Jutro 😘 Evo ja sam u (ne)iščekivanju M. Imali smo odnos dan nakon HSG-a, ali tada nije bila ovulacija (11. dan ciklusa). Ovaj mjesec imam baš čudne "bolove" (više lagani grčevi i nadutost, lagano probadanje) u donjem dijelu trbuha, a u desnom jajniku me prekjučer jako probadalo. Ostali simptomi su mi kao kad sam u PMS-u, ali ovo probadanje u ovoj fazi ciklusa (trebam dobiti 20.7.) mi je nešto novo. Ima li tko takvo iskustvo? Pusa svima i puno plusića
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Tinchica uh, jesi zvala gin. da nisi jos procurila unatoč terapiji?
Anci00 uh i ja radim od 7h 😴 al u radu je spas 😁
Doka ja nebi prestala radit na bebi, za svadbu ce te se organizirati vec.
Pupa sretnooo, i nek se vec primilo 🤞🤞🤞 kad ti je bila o?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anci00 uh i ja radim od 7h 😴 al u radu je spas 😁
Doka ja nebi prestala radit na bebi, za svadbu ce te se organizirati vec.
Pupa sretnooo, i nek se vec primilo 🤞🤞🤞 kad ti je bila o?
E pa O je trebala biti 6. 7., ali kako me i poslije tog datuma probadalo u jajniku i kako se obilniji iscjedak pojavio, nisam točno sigurna kada je O nastupila (ovaj mjesec nisam provjeravala trakicama). Inace uvijek znam kad je O po probadanju u jednom jajniku i po sluzi, ali ovaj mjesec mi je to bilo više puta. Zbunjena sam 🙈
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Jutro zene..Da li je je neko koristi primolut tablete?Ima li neko iskustvo?Trebale su mi zaustavit krvarenje koje je doslo u sredini ciklusa..medjutim ja nakon uzimanja 4 dans tih tableta, jos krvarim pomalo...Doktor mi je rekao da ce stati,I da cu nakon prestanka tableta od 2-4 dana dobiti normalan menzes ...Malo se bojim hoce li uopce doci ponovo do tog krvarenja kad sam ja poprilicno imala I pored ove terapije.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Nazalost moj G nije bas raspolozen za telefonske razgovore, a i na godisnjem je, rekao mi je prije terapije da ako ne dode M da se narucim i dodem, a nekako si razmisljam da ce mi opet neke tablete uvalit a ne da mi se to, da rade pustim prirodno mozda se sve poslozi jos do kraja ovog mjeseca, ako nece, e onda je 2 mj kasnjenja vec za uzbunu.
Doka1. Razumijem te. I naravno da treba sve stvari uzeti u obzir. Ja ti mogu svoju situaciju reći ,mi smo planirali svadbu za 12. Mjesec, i kako smo počeli raditi na bebi početkom ove godine, uspjeli smo u trećem mjesecu što je tad značilo da bi svadbu trebali odgoditi jer bi se bebica taman tada rodila, a već smo angažirali i muziku, sredili salu i sve što ide uz to. Nažalost, u petom mjesecu sam imala missed ab. Za svadbu to znači da se ipak bude održala, ali moje bebice neće biti i iskreno radije bi bebicu nazad nego da se ta svadba održi. Mijenjala bi svadbu u svakom trenutku za bebu. Jer na ovo što nam se dogodilo nismo mogli utjecati, a svadbu lako dogovorimo kad god. Na to kad ćeš ostati trudna, i kako će trudnoća ići ponekad ne možeš utjecati, a što se tiče svadbe puno je lakše utjecati na nju i sve što se nje tiče. To je samo moje mišljenje.
HVALA VAM CURE <3
Evo ja ti mogu dat svoj primjer, ja i dragi nismo ozenjeni ali zivimo zajedno i radimo na bebaču, svadba mi nije od neke zivotne vaznosti ali bebač je, tako da kad bude i bebica tad cemo i neku malu svadbicu iskombinirati prije nego se porodim i to je to..tako da mozemo se i s trbuhićem veseliti i plesati😄
Samo opusteno 😉
Jutro curke 💕
Kava popijena na ljetovanju 😍
Želim samo reći da se slažem da je i meni beba puno važnija od svadbe , mi smo ju imali prosle godine pa smo hvala bogu dobro prosli sa koronom ali da nismo , mislim da bi mi isto prioritet bila 👶🏼
Ja sam malo zabrinuta jer mi je vec 18DC stalno imam iscjedak od nekih 13DC a trakice mi ne pokazuju O. Ali nema veze mi se hopsamo svaki drugi dan pa cemo vidjet za par dana sta ce bit 🤩
Pozdrav i sretno svima ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Kona13 na kakav pregled ides ?
Kod nas je da ako imaš 35g preporuka posjetit ginekologa i fertiliti specijalistu da se obave sve pretrage, od banalnih krvnih.
👦2012💙
Sortiraj odgovore
Najstariji