Joy. Čestitam💕🤗🤗
Watson. Super za folikulometriju, baš mi je drago da si zadovoljna🤗 nadam se da će ti to biti dobitna kombinacija ovaj mjesec♥️
Cure evo meee,ajme ludog li dana! Oprostite na cekanju
Na folik.je bilo super jer je doktor izvanredan! Imamo tempirane odnose ovaj tjedan, folikul samo sto ne prsne hehe! Kaze sve skolski sto se ovulacije i izgleda tice! Dan prije O kaze ne imati odnos, nego pauzirati… vidjeti cemo,ovaj mjesec idemo s tok metodom!
Preporucam vam folik.ako ne znate kada imate ovulaciju! Za 150kn si kosu cupam vec mjesecima, radije dam tako novce nego na trakice ili CB!
Joy drago mi je zbog plusica iz vedra neba !!! Cestitam i pisi nam dojmove/simptome !!!♥♥♥
Znači, oni inače ne preporučuju imat odnos prije O ili samo tebi?
Fakat zvuči obećavajuće
Znači, oni ti prate razvoj folikula?
Ne znam,doista! Doktor je strucnjak,inace samo umjetne oplodnje radi pa me zacudilo da me on docekao!
Dakle,rekao mi je da imamo odnos u srijedu i petak, utorak i cetvrtak ne imati odnos.
A nista ,poslusati cu ga pa vidjeti sto ce biti! Drugi mjesec mijenjam taktiku ako ovaj ne urodi plodom 👆😎♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ej cure ☺️
Puno ste pisale..
Watson vjerujem da te gin skroz ohrabrio i da je ovaj mjesec tvoj 💪🏻 Daj još neke info kako je bilo,da li je dao još koji savjet?
Zara bas me nasmijao tvoj komentar 😂🤣
Cure koje trebate piškiti ja vam držim velike 🤞🏼🤞🏼
Cure koje su ogledale te prekrasne plusice zelim sreću i dosadnu školsku trudnocu..
Mi smo evo ima svega par dana krenuli u akciju,koliko to dopuštaju obaveze 😅 ili umor 😂
Ponekad sam toliko umorna da znam zaspati i sa malim dok ga uspavljujem,Tj dok ležim kraj njega,tako da očito on uspavljuje mene 🤣🤣
Veselim se ovom ljetu i mislim da ćemo sve uskoro dobiti ono sto i priželjkujemo ❤️❤️
Puse svima 😘
Na folik.je bilo super jer je doktor izvanredan! Imamo tempirane odnose ovaj tjedan, folikul samo sto ne prsne hehe! Kaze sve skolski sto se ovulacije i izgleda tice! Dan prije O kaze ne imati odnos, nego pauzirati… vidjeti cemo,ovaj mjesec idemo s tok metodom!
Preporucam vam folik.ako ne znate kada imate ovulaciju! Za 150kn si kosu cupam vec mjesecima, radije dam tako novce nego na trakice ili CB!
Joy drago mi je zbog plusica iz vedra neba !!! Cestitam i pisi nam dojmove/simptome !!!♥♥♥
Fakat zvuči obećavajuće
Ne znam,doista! Doktor je strucnjak,inace samo umjetne oplodnje radi pa me zacudilo da me on docekao!
Dakle,rekao mi je da imamo odnos u srijedu i petak, utorak i cetvrtak ne imati odnos.
A nista ,poslusati cu ga pa vidjeti sto ce biti! Drugi mjesec mijenjam taktiku ako ovaj ne urodi plodom 👆😎♥
Držim fige🤞
Ja imam 29.7.kod gun a 30tog u klinici za oplodnju🙆♀️
👦2012💙
Fakat zvuči obećavajuće
Držim fige🤞
Ja imam 29.7.kod gun a 30tog u klinici za oplodnju🙆♀️
Kod ginekologa, a 30.7 u klinici😬
👦2012💙
Na čekanju ➕🤞 :
pupetta - M najavljena za 12.07. 2 dana kasni
ancioo -M najavljena 21.07.
Maša25 - M najavljena za 26.07
MAja1102 - 28.07.
Watson- 28.07.
U novom su ciklusu❤️ 🤞:
Hope - 29.07.
Kona13 - 30.07
Doka1 - 31 .07.
Sandricak - 01.08.
Andela111 - 02.08
Zara01 - 03./04.08.
Jagodica125 -03./04.08.
Uskoro nam se pridruzuju:
Sanjarka88
Tinchica
PeaceLily
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joy cestitam!!🤗😍
Watson odlicno, mogla bi i ja to jednom isprobati, nadam se da ce ti ovaj mjesec biti dobitna kombinacija!🤗🤞🏻❣
Meni je nazalost minus velik ko kuca 😒 Ak nista bar me tjesi sto mogu sad konacno probat liker od pistacija koji sam dobila na poklon i cekat tu M da dode vise 😂 ovako bez vjestice mogu samo lezat i gledat u plafon😅 vise srece drugi put🤷♀️
Joy cestitam!!🤗😍
Watsonodlicno, mogla bi i ja to jednom isprobati, nadam se da ce ti ovaj mjesec biti dobitna kombinacija!🤗🤞🏻❣
Meni je nazalost minus velik ko kuca 😒 Ak nista bar me tjesi sto mogu sad konacno probat liker od pistacija koji sam dobila na poklon i cekat tu M da dode vise 😂 ovako bez vjestice mogu samo lezat i gledat u plafon😅 vise srece drugi put🤷♀️
😪
Ja sam mislila da ti tek ides u pokušaje, a vi se vec trudite 😅
Kasni ti m?
Dobro jutro cure 🤗
Kuham kavu za sve koji se moraju rano dignut kao ja ☕
Kona13 ja nebi mjerila u 3h, nekako mi to ne spada u jutarnju temperaturu
Mjeri slobodno oko 5-6h, meni to nocno dizanje nista ne utjece na temperaturu, tako da nije pravilo
Joy Cestitke 🥰 nek bude skolska!
Watson super sto si zadovoljna kako je proslo. Puno znaci kad imaš pravog dr. I povjerenja u njega. Nek ovaj mjesec bude dobitan 🤞🤞🤞🤞
Hope bojim se da cu imat isti problem s umorom, i mene mali cesto uspava 😅😅 a nije mi muz bolji
Ugl. Bit ce pothvat napravit ovo dijete 🤣
😪
Ja sam mislila da ti tek ides u pokušaje, a vi se vec trudite 😅
Kasni ti m?
Ma nema je vec 19 dana, zadnja mi je zavrsila jos davnih dana 29.5, pila Duphaston i nista, preostaje mi molit Boga da dode do kraja ovog mjeseca jer vec debelo kasni.
Sortiraj odgovore
Najstariji