HVALA VAM CURE <3
Kao netko tko je imao vjenčanje iz snova, ja se slažem sa curama... uvijek stigneš imat vjenčanje pa i da odgodis
👦2012💙
Tinchica uh, jesi zvala gin. da nisi jos procurila unatoč terapiji?
Nazalost moj G nije bas raspolozen za telefonske razgovore, a i na godisnjem je, rekao mi je prije terapije da ako ne dode M da se narucim i dodem, a nekako si razmisljam da ce mi opet neke tablete uvalit a ne da mi se to, da rade pustim prirodno mozda se sve poslozi jos do kraja ovog mjeseca, ako nece, e onda je 2 mj kasnjenja vec za uzbunu.
Možda je vrijeme za novog ginekolog 🧏♀️
👦2012💙
Hvala vam svima od srca❤️
Zelim svakoj od vas plusic do kraja ljeta😍
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Tinchica uh, jesi zvala gin. da nisi jos procurila unatoč terapiji?
Nazalost moj G nije bas raspolozen za telefonske razgovore, a i na godisnjem je, rekao mi je prije terapije da ako ne dode M da se narucim i dodem, a nekako si razmisljam da ce mi opet neke tablete uvalit a ne da mi se to, da rade pustim prirodno mozda se sve poslozi jos do kraja ovog mjeseca, ako nece, e onda je 2 mj kasnjenja vec za uzbunu.
Možda je vrijeme za novog ginekolog 🧏♀️
Tesko, ovdje gdje ja zivim je sve popunjeno, moj glasi kao za najboljeg ginića, vjerojatno za trudnice, ja sam ga dozivila kao arogantnog tipa...doduse vodio je trudnocu i moje mame dok sam ja bila u trbuhu i imala je samo rijeci hvale... Uglavnom pratim stanje kod jedne ginekologice pa cu se nekad valjda ugurat🤪
Kona13 na kakav pregled ides ?
Kod nas je da ako imaš 35g preporuka posjetit ginekologa i fertiliti specijalistu da se obave sve pretrage, od banalnih krvnih.
Kona13 sretno na pregledu,nadam se da ce sve biti u redu i da cete barem znati kojim smjerom ici!
Drzi se i javi nam svakako dojmove 👆😊
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav, nova sam na forumu i pokušavam postaviti sliku
M mi treba doći 22. A sumnjam na trudnoću
Kao da vidim blagu sjenu, da li mi može netko objasniti kako da sliku postavim
Stalno piše greška
Tu stavi i kopiraj link
https://imgbb.com/
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Kona13 na kakav pregled ides ?
Kod nas je da ako imaš 35g preporuka posjetit ginekologa i fertiliti specijalistu da se obave sve pretrage, od banalnih krvnih.Kona13 sretno na pregledu,nadam se da ce sve biti u redu i da cete barem znati kojim smjerom ici!
Drzi se i javi nam svakako dojmove 👆😊
Evo jedne banalnosti što mi je rekao dr.
Ako ti je vit D u donjoj četvrtini, možeš imat problema sa zacecem
👦2012💙
https://ibb.co/6wTRDzq
Nadam se da sam uspjela
Kao da vidim malu sjenicu ali nisam bas sigurna
Sortiraj odgovore
Najstariji