Kava je na stolu. Radi se.
Htjela sam vam se požaliti. Naime, muž i ja vjenčani smo u općini - jer smo tako htjeli.
Svadbeni pir i crkveno vjenčanje imali smo dogovoren u ovom mjesecu. Covid-19 slučaj, svadba otkazana za 9 mjesec nagodinu.
Očajna sam (ne zbog svadbe) nego zbog toga sto cu morati odgoditi pravljenje bebe za iducih godinu dana.
Ne znam šta da radim. Svadbu želimo. Bebu želimo. Prvi mjesec nam se nije upecalo, sad u sred plodih dana ja moram stopirati :(
Ja sam zaposlena liječnica, MM je inžinjer građevine, stambeno pitanje nam je riješeno, dakle svi su uvijeti nekako zadovoljeni - sem coronavirusa :( On nam ne popušta.
Zanima me što bi vi učinile na mom mjestu? Čekale dogodine ili s bebom u svatove ? S bebom od mjesec do tri mjeseca starosti? Ljubim vas sve
Draga moja, moj ti je savet nemoj cekati ako zelis bebu!!!!!! Ne znam koliko imas godina ali evo ja sa 33 pokusavam vec 6 meseci i nista a isto smo cekali…. a nismo trebali jer bioloski sat otkucava…. tako da ako zrlite bebu krenite sada… da i ako ne bude sve ok mozete poraditi na tome i jos biti mladi najgore je kada se zakasni….
I ja sam 33god. i radimo na bebi nekih 6/7 mj.
Zasada prirodno, ne pratim sa trakicama kada mi je O, moram trakice nabaviti. Prije sam znala preko sluzi ali sad je vise nemam na gacicama, tako da preko kalendara pratim.
Imas kakav savjet za mene?
Cekam da mi M prodje pa idem kod ginekologice provjeriti sve. Ali od zena savjet uvijek dobro dode!
❤️🙏🏻
Na čekanju ➕🤞 :
pupetta - M najavljena za 12.07. 3 dana kasni 🤞
ancioo -M najavljena 21.07.
Maša25 - M najavljena za 26.07
MAja1102 - 28.07.
Watson- 28.07.
Hope - 29.07.
U novom su ciklusu❤️ 🤞:
Kona13 - 30.07
Doka1 - 31 .07.
Sandricak - 01.08.
Andela111 - 02.08
Zara01 - 03./04.08.
Jagodica125 -03./04.08.
Uskoro nam se pridruzuju:
Sanjarka88
Tinchica
PeaceLily
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/6wTRDzq
Nadam se da sam uspjela
Kao da vidim malu sjenicu ali nisam bas sigurna
Definitivno se vidi 🥰 s obzirom da trebas tek dobit za 7 dana, ponovi test kroz koji dan da vidis da li tamni 🤞🤞🤞
Kad ti je bila o?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji