Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    13. Lipanj 2020. 13:22

Ines

https://ibb.co/tm2s2M9

Curke u soku sam 🙈 je to to, pokazala se odmah jos dok se kontrolna nije ni ucitala do kraja crta je bila tu i uzivo se jos jace vidi.

Čestitaaaaam! Sretnoo😍🥰🥰

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    13. Lipanj 2020. 13:22

dete_sunca

Cure, da li je koja imala iskustva sa stapicnim testom? Jutros sam ga radila, pojavila se druga crta odmah, ali nestala 😂 wtf jesam li ja takav baksuz? Hahahahha, ne znam sto da mislim 😔

Mislis na onaj ko trakica sto izgleda ili? 🤔

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

watson009
    13. Lipanj 2020. 13:40

Ines predivna vijest !!!! 
    Bravo i cestitam!!!! 🙌🙏♥
    Nisam zapamtila koliko ti kasni M??

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Ines
    13. Lipanj 2020. 14:19

watson009

Bravo i cestitam!!!! 🙌🙏♥

Hvala puno svima 😊😘
    Danas mi je treba doci, medutim od jutra sam se cudno osjecala i bila sam bas placljiva, cak sam plakala dok sam se tusirala i kosu prala i jos si razmisljam koji je ovo vrag pa meni ni pms nije nikada tako jak..sva sreca pa od proslog mj imam dva testa, reko idem napravit pa sta bude, kad ono sok i nevjerica 😊❤ znaci danas mi je 29dc 

Nea 💗

Jagoda101
    13. Lipanj 2020. 14:32

Ines

watson009

Bravo i cestitam!!!! 🙌🙏♥

Hvala puno svima 😊😘
    Danas mi je treba doci, medutim od jutra sam se cudno osjecala i bila sam bas placljiva, cak sam plakala dok sam se tusirala i kosu prala i jos si razmisljam koji je ovo vrag pa meni ni pms nije nikada tako jak..sva sreca pa od proslog mj imam dva testa, reko idem napravit pa sta bude, kad ono sok i nevjerica 😊❤ znaci danas mi je 29dc

Jeeej cestitaaam ti!!! 😊😊👶 i neka ova tvoj crtica bude pocetak punooo punoo crtica kod svih nas drugih 😁

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

13. Lipanj 2020. 15:20

Snoopyiicaa

dete_sunca

Cure, da li je koja imala iskustva sa stapicnim testom? Jutros sam ga radila, pojavila se druga crta odmah, ali nestala 😂 wtf jesam li ja takav baksuz? Hahahahha, ne znam sto da mislim 😔

Mislis na onaj ko trakica sto izgleda ili? 🤔

Daa na taj.

malamarelica
    13. Lipanj 2020. 15:42

Cestitaaaaaam! 😇
    Moje iskustvo s tom trakicom-testom je da pokazuje sve tocno kao i recimo Clearblue, a dobila sam ih 5 u paketu s ovulacijskim trakicama. Nisam vjerovala tom testu pa sam isla kupiti... mislim Prima Stick. Rezultat bio isti.

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

malamarelica
    13. Lipanj 2020. 15:45

I kako vi unosite te slike? Svaki al bas svaki put mi pise dogodila se greska, pokusajte ponovno 😑

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

valentina98
    13. Lipanj 2020. 16:04

malamarelica

I kako vi unosite te slike? Svaki al bas svaki put mi pise dogodila se greska, pokusajte ponovno 😑

Idi na ovaj link i unesi sliku, i onda kad uneses imas ispod link od slike da kopiras i samo ovdje zalijepi😊

Meni se znala boja razmrljat po tim trakicama 😏

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    13. Lipanj 2020. 16:04

Snoopyiicaa

malamarelica

Idi na ovaj link i unesi sliku, i onda kad uneses imas ispod link od slike da kopiras i samo ovdje zalijepi😊

Meni se znala boja razmrljat po tim trakicama 😏

https://imgbb.com/

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.