Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kona13
    14. Srpanj 2020. 13:08

doka1

HVALA VAM CURE <3

Kao netko tko je imao vjenčanje iz snova, ja se slažem sa curama... uvijek stigneš imat vjenčanje pa i da odgodis 

👦2012💙

Kona13
    14. Srpanj 2020. 13:37

🌻Tinchica🦋

Sanjarka88

Tinchica uh, jesi zvala gin. da nisi jos procurila unatoč terapiji?

Nazalost moj G nije bas raspolozen za telefonske razgovore, a i na godisnjem je, rekao mi je prije terapije da ako ne dode M da se narucim i dodem, a nekako si razmisljam da ce mi opet neke tablete uvalit a ne da mi se to, da rade pustim prirodno mozda se sve poslozi jos do kraja ovog mjeseca, ako nece, e onda je 2 mj kasnjenja vec za uzbunu.

Možda je vrijeme za novog ginekolog 🧏‍♀️

👦2012💙

joy
    14. Srpanj 2020. 13:57

Hvala vam svima od srca❤️
    Zelim svakoj od vas plusic do kraja ljeta😍

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

14. Srpanj 2020. 14:35

Kona13

🌻Tinchica🦋

Sanjarka88

Tinchica uh, jesi zvala gin. da nisi jos procurila unatoč terapiji?

Nazalost moj G nije bas raspolozen za telefonske razgovore, a i na godisnjem je, rekao mi je prije terapije da ako ne dode M da se narucim i dodem, a nekako si razmisljam da ce mi opet neke tablete uvalit a ne da mi se to, da rade pustim prirodno mozda se sve poslozi jos do kraja ovog mjeseca, ako nece, e onda je 2 mj kasnjenja vec za uzbunu.

Možda je vrijeme za novog ginekolog 🧏‍♀️

Tesko, ovdje gdje ja zivim je sve popunjeno, moj glasi kao za najboljeg ginića, vjerojatno za trudnice, ja sam ga dozivila kao arogantnog tipa...doduse vodio je trudnocu i moje mame dok sam ja bila u trbuhu i imala je samo rijeci hvale... Uglavnom pratim stanje kod jedne ginekologice pa cu se nekad valjda ugurat🤪

watson009
    14. Srpanj 2020. 14:53

Kona13

watson009

Kona13 na kakav pregled ides ?

Kod nas je da ako imaš 35g preporuka posjetit ginekologa i fertiliti specijalistu da se obave sve pretrage, od banalnih krvnih.

Kona13 sretno na pregledu,nadam se da ce sve biti u redu i da cete barem znati kojim smjerom ici! 
    Drzi se i javi nam svakako dojmove 👆😊

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• jela.
    14. Srpanj 2020. 17:21

Pozdrav, nova sam na forumu i pokušavam postaviti sliku 
    M mi treba doći 22. A sumnjam na trudnoću 
    Kao da vidim blagu sjenu, da li mi može netko objasniti kako da sliku postavim 
    Stalno piše greška 

Maša🤰🏼
    14. Srpanj 2020. 17:44

Tu stavi i kopiraj link 

https://imgbb.com/

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Kona13
    14. Srpanj 2020. 18:16

watson009

Kona13

watson009

Kona13 na kakav pregled ides ?

Kod nas je da ako imaš 35g preporuka posjetit ginekologa i fertiliti specijalistu da se obave sve pretrage, od banalnih krvnih.
    Kona13 sretno na pregledu,nadam se da ce sve biti u redu i da cete barem znati kojim smjerom ici!
    Drzi se i javi nam svakako dojmove 👆😊

Evo jedne banalnosti što mi je rekao dr. 
    Ako ti je vit D u donjoj četvrtini, možeš imat problema sa zacecem

👦2012💙

• jela.
    14. Srpanj 2020. 18:18

https://ibb.co/6wTRDzq

Nadam se da sam uspjela 
    Kao da vidim malu sjenicu ali nisam bas sigurna 

• jela.
    14. Srpanj 2020. 18:21

https://ibb.co/dg5mCNR
    Možda sam umislila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.